Wiem, że powstał już temat ,,Cami vs Fran" ale to coś zupełnie innego. Chodzi tylko o sukienkę. Wg was, która lepiej wygląda, na której lepiej leży itd. Nie sugerujcie mi teraz, że mówię tak tylko dlatego, że wolę Fran od Cami, ale naprawdę uważam, że wg mnie lepsza sukienka u Fran. Po 1 lepiej na niej leży, gdyż Fran na świetną figurę. Po 2 suknia Camili jest jakaś workowata a Fran taka jak opisałam w punkcie 1. Po 3 suknia Fran jest ogólnie ładniejsza. Do tej sukni pasowałby gruby pasek, taki właśnie jak u Franceski, a nie taka linka cieniutka jaką luuuuuuuuźno założyła Camilla. I nie wiem, może tylko ja zauważyłam, że Francesca ma grube ramiączka, które idealnie grają z paskiem i wcięciem w talii a Camila nie dość, że cieńsza niż nitka linka założona niedokładnie na sukienkę, to jeszcze ramiączka średniej grubości. A i u Fran więcej było tych figur geometrycznych (czy co one tam miały) dzięki czemu suknia wyglądała pełniej. Sorry, że mam tyle pretensji, ale oprócz śpiewu, tańca i jazdy konnej mam również małego hopla na punkcie mody ;D A Wy jak uważacie?
Ale jaka sukienka, bo Fran nieraz chodzi w sukienkcah i wygląda w nich cudownie ;3
Zresztą głos też ma lepszy od kaczego Camili
Już ogarnęłam, która sukienka, ale nie pamiętam jak wyglądały. Wysłałabyś jakiegoś linka?
Szukam i szukam a nie mogę znaleźć ... -,- Ale przecież była we wczorajszym odcinku?
Oczywiście, że Fran. Sukienka idealna dla jej figury, podkreśliła talię, zasłoniła szerokie biodra i odsłoniła zgrabną resztę nóg. A Cami... Jakoś mi się nie widziała, to nie jej kolory, nie ten styl.
Chociaz nienawidze Camili to uwazam, ze ona lepiej wygladala w tej sukience, bo Fran miala w niej za duza dupe