PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6684
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Simplemente Tini

ocenił(a) serial na 10

Czy tylko mi wydaje się to co najmniej żałosne? Biografia Martiny? Niby co miałoby znaleźć się w tej
książce. Czego ona dokonała? Zagrała w Violetcie. Łaaał. Zagrała kilka koncertów. Łaaa. Co dalej? Jak
dla mnie ta biografia to jakiś żart. Chyba każdy na świecie bardziej zasługuje na biografię niż ona.
Osobiście już wolałabym już przeczytać "Simplemente Mariusz Trynkiewicz". xD
A co wy o tym sądzicie?

ocenił(a) serial na 2
Sweet_Raspberry

Muszę z tym żyć. :D Ale przynajmniej mogę nazwać ją rozpieszczonym dzieciakiem, bo jest młodsza.

tears_in_heaven

To chyba okropne :P Hahaha, no tak! xD

ocenił(a) serial na 7
tears_in_heaven

ja też mam urodziny dwa dni przed nią o:D

ocenił(a) serial na 2
Sweet_Raspberry

Ja mam urodziny dzień po niej.

One_Direction

Jesus... Ja mam 10 dni po niej xD

tears_in_heaven

To nie będzie autobiografia :D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

A tam, taki szczegół. :D

tears_in_heaven

To ty na avku? :D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Taa. Czasem trzeba poolśniewać ludzi swą urodą. XDD Czekam na uwagi na temat mojej żuchwy.

tears_in_heaven

Masz ładne powieki ^^

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Boże xD Pierwszy raz słyszę taki komplement.

tears_in_heaven

Pisząc "Boże", twierdzisz, iż jestem Bogiem,a może to tylko jakaś metafora? :D
Zastanawiałem się jeszcze, czy nie pochwalić szyi, ale jednak powieki ładnieejsze! :D

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Zatkało mnie i tyle. Nie doszukuj się w tym głębszego sensu. :D

ocenił(a) serial na 2
tears_in_heaven

Ładna jesteś, czego się czepiasz?

ocenił(a) serial na 7
tears_in_heaven

A kiedy ona w ogóle się urodziła? XD

ocenił(a) serial na 2
justi021

No jak kiedy - dwa dni po mnie. XD 21 marca roku pańskiego 1997. Świetny rok, swoją drogą...

ocenił(a) serial na 7
tears_in_heaven

Ciesz się, że chociaż nie w ten sam dzień. :3

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Żenada.

Simplemente Mariusz Trynkiewicz XD

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Po co szesnastolatce biografia? To już moim zdaniem 'lekka' przesada, wszystkie biografie tych młodych gwiazdek albo osób które mają na koncie kilka ról jest żałosne, nawet gdyby byli nie wiadomo jak dobrymi aktorami.

ocenił(a) serial na 3
LadyRedCoat

Nie obrażaj jej! Już niedługo siedemnastolatka! xD

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Fakt, przeoczyłam to xD 17 lat - poważny wiek, niech pójdzie śladem Biebera (do którego ogółem nic nie mam) i nakręci film o sobie, niech reżyseruje i wybierze kogoś do odegrania jej roli xD ;D

ocenił(a) serial na 1
Skailes

Zgadzam się to że zagrała w dwóch serialach ( z drugiego jej nikt nie kojarzy) to nie powód żeby była o niej książka.

ocenił(a) serial na 3
Mechi_forever

Jaki jest drugi? o.O

ocenił(a) serial na 1
KeThA

Patito Feo-2007 rok tylko 1 sezon.

ocenił(a) serial na 3
Mechi_forever

Dzieki :D I tak nie obejrzę ^^ Ale z ciekawości pytam

ocenił(a) serial na 1
KeThA

Nawet po polsku go niema, też go nie oglądałam i nie mam zamiaru oglądać. Jestem antyfanką Tini ale chyba nie każda fanka wie o jej 2 serialu.

ocenił(a) serial na 3
Mechi_forever

Również jestem jej antyfanką :D Jakoś tak wyszło, że nie toleruję jej, jak 25% polaków laktozy ^^

ocenił(a) serial na 1
KeThA

Też jej nie toleruje. Strasznie denerwuje mnie jej gra aktorska i nawet nie wiem czemu.

ocenił(a) serial na 3
Mechi_forever

Bo nie umie grać? :D

ocenił(a) serial na 1
KeThA

Pewnie dlatego, ja nawet nie wiem czy to co ona w serialu robi można nazwać grą.

ocenił(a) serial na 8
Skailes

Biografia Martiny? Nie, dziękuję.

