PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Wiem, że powstał już temat ,,Cami vs Fran" ale to coś zupełnie innego. Chodzi tylko o sukienkę. Wg was, która lepiej wygląda, na której lepiej leży itd. Nie sugerujcie mi teraz, że mówię tak tylko dlatego, że wolę Fran od Cami, ale naprawdę uważam, że wg mnie lepsza sukienka u Fran. Po 1 lepiej na niej leży, gdyż Fran na świetną figurę. Po 2 suknia Camili jest jakaś workowata a Fran taka jak opisałam w punkcie 1. Po 3 suknia Fran jest ogólnie ładniejsza. Do tej sukni pasowałby gruby pasek, taki właśnie jak u Franceski, a nie taka linka cieniutka jaką luuuuuuuuźno założyła Camilla. I nie wiem, może tylko ja zauważyłam, że Francesca ma grube ramiączka, które idealnie grają z paskiem i wcięciem w talii a Camila nie dość, że cieńsza niż nitka linka założona niedokładnie na sukienkę, to jeszcze ramiączka średniej grubości. A i u Fran więcej było tych figur geometrycznych (czy co one tam miały) dzięki czemu suknia wyglądała pełniej. Sorry, że mam tyle pretensji, ale oprócz śpiewu, tańca i jazdy konnej mam również małego hopla na punkcie mody ;D A Wy jak uważacie?

MartinaStoessel

U Camili <3

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Ale jaka sukienka, bo Fran nieraz chodzi w sukienkcah i wygląda w nich cudownie ;3
Zresztą głos też ma lepszy od kaczego Camili

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Już ogarnęłam, która sukienka, ale nie pamiętam jak wyglądały. Wysłałabyś jakiegoś linka?

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Szukam i szukam a nie mogę znaleźć ... -,- Ale przecież była we wczorajszym odcinku?

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

A ja DC nie oglądam jak Violetty nie ma

ocenił(a) serial na 2
MartinaStoessel

Oczywiście, że Fran. Sukienka idealna dla jej figury, podkreśliła talię, zasłoniła szerokie biodra i odsłoniła zgrabną resztę nóg. A Cami... Jakoś mi się nie widziała, to nie jej kolory, nie ten styl.

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

O jakiej sukience mówicie?

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

Chociaz nienawidze Camili to uwazam, ze ona lepiej wygladala w tej sukience, bo Fran miala w niej za duza dupe

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

Była we wczorajszym odcinku, taka biała z czerwono jakimiś tam figurami raczej geometrycznymi.