PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6691
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jak wam poszedł sprawdzian ?:D

Przy okazji-
Wiecie, że wy wszystkie, bez wyjątku jesteście moimi idolkami? Wiecie, iż bardzo was cenię,
ubóstwiam, wielbię i podziwiam? <3

To teraz mam prośbę; Czy zgodzicie się pomóc mi wygrać tablet i zagłosujcie na moje prace? :D <mozna głosować raz dziennie xd>

http://www.ameet.pl/violetta/gallery.php?page=1&amp;ipp=16&amp;item=443

http://www.ameet.pl/violetta/gallery.php?page=1&amp;ipp=16&amp;item=428

Z góry dziękuję :)

Sebek &lt;3

PS: By nie robić zbędnych nadziei, "B" nie jest pierwszą literą mojego nazwiska, jest wymyślona
xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Chyba znowu coś źle powiedziałam. Rodzicom chodiz o to, jakim jestem człowiekiem. Jeżeli jestem złym człowiekiem niewiele rzeczy sprawia przyjemność, wiesz? To moi rodzice... mówią? Że mnie kochają.. ale musieli mieć powody do mówienia o mnie źle. Chyba muszę coś ze sobą zmienić. Być milsza dla ludzi.
Przepraszam Zuziu, wplątałam Cię w to. Bardzo mi pomogłaś, gdy byłam sama.. dziękuję.

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

We wszystko na świecie uwierzę, ale nie w to, że jesteś złym człowiekiem. Spotkałam w życiu złych ludzi, naprawdę. Ty jesteś najlepszym dowodem na to, jak bardzo można nie doceniać siebie samego.
Ja czuję, że muszę poważnie porozmawiać z twoimi rodzicami. Takie postępowanie nie prowadzi do niczego dobrego. Co najwyżej do tego, żebyś była nieszczęśliwa.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Zuziu, nie jest aż tak źle. Moi rodzice robią wszystko, bym była szczęśliwa. Bardzo dużo od nich dostaję. Po prostu... jestem bardzo kłótliwa, a podczas kłótni słyszę słowa, które bolą.
Potrafię być szczęśliwa, niestety czasem zachowuję się jakbym tego nie chciała. Potrafię być ogromną pesymistką. Ale to jedynie chwilowe :)
"Zacznijmy wszystko od nowa. Przyroda postępuje tak każdego roku." - Valeriu Butulescu

ocenił(a) serial na 2
wesolutkabardzo

W każdym razie życzę ci powodzenia w realizacji planów. I muszę cię przeprosić, ale kończę na dziś. Mam wypracowanie do napisania.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Dziękuję Zuziu, siostro i ciociu. :)
Powodzenia.

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

Niik-t. Nii-kt. W żadnym gimnazjum nie biorą na podstawie punktów, bo rekrutacja jest tam do końca 20 czerwca, czy coś, a wyniki są tuż przed końcem roku szkolnego. Więc nie marudź xd

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Sarenko... kazali zadzwonić w dniu podania wyników i wtedy zadecydują.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Może prace nie są najlepsze, ale i tak zagłosowałam :)

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Och, nie! To B nie jest literą twojego nazwiska?! A taką miałam nadzieję, że znajdę wreszcie zdjęcie swojego idola... To smutne. :C

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie martw się :c Kiedyś Jego znajdzieeesz. Znajdziesz goooo ;D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Muszem, to mój największy autorytet. Zaraz obok Tinki, Kwiatkowskiego i żula, który przesiaduje na przystanku i wygląda jak Mikołaj.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

No proszę, masz podobne autorytety do mnie o.O To rodzinne :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Też masz plakat z Martiną na ścianie pokoju? Siostro!

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie nie mam... Mam wielką fototapetę z Horhem i Tinką! RAZEM! Do szpippuję Jortini :3 Są TACY Słodcy <3

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ale ja nie żartowałam, dzielę pokój z zeswirowaną dziewięciolatką. xD Chciałam powiesić Stoszka dla równowagi, ale zginął mi jego plakat.
Co nie zmienia faktu, że Jortini są boscy, oemdżi, mrraśni, soł słit, heheszky i wgl. (oraz parę innych określeń z narzecza gimnazjalnego).

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ktoś myśli, ze oni nie są razem? BEKA! (nienawidzę tego słowa...)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

To jasne jak słońce, no przecież. Lazania to potrawa, a nie facet dla młodej artystki.
Właśnie próbuję ogarnąć nową modę na fejsie - wrzucanie fotek z dzieciństwa. o.O

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Oni się UKRYWAJĄ! Jak homoseksualiści, rozumiesz. Może Tinka jest chłopcem? o.O
Nie próbuj, tego nie ogarniesz :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

A nie Horhuś dziewczynką? Gender, te sprawy. Często nosi różowe koszulki...

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

To może obydwoje są obojniakami? ;>

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Jak ślimaki! Tak, to ma sens. Horhe paskowany i winniczek Martina, razem na zawsze. <3

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wiedziałąm, że dopasujesz do tego jakąś swoją teorię, po prostu wiedziałam :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

No co... xD

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Jak poszedł sprawdzian? Nie był tragiczny, aczkolwiek szału nie ma.

ocenił(a) serial na 6
Sebek7771

Łaaatwy był sprawdzian.
Ok, głosuję.

Sebek7771

Ech, zagłosowałam :)
Przeglądałam zadania i stwierdzam, ze prosty był :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Siostra mówiła,że ten sprawdzian był średni,ale podobno im nauczycielka podpowiadała-w co wierze,bo chodziłam do tej samej podstawówki co ona i też jak pisaliśmy sprawdzian to pani od przyrody chodziła po sali i nam po cichu odpowiedzi dyktowała XD A wam jak poszedł? Życzę jak najwięcej punktów :)
Ja taka bardzo pomocna już wczoraj zagłosowałam mój "ukochany idolu"...

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Zagłosowałam. Co do testu to pisałam rok temu. ;)

ocenił(a) serial na 4
Sebek7771

eh pamiętam jak to było 2 lata temu :D
teraz są z roku na rok coraz łatwiejsze
już zagłosowałam