Hej
Zauwazylam,ze wiekszosc osob sie tu przedstawia, wiec uznaje,ze mi tez wypada
Mam na imie Marcelina i mam 14 lat
Jak ktos mi odpisze to bede mega uradowana, bo od jakiegos czasu sledze wasze dyskusje i juz
jestescie dla mnie jak jakies gwiazdy ;D
Violke ogladam od roku i podobaja mi sie takie watki jak Gregorio i Diego, Naxi, Femila, Pablengie
etc.
Po hiszpansku nie mowie i raczej malo rozumiem, ale moze nie wytrzymam i zaczne ogladac trzeci
sezon w orginale
Tak wiec czesc i milo mi
Hej, jestem Magda i mam 19 lat. hiszpański ogarniam więc mogę pomóc jakby co ; )
Miło Cię poznać ; )
Ja ogarniam francuski, à hiszpanski jest troszke podobny dlatego czasem cos zrozumiem, ale slabo :p
francuski to zazdroszczę, ja bym chciała się nauczyć i włoskiego ale to jak skończę z hiszpańskim, znaczy jak zrobię wszytskie moje kursy, bo dogadać się spokojnie dogadam po hiszpańsku ; )
To fajnie, powodzenia.
Ja mkeszkam we Francji, wiec jest mi latwiej sie nauczyc. Jak cos to moge cie uczyc podstaw ;)
ooo takiej to dobrze; D A we Francji nie emitują Violetty niedługo po premierze w Argentynie ? A co do francuskiego to chętnie tylko jeszcze nie teraz ; )
Madzia tym masz 19 lat?
Myślałam, że jesteś młodsza, a ty mój rocznik jesteś xD
21 sierpnia będę mieć 19 ; ) ale 95 jestem i matura w tym roku mnie czeka ;c
Ale chyba Cię nie kojarzę ;c
Ja tam was kojarzę, bo lubię sobie pośmiać się z waszych wpisów :D A nie pisałaś w maju?
Ja dopiero za rok znaczy 2015 bo technikum
taa, chciałbym, ale
a) Większość jest zajęta
b) Mam pewien problem z nogą i ludzie mnie nie lubią chyba, a jestem miła, uczynna, albo sobie to wmawiam nie wiem, ale takie mam wrażenie
c) Jestem zwyczajnie brzydka i nudna bo nie pije, nie pale i nie chodzę na imprezy, chyba się boje kpin co do mojej osoby, więc chciałabym mieć takie problemy jakie ma Violetta
PS: Mam nadzieje, że się do mnie nie zrazicie
Najsławniejszą, oczywiście :D I mamusię też niczego sobie ;>
Co tam u Ciebie? Dawno nie rozmawiałyśmy :)
Niemożliwe, że nic ;> Jak tam wakacje? Jechałaś gdzieś, jedziesz? :d
Antoś mi się znowu zrypał i cierpię w zaciszu laptopa rodziców :D
Mrau, pisz :D Ja zresztą też musze. Ale co tam! Mogę czytać 400 powodów dlaczego Larry istnieje, zamiast robić coś pożytecznego (lepiej nie pytać xD)
Wgl. mam głupawkę masakryczną, Juleczko, wiesz? ^^
I jutro już cały pierwszy odcinek Fiolci ;> znów obejrzymy Maxiowe tirentiren xD
juz jest, moja droga :D I to jaki ;> Powinnaś założyć gg tak wgl! :D Stanoffczo.
Hej, mam na imię Asia, ale jestem po prostu Skai. Miło Cię poznać. :-)
Kogo z obsady lubisz? Jesteś za Dielari?
Hej, mi tez jest milo ;)
Jestem za Dielarii, z obsady lubie Facundo, Rugerro i aktora ktory gra Pablo
Witaj, jestem Ania mam 18 lat, (rocznikowo 19, ale to dopiero za ponad pól roku)
Uwielbiam Naxi, Dielari, Pablangie i Diego, w 1 sezonie uwielbiałam Tomasettę (tak wiem jestem odludkiem, ale tak już mam xD) i 1s Violettę, w 2 sezonie jej szczerze nie znoszę
Słucham tego co mi wpadnie w ucho, uwielbiam język hiszpański, mój ulubiony serial to Once Upon A Time, swego czasu była to też Violetta i Glee, ale oba seriale prezentują coraz gorszy poziom.
Jestem raczej zamknięta w sobie i nieśmiała i trudno mi w realu nawiązywać znajomości z pewnych powodów dlatego preferuje internet. Lubie sobie pofałszować, tak więc to chyba wszystko.
No widzę, że łączy nas preferowanie internetu ^^ Ostatnio się dzika zrobiłam w obyciu w realu ;>
Pewnie ladnie śpiewasz i tylko marudzisz. mam rację? ;>