PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6687
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Niby scenki z następnego tygodnia,a tu Violetta w zapowiedzi mówi, że będą POWTÓRKI! ŻE CO !
-.- JAK WIELE INNYCH OSÓB JESTEM WNERWIONY,NIE WYTRZYMAM TYLE CZASU BEZ TEJ
TELENOWELI,JAK SIĘ ZATRZYMAŁA W NAJCIEKAWSZYM MOMENCIE!x,x Mam nadzieję,że
wydarzy się cud i nie zrobią tych durnych powtórek....
Mam również pytania do tych,którzy obejrzeli cały sezon:
Angie powie w następnym odcinku Germanowi,że jest ciotką Violi,czy będzie jej się to
zdawało,albo się wykręci?
I jeszcze uwaga do odcinka- Na przedstawieniu Violettę słyszała cała widownia,wynajęli sprzęt, a
śpiewała bez mikrofonu.

ocenił(a) serial na 7
Sebek7771

Śpiewała bez mikrofonu bo musiała jeszcze tańczyć i nie wyglądało by to za dobrze gdyby wszyscy mieli mikrofony. Wydaje mi się że powie ale nie mam pewności. W sumie to denerwujące bo też myślałam że Vilu się przyzna a to jej się zdawało

ocenił(a) serial na 10
Claudia_filmweb

Pewnie Angie się odwróci jak to powie, a tego juz nie bd bo czmychnie i nie usłyszy

ocenił(a) serial na 4
Wiolczur

A wgl. widziałam, że w 79 bądź 80 Violetta całuje się z Tomasem, według mnie to chore, bo gdizes przecyztaqlam, że ona będzie z Leonem do 82 odcinka. Mieszają w fabule mieszają..

whiskascat

do 62 z nim bd, a to szczur ją pocałuje. ;x

ocenił(a) serial na 7
pieczonykurczak

To nie jest szczur. Chciałabym zobaczyć jak wyglądają osoby które tak piszą. :/

Claudia_filmweb

dla mnie jest szcurem i zawsze nim będzie. po prostu on mi sie z nim kojarzy, a jak Ci się nie podoba to nie czytaj.
a wyglądam zaje*biście jeśli pytasz. ;3

ocenił(a) serial na 4
pieczonykurczak

Oho hahahhahahah napewno zajebi*cie hahhahahahhahah napewno. Nie dosc, ze przemadrzala to i zarozumiala. Tak to jest jak sie widzi tylko jedna strone i nie zwraca uwagi na inna masz swoje zdanie i nikogo nie sluchasz! Rzadzisz sie na tym forum jak Ci sie nie podoba to nie czytaj hahahhahahah chyba po to jest forum i jak sie ma ochote to sie czyta chyba nikt nie jest alfa i omega i wie co bd napisane w poscie hahhahaha. Nie obrazaja innychze wzgeldu na wyglad, bo to jeden z najgluszpych argumentow. Nigdy nikogo nie powinno oceniac sie na podstawie wygladu nikt nie jest idealny, kazdy jest piekny na swoj sposob nie ma ludzi brzydkich. Troche kultury. Obrazac kogos ze wzgledu na wyglad paranoja hahhaha. Zastanow sie dziewczyno. Kazdy tutaj robi z siebie nie wiadomo, jak dojrzalego. Byle kogosc obrazic nie znajac go. Ja nie mowie, ze Leon wyglada jak nie wiem co tam..dlatego nie moze byc z Violetta. Kazdy widzi co chce.. Ale nie obraza sie ludzi ze wzgledu na wyglad jeszcze raz powtarzam i zapmietaj to sobie. Chcoiaz Ty zapewne jestes idealna jedyny wyjatek..

