Z góry przepraszam za spam,ale sama nie umiem sobie poradzić:( bezmózga Hania...
dobra,do rzeczy :) znacie może jakieś ciekwe opowiadania o Semi, albo takie na których jest
Semi?wiele już czytałam, ale czuję niedosyt... no cóż :) uwielbiam Semi ♥
Mnie też długo nie było , niestety. Ale w tym czasie wróciłam do starego fandomu xD
Jak tam u cb Ewciu ? ^^
Może po moich postach tego nie widać, ale jestem zła. Powiedz mi, jak można odgwizdać spalonego, kiedy atakujący zawodnik jest o około półtora metra od linii obrony? Nie ogarniam tego...
A tak to nic ciekawego, a u Cb?
Czy obrazicie się na mnie jeśli powiem, że kiedy czytałam opowiadanie ( to które podała Ewa) to cały czas się śmiałam? Napisane ładnie, ale ile w tym EMOCJI!!! ;)) Całkiem śmieszne, ale nie w złym sensie. ;)
Czytałam już chyba będąc niezalogowaną (na chwilkę weszłam) i aż oczy mi wyszły z orbit ze zdziwienia XD
A wiesz może co mogłabym dopisać do mojego rozdziału, bo powiedziałaś, że pomożesz? :)
A mogłabyś przesłać to co napisałaś i link do bloga?myślałam, że Cu to już napisałam... :)
Chętnie wejdę na wasze polecone blogi. Tylko jedno pytanko. Co to/kto to Semi? Zapewne jakiś parring.
Czekajcie, zgadnę ;)) Cami + ... Nie mam zielonego pojęcia. ;)
Mi tam się kojarzy trochę z Cami + Seba. :D
Ja wolę Naxi. ;)) Ale cóż Semi... Nie słyszałam, na pewno wejdę na jakiś blog. ;DDD
A ja w ogóle nie wiem o co chodzi z tym Semi, kto, co i jak, wyjaśni mi ktoś? xD