Notujemy, oglądamy i spamujemy:
Postać odcinka-
Para odcinka-
Przypadłość/ choroba odcinka-
Pocałunek odcinka-
Kto dzis byl najlepiej ubrany-
Tekst/ cytat odcinka-
Najsmutniejsza scena-
Najśmieszniejsza scena-
Ocena ogólna-
Postać odcinka: Adam
Para odcinka: Adam i Wiki (co z tego, że nie są parą xD)
Przypadłośc/choroba odcinka: nie pamiętam co było poza tą tancerką xD
Pocałunek odcinka: W czółko pewien...
Kto był najlepiej ubrany: Hana chyba...
Tekst/cytat odcinka: Wikiiii!!!! - wrzask xD
Najsmutniejsza scena: no, najbardziej emocjonująca to ta na górze xD Smutna... No nie wiem.
Najśmieszniejsza scena: nie pamietam
Ocena ogólna: chcę więcej Awi xD 9/10 xD
Oglądam! :D Tylko jedno: czemu piszesz to tu na forum Violetty,a nie na forum NDiNZ? xd
I tak dyskutujemy na różne tematy, nie tylko o Violettcie, więc możemy też o Ndinz.
Postać odcinka-Wiki, Adam, Psychol Tadzio
Para odcinka-Lena i latoszek, AdWi, Konica i Klaudia
Przypadłość/ choroba odcinka-Tężec
Pocałunek odcinka-Latoszek i Lena w czółko
Kto dzis byl najlepiej ubrany- Wiki
Tekst/ cytat odcinka-Chcesz mnie przelecieć?
Najsmutniejsza scena- w sądzie, gdy lena mówi nie.
Najśmieszniejsza scena- Gdy konica pyta o aure, a Agata odpala swój wybitny tekst.
Ocena ogólna- 8
Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie to lokowanie produktu. Może nie tak nachalne jak w większości seriali, ale jak Konica zaczyna gadkę o funduszach europejskich to mnie coś trafia.
Myślałam że tylko ja zwracam uwagę na takie rzeczy. Też mnie to irytuje, w Na dobre i na źle nie jest to jeszcze takie widoczne, ale w innych serialach Np. Polsatu to jest masakra!!!
No, na przykład takie "Przyjaciółki". Matka biega rano, śpieszy się i porywa ze stołu sok Tymbarka i do córki "Daj, ukradnę ci trochę witaminek." Albo taki Michał (czyli Przemek z NDiNZ) zachwyca się szybkością internetu Polsatu, potem rzuca na swoją kobitkę a ta "Co ty taki szybki? Co ty, internet?". To denerwuje, nie pozwala się skupić.
Wiem, wiem;) Też oglądałam Przyjaciółki (bardzo fajny serial), ale akurat miałam na myśli Pierwszą Milość. W każdym odcinku co najmniej kilka reklam Plusa.