Jak wam poszedł sprawdzian ?:D
Przy okazji-
Wiecie, że wy wszystkie, bez wyjątku jesteście moimi idolkami? Wiecie, iż bardzo was cenię,
ubóstwiam, wielbię i podziwiam? <3
To teraz mam prośbę; Czy zgodzicie się pomóc mi wygrać tablet i zagłosujcie na moje prace? :D <mozna głosować raz dziennie xd>
http://www.ameet.pl/violetta/gallery.php?page=1&ipp=16&item=443
http://www.ameet.pl/violetta/gallery.php?page=1&ipp=16&item=428
Z góry dziękuję :)
Sebek <3
PS: By nie robić zbędnych nadziei, "B" nie jest pierwszą literą mojego nazwiska, jest wymyślona
xD
Chyba znowu coś źle powiedziałam. Rodzicom chodiz o to, jakim jestem człowiekiem. Jeżeli jestem złym człowiekiem niewiele rzeczy sprawia przyjemność, wiesz? To moi rodzice... mówią? Że mnie kochają.. ale musieli mieć powody do mówienia o mnie źle. Chyba muszę coś ze sobą zmienić. Być milsza dla ludzi.
Przepraszam Zuziu, wplątałam Cię w to. Bardzo mi pomogłaś, gdy byłam sama.. dziękuję.
We wszystko na świecie uwierzę, ale nie w to, że jesteś złym człowiekiem. Spotkałam w życiu złych ludzi, naprawdę. Ty jesteś najlepszym dowodem na to, jak bardzo można nie doceniać siebie samego.
Ja czuję, że muszę poważnie porozmawiać z twoimi rodzicami. Takie postępowanie nie prowadzi do niczego dobrego. Co najwyżej do tego, żebyś była nieszczęśliwa.
Zuziu, nie jest aż tak źle. Moi rodzice robią wszystko, bym była szczęśliwa. Bardzo dużo od nich dostaję. Po prostu... jestem bardzo kłótliwa, a podczas kłótni słyszę słowa, które bolą.
Potrafię być szczęśliwa, niestety czasem zachowuję się jakbym tego nie chciała. Potrafię być ogromną pesymistką. Ale to jedynie chwilowe :)
"Zacznijmy wszystko od nowa. Przyroda postępuje tak każdego roku." - Valeriu Butulescu
W każdym razie życzę ci powodzenia w realizacji planów. I muszę cię przeprosić, ale kończę na dziś. Mam wypracowanie do napisania.
Niik-t. Nii-kt. W żadnym gimnazjum nie biorą na podstawie punktów, bo rekrutacja jest tam do końca 20 czerwca, czy coś, a wyniki są tuż przed końcem roku szkolnego. Więc nie marudź xd
Och, nie! To B nie jest literą twojego nazwiska?! A taką miałam nadzieję, że znajdę wreszcie zdjęcie swojego idola... To smutne. :C
Muszem, to mój największy autorytet. Zaraz obok Tinki, Kwiatkowskiego i żula, który przesiaduje na przystanku i wygląda jak Mikołaj.
Nie nie mam... Mam wielką fototapetę z Horhem i Tinką! RAZEM! Do szpippuję Jortini :3 Są TACY Słodcy <3
Ale ja nie żartowałam, dzielę pokój z zeswirowaną dziewięciolatką. xD Chciałam powiesić Stoszka dla równowagi, ale zginął mi jego plakat.
Co nie zmienia faktu, że Jortini są boscy, oemdżi, mrraśni, soł słit, heheszky i wgl. (oraz parę innych określeń z narzecza gimnazjalnego).
To jasne jak słońce, no przecież. Lazania to potrawa, a nie facet dla młodej artystki.
Właśnie próbuję ogarnąć nową modę na fejsie - wrzucanie fotek z dzieciństwa. o.O
Oni się UKRYWAJĄ! Jak homoseksualiści, rozumiesz. Może Tinka jest chłopcem? o.O
Nie próbuj, tego nie ogarniesz :D
Jak ślimaki! Tak, to ma sens. Horhe paskowany i winniczek Martina, razem na zawsze. <3
Siostra mówiła,że ten sprawdzian był średni,ale podobno im nauczycielka podpowiadała-w co wierze,bo chodziłam do tej samej podstawówki co ona i też jak pisaliśmy sprawdzian to pani od przyrody chodziła po sali i nam po cichu odpowiedzi dyktowała XD A wam jak poszedł? Życzę jak najwięcej punktów :)
Ja taka bardzo pomocna już wczoraj zagłosowałam mój "ukochany idolu"...