Jak wiadomo Sebek, uparciuch jeden nie chce pokazać swojego zdjęcia.No więc postanowiłam
założyć temat, w którym będziemy spamować żeby Sebek się pokazał ^^ A więc spaaaaaaaaaaam
♥♥♥♥
PS Do Sebka- lepiej dodaj bo naprawdę uwieżymy w to że jesteś 40-letnim pedFofilem :D
PS2 Wiem, pojijebało mnie :D
Patrz, bo jak kiedyś do wojego domu wkroczy banda rozwcieczonych dziewczyn, to będziesz żałował że zdjęcia nioe dodałeś buhahahahah :D
Nie ma tu pięknej żadnej, bo piękna jest tylko Cami <no, może jeszcze jakieś 15 dziewczyn :D>
Ładne są może ze 4, ładnie przeciętnych ze 3, przeciętnych z 5, takich sobie z 10, a reszta.... xd
Zacznij od określenia swojego kształtu twarzy. Zbierz ewentualne włosy osłaniające twarz i zastanów się do jakiej figury geometrycznej najbardziej podobny jest jej kształt. Następnie zastanów się nad swoim typem urody.
http://www.goldenline.pl/forum/213715/typy-urody-mezczyznwiosna-lato-jesien-zima /
Czekam na wyniki. :D
Jeszcze czego XD
Teraz jestem zajęty próbowaniem nowych smaków w kuchni, bo głodny jestem xd
Przy okazji, wiedziałaś, że czekolada z kechupem nie jest taka zła, na jaką wygląda? XD
http://www.youtube.com/watch?v=_tRd9scDoS8
Piosenka dla ciebie Sebuś.Taka będzie nasza reakcja jak nie pokażesz Zdjęcia XD
Ja tam polecam wodę z bułką słodką, jogurtem fusami od herbaty (piłam) <sarkazm>
Dokładnie,Arek genialny <33333 Kocham go normalnie,a po tym wykonie "Angie",jeszcze bardziej xd Nawet 2 sms'y na niego wysłałam.
Odbija mi xd
Ja Kasię też wielbię <3
Noo,a szczególnie Mateusz *-* A jak Ernest śpiewał "Do kołyski" to ja się prawie rozryczałam.
Jeszcze Maia Lasota i Olga Jankowska wymiatają :3
Oldze Edzia dała złą piosenkę :< Ja praktyccznie od wczoraj słucham tylko KASI <3
Ha, moja BFF wielbi Ziółko. No i Nella <3
PS Jak to jest żyć z limitem ? :D
W finale mają być tak: z Tomsona i Barona-Arek <33,z Maryśki: Mateusz <3,z Marka-Ernest <3,z Edyty-Maia,albo Olga :3
Oj ciężko... Do szczęścia jeszcze 2 konta musiałam założyć ;-; xd
Tomson&bARON-Arek
Marysia-Kasia lub Mati
Marek-Nela lub Ernest
Edzia-Maja
Ja tego problemu nie miałam, konto bponad rok temu założyłam, a udzilać zaczęłam si.ę tak gdzieś w sierpniu tego roku :p
Też tak mogłam zrobić.Chociaż nie,nie wytrzymam tyle bez udzialania się na forum *-*
Ej, pomóż nam Sebka zaspamować XDDDDD
Ja po prosu założyłam i zapomniałam o tym koncie, dopiero jak sie zaczełam jarać violettą to sie udzielałam :p
Wiesz jak ten Ernest mnie wyczuł? Ja wczoraj cały dzień słuchałam "Do kołyski" i on to zaśpiewał :D ~M.
Ta piosenka jest piękna, najlepsza Rolling Stonesów. A on wykonał lepiej od oryginału. Aczkolwiek śpiewał to imię trochę twardo, Jagger przeciągał bardziej i wychodziło takie "Ajjiiiindże". ;D
Zgadzam się. I znów się zgadzam. Jego wykonanie było o wiele lepsze od oryginału. Zdobył mnie tą piosenką. <3
Ale Ernest nie powiem, też dał radę. :P
Taaaa, wyobrażam sobie. Czekolada z pomidorami - spoko. Czekolada z przetworzonymi pomidorami - nieco mniej spoko. No ale cóż. Smacznego. :D
Tak, ja też mieszkam niedaleko Płocka. Mieliśmy iść nawet tego samego dnia na Violettę do kina. xD