PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ogólnie chodzi mi o Tini. Po prostu jak czytałam te komentarze o niej na gwiazduniach to aż się za
głowę łapie. Jak można tak nie nawidzić kogoś kogo się nie zna i nigdy go nie widziano. Za co oni
tak jej nienawidzą że ją tak hejtują. Totalnie Masakra. Dziewczyna super zagrała w Violetcie i
zasłużała na miano gwiazdy a tam takie komentarze np., jak jakas tania dz**ka. Oni jej po prostu
zazdroszczą. Sory że tu na forum ale musiałam to napisać. Bo jak czytam tamte komentarze to aż
się wkurzam.

ocenił(a) serial na 3
sara637

Możliwe, że też jej zazdroszczę, ale jakoś za nią nie przepadam xD Co nie zmienia faktu, że nie powinno się tak zachwoywać, ale tam są najwyraźniej siedmiolatki, które uważają, że ona im "zabiera Horhe" bo to przecież miłość ich życia.
Nie przesadzajmy z tym super graniem, bo jak płącze to wygląda jakby ataku epilepsji miała dostać (nie śmieję się z tej choroby, bo to poważna sprawa, takie porównanie) i jak mój kolega kiedy tańczy (on też wygląda jakby ataku miał dostać kiedy to robi). Wg. mnie to co w niej najlepsze to głos (nudny, ale na prawdę dobry) i twarz. Tyle.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No moze z tym że zagrała świetnie to przesadziła. Nie którzy własnie kogoś nie lubią i go nie hejtują. Ja np. jej trochę zazdroszcze że jest taka sławna.

ocenił(a) serial na 3
sara637

Ja w sumie nie. Najbardziej jej zazdroszczę, że miała możliwość sprawdzenia tego, czy jest dobra w aktorstwie. Też mnie zawsze zastanawiało, czy bym mogła być aktorką, ale jakoś nie mam możliwości tego sprawdzenia <3

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Nie wiem czemu dałam "<3" :D

ocenił(a) serial na 7
sara637

A czym ty się przejmujesz nie pierwszy i nie ostatni raz tam kogoś cisną. Tak funkcjonuje ta stronka. Robi dużo zadymy żeby dużo osób tam zaglądało. Połowa z ich wpisów to jakieś zmyślone głupoty

ocenił(a) serial na 10
Claudia_filmweb

właśnie ale najbardziej smieszy mnie to jak oni to piszą że ten serial oglądają 5 czy 10 latki.

ocenił(a) serial na 10
sara637

Nie ją pierwszą i nie ostatnią.