Violetta

2012 - 2015
6,3 6,8 tys. ocen
6,3 10 1 6753
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Kto uważa, że serial Violetta jest tylko dla dzieci ?. Ja tego nie uważam, wkurzają mnie docinki
ludzi w moją stronę, że oglądam ten serial dlatego nie przyznaję się do tego, wie o tym jedynie
moja najbliższa przyjaciółka, ale wkurza mnie to "Oo oglądasz Disney Channel" i w śmiech. Ten
serial nie jest jakąś tam sobie bajeczką pokazuje jakieś wartości, czy ktoś się ze mną zgadza ?

ocenił(a) serial na 10
nysia6

Nie przejmuj się takimi komentarzami:) Bardzo dużo osób ogląda Violettę, niektórych nawet byś o to nie posądzała, bo wstydzą sie przyznać. Wyśmiewają to, a pewnie sami potajemnie oglądają;)

nysia6

Ja tam mam wyjeb@ne po całości w opinie innych. Mam 18 lat i uwielbiam ten serial (oraz parę innych z DCH) i się tego nie wstydzę. prowadze nawet bloga z inna historia tego serialu. W mojej klasie z tego co wiem nie ma innych fanek ale mam 3 znajome które mają po 18,19 i 21 lat które tez oglądają Violette. Moja mama ma lat 41 i też uwielbia ten serial. Grunt to mieć swoje zainteresowania i pasje i się ich nie wstydzić, a jak ktoś się z tego śmieje to z zazdrości że sam boi się robić to co kocha lub przyznać się że coś lubi.

HATERS GONNA HATE <3