PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Szkoda,że Violetta to serial dla dzieci. Chodzi mi o to, ze normalni nastolatkowie w wieku
głównych bohaterów (16/17 lat) zazwyczaj piją i grubo imprezują XDD (a oni tylko koktajle popijają)
, pocałunek jest może 2 razy na sezon i w ogóle ten serial jest za kolorowy, a Violetta jest tak
przesłodzona, że normalnie rzygam tęczą XDD Kurdzeczki, trochę zhejtowałam ten serial, ale żeby
nie było, to oczywiście ja bardzo go lubię (szczególnie role męskie <3). Nie widzę za bardzo sensu
tego tematu, ale bardzo chciałabym zobaczyć "Violettę" w bardziej realnej odsłonie.

UWAGA, PYTANIE NA DZIŚ: Jak wyglądałaby "Violetta" w bardziej realnej wersji ? :D

ocenił(a) serial na 3
sylww52

O tak... Role męskie są niezwykle dobrze obsadzone :D
Violetta w realnej wersji... Nie wiem, czy to jest do zrobienia ;D Nie wyobrażam sobie czegoś takiego.
Jak zrobią Germangie i będzie słodziutka rodzinka to ja będę rzygać tęczą (ale myślę, że jednak będzie Germeralda)

Może zamiast o czymś takim rozmawiać pozachwycajmy się Xabim i Ruggero, który niedługo do nas wróci <33333

KeThA

Mrrah ! Zawsze i wszędzie ! :D KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM ICH ! <333

ocenił(a) serial na 3
sylww52

Noo, nareszcie :D Bo nudno się robi na filmwebie, nikt nie chce spamować :(
Którego z chłopaków kochasz najbardziej? W sensie z całej obsady :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Trzeba założyć specjalny temat, bo mało ich mamy na tym forum "Którego chłopaka najbardziej loffciacie?"

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Uważaj, bo jeszcze założę ;p Nie prowokuj mnie!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

<prowokuje>
Jestem Patryk, mam 17 lat, znudziła mi się moja piętnastoletnia dziewczyna, jestem księdzem i w przyszłości zostanę prawiczkiem.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie rozumiem cię :( Idź pisać rozdział dziecko ;)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Już napisałam, teraz siedzę na jakiejś stronine 6obcy.pl i każdego tym tekstem zaczepiam.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ej, wczoraj siedziałam tam. I wylosowało mi kogoś i pierwsze pytanie: Dziewczyna? Napalona? :O Wyszłąm sobie kulturalnie ^^

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

To pisz kolejny ;P Żebym miała co czytać, bo później wyjadę i dopiero 25 przeczytam...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Gdzie ty wyjeżdżasz? Dlaczego ja nic nie wiem. Ja powinnam mieć co najmniej tydzień wcześniej usprwiedliwienie gdzie, z kim, czy zdradzisz Tomasa, na ile i czy kochasz nadal Tomasa

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Dobra, to masz.

Witam,
Chciałabym poinformować szanowną osobę Magdalenę iż wyjeżdżam na jedensacie dni w terminie 11.08.13r-24.08.13r w góry na obóz. Zdradzę Tomasa, tak sądzę, ponieważ będzie tam mega, zajefajny i cudowny facet z którym się przyjaźnię. Będę niczym Camila w zacnym opowiadaniu pańskiej osoby. Jednak, pomimo wszystko, kochać Tomasa będę zawsze, bez jakichkolwiek zawahań. Co nie zmienia faktu, że dla urozmaicenia znalazłam już sobie trzech następnych.
Pozdrawiam i pozostaję z szacunkiem,
KeThA vel Sarra

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No wreszcie porządna wypowiedź, ale jednak poinformowałaś mnie conajmniej tydzień wcześniej. Dziękuje, że tak polubiłaś Camilę na moim blogu. Ona jest cudowna, będzie cudowna i będzie mieć zajebistego chłopaka u mnie.

PS Andres zostanie artystą - malarzem.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Wiem, że cię poruszyła moja miłość do Camili... Jestem pewna, że sama też ją ubóstwiasz.

Ooo, wzruszyłabym się, gdyby nie jeden drobiazg: NIE UFAM CI! Foch forewa na pienc minut ;D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Fochasz się na mnie?
Foch z przytupem.

