PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6683
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Polecacie, czy warto oglądać ten serial?
Jak tak to napiszcie dlaczego, ponieważ chciałabym się dowiedzieć, czy serial Disneya jest warty obejrzenia.

ocenił(a) serial na 8
kupilamauto

Warto, o wiele lepszy od tych amerykańskich, ten jest argentyński. Piosenki są po hiszpańsku, ale to nic, serial bardzo fajnie się ogląda.

JuloKokos

Dziękuje za odpowiedź. Dobrze, że nie jest amerykański, bo te robią tylko wodę z mózgu. I przez ich oglądanie wzorujemy się na głównych bohaterach i nie tylko.
Myślę, że będzie lepszy, niż z Ameryki:)

ocenił(a) serial na 10
kupilamauto

uwierz, jest duuuuuuuuuuuuuużo lepszy niż z Ameryki :)

ocenił(a) serial na 6
kupilamauto

oj tak tak ... jest o wiele lepszy od innych produkcji z DCH ... heh
naprawde nie zawiedziesz sie ... :)

ocenił(a) serial na 4
kupilamauto

ja nie polecam,nudne wątki przwidywalny może pójda hejty,ale to moje zdnaie nie wyzywam serialu ani nic,ale nie przypadł mi do gustu xd

ocenił(a) serial na 3
Koszmarxd

Polecam również wam serial
"Grachi" sorry, że w tym wątku, ale myślę, że może wam też przypaść do gustu. I chyba pod koniec 2013 lub na początku 2014 powinien być w Polsce.

ocenił(a) serial na 4
Sissi_Annie_Romy

a to jakis disneyowski? wow nie no troche czasu jeszcze jest skoro ok 2013-2014 xd

ocenił(a) serial na 1
Koszmarxd

Zdecydowanie nie polecam - szmira taka sama jak pozostałe disneyowskie seriale ! Z początku myślałam, że może będzie trochę lepsze skoro latynoskie, ale okazało się, że ten żałosny serialik nie ma nic wspólnego z prawdziwą telenowelą latynoską. Manuela - to było arcydzieło ! A ze współczesnych polecam Perro amor - dobra obsada aktorska.

ocenił(a) serial na 4
Isabel_Guerrero

też nie polecam xdd ja z disneya lubie tylkko austin i ally,wiec nie uwazam,że kazdy jest zły,ale ta tenelowelami nie przypadła do gustu