Idę na imprezę do kolegi z klasy ;)
Ma być z 50 osób więc ciekawie się zapowiada.
Mianowicie, dzisiaj podejmuję jedną z najważniejszych decyzji - Sylwester z Dwójką, z Polsatem czy może z TVNem? A może z dobrą książką? XDD
Właśnie się zastanawiam, czy oglądać Dwójkę i szukać we Wrocławskim tłumie Sarry, czy lepszy będzie Polsat, ewentualnie "Seksmisja" na Jedynce... No albo poczytam "Zbrodnię i karę". Albo po trochu wszystkiego.
Mamy takie same plany, jak widać. Znając mnie będę jeszcze oglądać Ukrytą Prawdę, Dlaczego Ja?, będę mieć dużo pomysłów na bloga o Leomasie :D
Leomas! Oby jak najwięcej pomysłów xd
Właśnie zdałam sobie sprawę, jak ja dawno nie oglądałam Trudnych Spraw :O
Jestem chora, a po 2 ja w Sylwestra nigdzie nie wychodzę od 4 lat, bo dziadek mi umarł właśnie wtedy :C <Rozczulanie się nad sobą, zawsze spoko> będę pisała z Weroniką. Ende :P
Moja siostra będzie oglądać jakiś kabaret, a ja się nudzić. xD
Poza tym jestem chora.
Ale to i tak nudno xD W poprzednim roku byłem u koleżanek na "imprezie" xd Masz jakieś pomysły co jeszcze robić? ;D
Słuchanie cudownego głosu Tinki ci nie wystarcza ? XD
Masz jeszcze Polsat, TVN i Dwójkę. Do wyboru do koloru ;)
Dom,zabawa z moimi zwierzetami(pies,4 koty,szynszyl), i bede ogladac telewizor z rodzina i gapczyc sie na petardy...
Najtrudniejsza decyzja na świecie! TVN, Polsat czy Dwójka. ;D Jak znam moją rodzinę to będzie jednak dwójka, bo tam są ''poważne rzeczy''. ;D Bardzo bym chciała pójśc gdzieś na sylwestra ale jestem chora. ;( Może za rok.
Ja wam tak czy inaczej życzę zabawy na imprezach czy w domowym gronie. ;) Cieszmy się z ostatnich dni wolności, bo ja idę już do szkoły 2,3 stycznia. :(
Też się zdziwiłam o.O Myślałam, że już 2 idziemy! :D A tu 7, jaka niespodziewanka ... 2 tyg i ferie, druga niespodziewanka xD
Mam dokładnie tak samo.
No, ale to dobrze. Dla uczniów, dla rodziców i nauczycieli nie. Moja mama:
"Co sie teraz dzieje?! Gdy ja chodziłam do szkoły to było... (tu wymienianie ty 1467568 rzeczy). I jak te dzieci mają sie czegoś nauczyć?"
Hahahahaha xD Moja mama i tak najlepiej to skwitowała "No i dobrze, nie będę musiała o 6 wstawać i Cię budzić. Bardzo dobrze, jestem zadowolona z takiego obrotu spraw" hahaah xD Padam z niej czasem :D
Też 7 dopiero idę. Ale ferie mam w trzecim terminie, czyli dopiero 17 lutego. ._.
Masakra jakaś O.O Ja bym i tak nie poszła z gorączką 38, utrzymującą się 5 dzień mimo antybiotyku hahah xDDD Jaki zaszczyt mnie kopnął na Sylwestra ;_; Nie dość, że i tak nigdzie miałam nie iść (4 rocznica śmierci dziadka) to jeszcze choroba. Szuuuuper :D Teraz dylemat - Sylwester z Dwójką, TVNem czy Polsatem xD Bo RAI1 mam, a i tak nie będę Tinki oglądać :D