Zaufaj mi. Ja Cię nie oszukam. U mnie na blogu będzie Broduey z Leonem! Mówię prawdę.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ooo, to urooocze!
Wiesz... Miałam pisać rozdział, ale ktoś (nie wskazuję palcem) mnie zajmuje :D A najgorsze jest to, że w cholerę nie chce mi się psać, bo wolę konwersować z tobą. Zaszczycona?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, zaszczycona. Po tym wyznaniu wszystkie osoby z filmwebu mnie pokochają, ponieważ Sara woli pisać ze mną niż pisać rozdział lub spać i będę rozdawać autografy.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

A kto by tego nie pragnął? Mej uwagi! Jestem wspaniała, wiesz to?
Aaa! I udało mi się wreszcie przefarbować włosy na fiolet! Aczkolwiek zużyłam na to trzy szamponetki i jeszcze nie całe są fioletowe tlyko gdzieś 2/3 ale to już postęp ;P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Gratuluje, ja w tym roku dałam sobie spokój z farbowaniem, ale za rok znów spróbuje. Niech sobie odpoczną chwilę, a za rok już im żyć nie dam.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Dziękuję. Za rok obiecuję sobie, że znajdę wreszcie niebieską szamponetkę i jak im dowalę to się nie pozbierają. Muszę jechać do Wro po niebieski kolor bo u mnie nie ma ;/ Tylko rude i czerwone. A ja chciałam niebieskie lub zielone!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Zmieszaj czarną z rudą szamponetką, a podobno wychodzą zielone. Sama muszę kiedyś spróbować.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Hmm... Jak będę miała wystarczająco odwagi ;P Ale to w następne wakacje, bo zanim te mi zejdą to pojadę na obóz i rok szkolny. A w roku szkolnym rodzice mi za nic nie pozwolą farbować włosów... Chociaż można próbować :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Moja mama jakby mnie zobaczyła w roku szkolnym... Nie ja sama nie umiem się farbować XDD Ale moja pani od chemii by mnie pokochała w rudej wersji.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ta, nauczyciel od polskiego w mojej szkole to wariat i możliwe, że będzie mnie uczył. Czepia się butów na obcasie, malowania paznokci i farbowania włosów. Jak ktoś ma coś do powiedzenia i się stawia to ma przeryte
W skrócie? Mam właśnie przeryte. Jedyny pynkt z tej listy to tyle,że nie będę miała przefarbowanych włosów ^^ Resztą będę go doprowadzać do szewskiej furii ;D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja ledwo chodzę w butach na płaskiej podeszwie, więc butami na obcasie bym go nie wkurzała, bo bym nie nosiła.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Uwielbiam buty na obcasie, ale nie chodzę na zbyt wysokich (5/6 cm) ani zbyt często, bo by mi stopy odpadły.
Pamiętam moje pierwsze buty zimowe na obcasie w tym roku. Założyłam je w środę, a wtedy miałam dużo lekcji i tak
8 lekcji na nich, później na cmentarz, sprzątać groby z wolontariatu (chyba z 1,5km od mojej szkoły tam się szło) później na zajęcia dla dzieci też z wolontariatu na których byłam opiekunką/nauczycielką whatever, kolejne 2 km, przez godzinę na stojąco i 1.5km do domu. Na piechotę. Myślałam, ze me stopy nikgdy nie przestaną boleć.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Chyba wiedziałaś, że będziesz moeć tak dzień, w którym będziesz musiała sporo chodzić to akurat go wybrałaś na pierwszy dzień w butach na obcasie. Skoro ty pierwszy raz chodziłaś w trzeciej klasie to ja mam jeszcze rok czasu.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja nie pomyślałam po prostu :D:D Zresztą często mi się zdarza
No, masz czas. Nie spiesz się :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie zamierzam. Jak już mówiłam ledwo chodzę na płaskiej podeszwie i jedna noga mi wchodzi pod drugą i się wywracam. Chociaż nie przewróciłam się już od ostatniego wtorku w szkole, jak z dwóch ostatnich stopni spadłam.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No zgadzam strasznie przesłodzony xD a co do Germana, to on powinien być sam. Tylko na to zasługuje, bo Angie zasługuje na szczęście moim zdaniem <3

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Emitowany na DC i mają się upijać i imprezować? W ogóle nie każdy nastolatek tylko lata i się upija.

MagdaJulka

Dlatego mówię, że szkoda, że to serial kierowany głównie do dzieci + napisałam większość nie każdy :D

ocenił(a) serial na 10
sylww52

Jestem Patryk, mam 17 lat, znudziła mi się moja piętnastoletnia dziewczyna, jestem księdzem i w przyszłości zostanę prawiczkiem.

sylww52

"Violetta" w bardziej realnej wersji? Cóż, można to rozpatrywać na wiele sposobów, ale wydaje mi się, że taki jest właśnie urok tego serialu i gdybyśmy uważali to za przesadną abstrakcję, to byśmy tego nie oglądali. A ja już chyba wolę oglądać coś takiego niż perypetie imprezujących nastolatków, których problemem jest to, czy wypić pół litra czy litr XD

MonessaNeves

hahahahah, nie no, w sumie masz rację, niech nasza Violetka zostanie taka jaka jest. Ale chociaż jedna impreza by się przydała XDD

ocenił(a) serial na 3
sylww52

Było party hard urodziny Francesci :D

KeThA

hahah, no oczywiście. Same zgony były XDD

sylww52

myślę że wyglądałoby to mniej więcej jak to:
http://www.filmweb.pl/serial/Kumple-2007-378865
http://www.filmweb.pl/serial/Kumple-2011-604048

ocenił(a) serial na 10
malaikat

Dokładnie. Kumple UK są fenomenalni <3