Jest nas tutaj sporo na tym Forum. Mam nadzieję że nie było takiego tematu :)
Zapewne niektórzy z nas mieszkają w tych miastach więc czemu się nie spotkać ?
No dobra, jest ktoś z Białegostoku ,okolic ?
Zorganizujemy, Karolinko :D Dawaj w przyszłe wakacje wybieramy środek Polski i wszyscy przyjeżdżają :P
Dobra, będę już pełnoletnia, to nikt mi nie zabroni:) Może być Warszawa, to środek polski xd
Co wy z tym trzecim maja, mam trzy koleżnki urodzone tego dnia xd 2017 rok to już będę miała 21 lat, boże tak dużo;)
Jak się nazywają Ola to będize zbieg okoliczności
A ja i tak mogłam być Konstancją :)
Ale plus że się wtedy urodziłam- zawsze na urodziny masz wolne :)
Weź nie mów... Będę już na studiach ;O Maaasakra ;P
Już o VIoletcie nikt nie będzie pamiętał ^^ Chyba, że zrobią 10 sezonów...
Sara co ty pleciesz, przecież codziennie będziesz bywała na planie ze swoją mężem Ruggim na planie Violetty ze swoją 4 dzieci w tym czasie :D
Ja będę miała 2 dzieci :D Ale wiesz... Będę studiowała i wspierała męża w pracy, nie wiem, czy będzie na planie Violetty, czy czegoś innnego, ale to nieistotnie :D
Może zachodnia Polska? Południowo-zachodnia? Jest ktoś? :D Z tego co widzę, będę Forever alone :D
Musisz powiedzieć, gdzie mniej więcej, a nie tylko kierunek, kochanieńka. Jakieś większe miasto - jakie masz?
Weź mnie nie załamuj. U mnie geografia leży. Nie jest aż tak daleko do Wrocławia...Chyba :D
Czyli mieszkasz niedaleko mnie :D Na północ, południe, wschód czy zachód od Wrocławia?
Nie wiem. Jakieś takie lewo...albo dół...chyba. :D Ale głowy nie dam. :D Nie, stop! Sprawdziłam na mapie :D Lewa góra :D
Wychodzi na to,ze ja tęż będę forever alone, bo nie ma nikogo z pomorskiego ;d
hahahahah a ja mieszkam w Chełmie- Lubelskie..... I co mieszka któs niedaleko mnie.??/