Skailes

Biografia Tini...?
Myślałam, że po pamiętniku Bartka Waśniewskiego z Super Expressu nic mnie negatywnie nie zaskoczy.
<totalny facepalm>

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Zupełnie bez sensu, co ona może tam powiedzieć? Tyle co na swoim twitcamie xD

Skailes

To jest conajmniej śmieszne, zastanawia nie na ile stron wycisną tą biografie, bo jak dla mnie max 10 xD chyba że napchają fotek i foteczek Tinki i taka słodziaśna biografia, linika tekstu na strone :p
Ale nie przesadzałabym z tym Trynkiwiczem, jego to się powinno za jaja powiesić, więc nawet biografia MArtiny przy tym to nic.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Rozdział 19: ''Moje życie z lazanią''
Lazania zmieniła moje życie. Dzięki niej odzyskałam chęć do życia. To dla niej zrobiłam tatuaż. Najpierw myślałam nad hasłem : ''Wszystko czego potrzebujesz to lazania''. Jednak lazania nie chciała się zaangażować i ostatecznie wybrałam inny napis. To jej zawdzięczam wszystko i chociaż czasami się kłócimy o to jak ''przyprawić'' nasz związek to jesteśmy szczęśliwy. Lazania jest bardzo smaczna.

ocenił(a) serial na 7
Skailes

Myślę, że połowę teksu zajmie wymienienie wszystkich kosmetyków, które nakłada na twarz każdego dnia. :)

ocenił(a) serial na 9
Skailes

Marnują drzewa na nią. ;____; Udusimy się przez Tinkę czyt. ścięte drzewa na papier = jej książka = brak tlenu = kaput. O.O
Jak dla mnie prawdziwym odkryciem jest Lodo. Jej osiągnięcia przewyższają Martinę, choć też wybiła sie dzięki "Violetcie".
Za to książką o Clari bym nie pogardziła. ^.^ A tak? Chyba wolę czytać chemie.. ;___;

_Rebel_

Niee, dziewczyny są jeszcze za młode i w sumie nic takiego szczególnego w życiu nie doświadczyły. Obie są utalentowane, ale na świecie jest takich osób naprawdę dużo, a żeby powstała czyjaś biografia, to jednak trzeba czegoś więcej. Mimo to, kto wie, może za paręnaście lat? xdd

ocenił(a) serial na 1
Skailes

Dokładnie. To tylko chwilowa fascynacja, która zaraz minie, kiedy w telewizji pojawi się ktoś "świeższy".
Jak dla mnie to tę dziewczynę już powoli niszczy ten trzeci świat.

ocenił(a) serial na 9
gabazaba12

No, ale nigdy nie wiadomo, jak potoczy się ich życie. Być może teraz po debiucie we "Violetcie" otrzymają nowe, ciekawe propozycje. Weźmy taką Lodo - została zauważona dzięki roli Fran, a teraz podbija świat! :)

ocenił(a) serial na 3
gabazaba12

Za parę lat Stoesselówna będzie jak 2 Cyruska teraz, nie i nie będę czytać biografii o dziewczynie z toną makijażu i która nie ma za grosz talentu

ocenił(a) serial na 1
Sissi_Annie_Romy

Nie chcę mówić czy będzie czy nie będzie, bo zaraz napadną mnie jej fanki, że jej zazdroszczę czy coś tego typy, ale coś w tym jest. Już nie raz zauważyliśmy, jak rynek supergwiazd potrafi przemieszać i wypluć na prawdę dobrze zapowiadającą się osobowość. Tutaj natomiast nie zauważyłam krzty talentu. Może jestem ślepa, głucha, głupia, ale to co robi ta dziewczyna, widziałam miliony razy w dużo lepszych wydaniach. Po prostu nie podoba mi się to jaką jest osobą i jak wielką robi z siebie gwiazdę.

ocenił(a) serial na 3
gabazaba12

Hmm, śpiewać nie śpiewa, najgorzej, ale to zasługa lekcji śpiewu, każdy , nawet bez takowych lekcji umie śpiewać tak jak ona albo nawet lepiej, weźmy taką Charice (której pewnie tu nikt nie zna) nie brała lekcji śpiewu, tylko matka ją trochę poduczała bo uczyła muzyki w szkole, a dziewczyna ma taki zajebisty głos, że ocho, albo taka Adele to są głosy, a nie to co panna Stoessel sobą reprezentuje, to jak bezdomny przy multimiliarderze.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Hurrra! Pędzę do ksiągarni! Nasza piękna i utalentowana Tini wydaje biografię! O Matyldo! Aż się łezka w oku kręci! Szybko, zanim wykupią! :D

ocenił(a) serial na 10
Bangie

Hahahahaha. :D Kocham Cię, geniuszu. <3

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Everybody loves me :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Violetta ma trochę fanów w Polsce, w tym również mnie, a wiele osób chciałoby przeczytać jej biografię. Fakt jest faktem, że Martina jest bardzo młoda, a jak ktoś już wyżej tu napisał ,,jest wiele osób starszych od niej zasługujących na własną biografię''... Życie jest nie fair, ja też ubolewam... choć nie mogę się już doczekać książki o Martinie :)

ocenił(a) serial na 5
Tini0103

Włącz sobie Wikipedię, tam też będzie jej biografia ;D

ocenił(a) serial na 10
Violetowa00

Chyba jednak wolę książkę :)

Skailes

No właśnie, co ona zrobiła!? Zagrała rolę w dennym serialu.