ocenił(a) serial na 10
whiskascat

Po Twojej wypowiedzi śmiem wątpić, że posiadasz to rzeczone 18 lat.. :)
Tak, jestem zarozumiała, przemądrzała, pewna siebie, a do tego egoistka, arogantka, wredna, pyskuje. Pasuje takie określenie? :3 BTW. - ja nic o ideale nie pisałam, ale skoro Ty tak piszesz, coś w tym jest. :))
Nie słucham nikogo, bo nie mam tutaj powodu, mam własne zdanie i tego się trzymam, wole to, niż lizać komuś dupę.
Tak, jeżeli dany temat Ci sie nie podoba, to po ch*uja to czytasz i innym dupę zawracasz takimi bezsensownymi wypocinkami? Hę? Zabłysnąć się starasz? Poza tym, Twoje wypowiedzi nie ruszaja mnie w ani jednym calu.
Ahaa, tylko widzisz, moją sprawą jest to, czy oceniam kogoś po wyglądzie, czy nie. To mój sposób patrzenia, więc grzecznie Ci powiem "wypier*dalaj". ;))

ocenił(a) serial na 4
pieczonykurczaczek

Hardcore w necie ci*a w swiecie. :) nie trzeba przekilnac, aby zablysnac i pokazac jakim sie jest odwaznym i madrym. Mozna dyskutowac, ale w kulturalny sposob. To, ze ktos nie popiera Twojego zdania nie znaczy, ze mozesz byc dla Niego nie mila. Skoro tak to Ciebie nie powinno intersowac, co czytam i jakie tematy bede przegladac. Wiesz mozna miec 12 lat, ale zachowywac sie duzo dojrzalej mozna miec 20 i miec za przeproszeniem pstro. Chodzi mi o szacunek do innych to, ze to jest internet nie znaczy, ze mozesz sie tak do kogos odnosic. Nikt nie jest taki w stosunku do Ciebie wiec sie zachowuj. Dla mnie to nie jest bezensowne skoro ublizasz innym. Moze jestes rozpieszczona nie wiem, ze sie tak wypowiadasz. Obrazasz innych i buntujesz sie bezsensownie. Mozna wyrazic swoja opinie bez chamskich odzywek. Szkoda, ze CCiebie to nie rusza, ale to swiadczy o Tobie i nieodpowiednim nastawieniu do zycia. Ktos moze byc brzydki, ale byc dobrym.. Nie wiem ile masz lat, ale chyba nie za duzo , ze oceniasz ludzi po wygladzie. To swiadczy o Tobie i braku dojrzalosci mozesz miec nawet 24 lata, ale pstro w glowie.

ocenił(a) serial na 10
whiskascat

Nie rusza, i ruszać nie będzie, bo wiem o sobie najlepiej, a taki ktos jak Ty, tymi dennymi wypocinkami i tekścikami z neta, TYM BARDZIEJ MNIE nie dotknie. :) Widzisz i znowu ten przypadek, Kto tu pisał o odwadze? o Hardcorach? Ty, więc znów coś w tym jest. :) Skoro mnie nie powinno obchodzic to, co Ty czytasz, to Ciebie to, co ja wypisuję, czyż nie? Mam szacunek do każdej osoby, która siebie oczywiście szanuje, i nie udaje za przeproszeniem debila w necie. Nikt nie jest taki w stosunku do mnie? Wydaje mi się,że Ty identycznie się wyrażasz? Więc odnoszę się do Ciebie w ten sam sposób, aby Twój najwyraźniej niski iloraz inteligencji mógł to zrozumieć, tzw gadanie na niskim poziomie. ;3 Haha, ja się tu nie buntuje (odsyłam do słownika), znasz znaczenie tego słowa? :) A teraz dziecko, przeczytaj jeszcze raz mój poprzedni zwrot, odnośnie oceniania ludzi. Nie zauważyłaś ironii w kilku zwrotach? :) Tak więc, Ty spamuj tutaj dalej, ja konczę już tę monotonną dyskusję, bo jest ona bezcelowa. Po co tłumaczyć cos dziecku. ;) To forum odnośnie Violetty, a Ty wyjeżdżasz z czyimś zyciem prywatnym. ;>

Claudia_filmweb

Mnie też to wnerwia x.x Ale patrząc z drugiej strony....szczurki są fajne :3 <nie sugeruję,że Tomas mi się podoba xd> stander. pl/wp-content/uploads/2013/03/szczur. jpg :D

Sebek7771

W wielu teatrach na górze są montowane mikrofony-które wychwytują wszystkie dźwięki.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

nigdzie na DCH nie widzialm zapowiedzi zeby byly powtorki,a to jest na pewno potwierdzone?

ocenił(a) serial na 10
niewidzialna_3

ja dzisiaj widziałam. Violetta powiedziała: "Powtórki Violetty. Od poniedziałku do piątku o 16 w Disney Channel"