Przepraszam, że zaśmiecam forum, ale skoro mamy dobić do 2014 tematów, to trzeba o czymś pisać, prawda? Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe, ma to w końcu związek z serialem.^^
Zapraszam na nowy rozdział na mojego bloga:
violetta-and-her-world.blogspot.com
Mile widziane szczere opinie. ;)
Wlaśnie, brakuje nam tylko 24 tematów, a w takim tempie dodawania 5 tematów dziennie to...
dodajmy, że kilka dodadzą jeszcze osoby, któe przychodzą tylko jedno pytanie zadać i zmywają się.. Więc, sorry, ale na pewno będzie więcej xD
Właśnie, trzeba jakieś limity zacząć wprowadzać, jeśli ma nam wyjść to 2014 tematów ;)
Trzeba nie tworzyć nowych tematów, najwyżej ostatniego dnia się stworzy kilak (albo dwa/trzy dni wcześniej)
Już za 12 dni wigilia klasowa. Jedyny czas w roku, gdy cała klasa jest zgrana i wszyscy sie lubią.
Ach ja lubię ten czas;)
O, a u nas to nie wiem kiedy wigilia :D
W ogóle ostatnio nie wiem co się dzieje w mojej klasie za bardzo, bo nie było mnie w szkole parę dni XD
Nie powiem zazdroszczę trochę xd
Ja jestem cały czas, bo wcale nie choruję.
Chociaż to odpisywanie, nadrabianie nie widzi mi się za bardzo :/
No, mi też się nie widzi, a teraz muszę to robić... masakra :C
A mnie już przewiało, trzeba cieplejszą czapkę kupić...
Ja miałam, ale chyba za cienką, skoro zachorowałam XD
Kupię taką ciepłą, w stylu rosyjskim: http://miamia.pl/sklep/product.php?id_product=253 XDDD
Albo czapkę uszatkę XD
Wigilia klasowa? Doświadczenia z moich... To czas kiedy wszyscy się kłócą przy układaniu wszystkiego, a później się kochają
Ach jak ja lubię ten czas - to był sarkazm:)
Nienawidzę takiej obłudy: składanie życzeń, przytulanie, uwielbianie, a jedna drugiej dziewczynie by oczy wydrapała przy najbliższej okazji. Chłopcy nie lepsi.
Zgodzę się co do dziewczyn, ale jednak chlopaki trochę lepsi. U nas jak mają jakiś problem do chłopaka jakiegoś to się leją, ale jak do dziewczyny to już nic nei powiedzą,.
Żałosny jest sam pomysł na wigilię klasową, jak w klasach zawsze są grupki :D
U mnie też za 12 :D Pięknie to ujęłaś. Moja klasa dogadała się po całości tylko wtedy, kiedy wyrzucali kartony mleka przez okno. Teraz nam wypominają :P
Z tymi tematami powinniśmy zwolnić i na razie pisać w stworzonych już dyskusjach. A jak będzie się zbliżał Nowy Rok (co tam, że już się zbliża. Lepiej na ostatnią chwilę, nie? xd), to zrobimy swoje.
Dokładnie, lepiej na razie się wstrzymać, a jak będzie trzeba to stworzy się kilka tematów na raz, to żaden problem.