Witajcie kochani moi. Wiem, że zakładam kolejny temat, ale chciałabym, żeby zostało zauważone
to, co piszę.
Tak sobie pomyślałam, że powinniśmy wyzbyć się gniewu i agresji, która nad nami zapanowała (a
na pewno nade mną xD) i spróbować we względnym pokoju żyć w Violettowo-internetowym świecie.
Każdy ma swoje poglądy, każdego denerwuje co innego. Jednak cieszmy się chwilą - wszyscy
umrzemy, jak mawiał Platon. Poza tym jesteśmy ślepi i głupi, a widzimy tylko część prawdy, nie
jesteśmy więc obiektywni.
W ten oto sposób pragnęłabym zakończyć toczącą się batalię. Kochajmy się, drodzy moi.
Mamy nowy dzień, cieszmy się nim!
Nawołuję więc Was do pokoju i miłości, nie irytujmy sie nawzajem. Zakończmy spory. Kłótnie
zostawmy na wczoraj, które już nie wróci. Uznajmy to za koniec.
Z wyrazami miłości,
Sarrra
Co za filozofia Sarro :o.
Ale muszę się z tobą zgodzić, filmweb stał się za bardzo agresywny...
No co? Byłam dziś w kościele, więc zapamiętałam.
Wkurzyłam się na taką panią. Podała mojej siostrze rękę, a mnie nie!
Jak tak można? xD
Ta pani ma rację, polać jej!
http://media.tumblr.com/tumblr_mek5w7nbpL1ra4tnt.gif
Dziękuję bardzo! Przyznaję, że zachowałam się jak zwierzę wczoraj ^^ Ale cóż... Te instynkty.
+zacny gif!
Nie widziałeś tematu "Co uważacie o violettapl"? Zobacz, powineneś zrozumieć :P Wczoraj przeszła tędy burza
Tak, pokój by się przydał. Ja tam wolałam się niewiele wczoraj wypowiadać, no, ale dobrze, że już jest okey :D
Pokój, miłość i od razu zapanowała radość <3 xD Możemy śmiało nazwać się pacyfistami :D xD
Sarra, uważaj, bo tymi hasłami PEACE & LOVE zaszczepisz ruch hippisowski na nasze zacne forum XDD
Oczywiście nie mam nic przeciwko!
PEACE & LOVE,
Ewka
A czy to przypadkiem Ty sama się tak nie okrzyknęłaś? XD
Ej, ale w takim razie, ja też należę do rodziny królewskiej, jestem szwagierką króla XD
Oczywiście, że sama. Jak Dymitr Samozwaniec, że tak się porównam. Ale ja jestem fajnym Kingiem xD Który dzieli władze z poddanymi!
Tyle w tobie zayebistości ^^
Hahaha, tylko nie wiem czy to szczęśliwe porównanie, biorąc pod uwagę, jak skończył Dymitr, szczególnie ten pierwszy XD
Lepiej weź inny przykład XD
Oj tam, oj tam. Lubię krwawe sprawy, a to, ze go wyrzucili z armaty bylo świetne :D
Pojedź Grą o Tron:
KING, Pierwszy Tego Imienia, najstarszy syn/córka lorda Tomasa z rodu Herediów oraz lady Leona z rodu Verdasów.
Ach, no tak XD
Zawsze możesz mieć więcej tytułów, przydomków itd. XD
Idąc za GoT, musisz mieć swój herb, znak rozpoznawczy, co będziesz miała na swojej chorągwi.
Nigdy nic nie wiadomo, ja tam wolę się zabezpieczyć przed atakiem rudych koni-mutantów. xD