Dla wszystkich zdrówka, szczęścia, pomyślności :) Dla bloggerek duuuużo weny ! Ogólnie - wszystkiego najlepszego :) Oby ten rok 2014 był o wiele lepszy niż 2013 :)
PS. I żeby Dielari było szczęśliweee ! :D (Z dedykacją dla Karoliny i Asi xD )
Również życzę Ci szczęśliwego Nowego Roku i żeby już nie było tego cholernego pecha, który prześladował prawie wszystkich w 2013 ;x ^^
Ei, a dla mnie nie ma dedykacji? ;c a ja tak kocham Dielari :(
No, ale Wszystkieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegooooooo najlepszego wszystkim tutaj też. I życzę spełnienie postanowień noworocznych :*
Dziękuję, kochana. Ja Tobie życzę, aby w V3 była Angie, i oczywiście było jej jak najwięcej. I spełnienia postanowień noworocznych :*
Jest sobie 4 rano xD wiec ja również życzę Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim. A tobie Angie w v3 i dużo Dielari, którą uwielbiam ^^
Szczęśliwego Nowego Roku i... dobra nwm co jeszcze napisać. Wszystkim mówiłam "wesołych świąt" ( w wolne nie myśle XD).
Hehe, nie umiem spać i na fw siedze ;D
No to jest sobie dziesiąta rano... :D Też wam życzę wszystkiego, co najlepsze i spełnienia wszystkich noworocznych obietnic (co mnie osobiście nigdy się nie udawało).
Dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń, wszystkiego, wszystkiego, wszystkiego, wszystkiego, wszystkiego, wszystkiego, wszystkiego najlepszego w 2014!<tak kreatywnie>
Wzajemnie. No to jest sobie jedenasta "rano". xD Wszystkiego dobrego i pozytywnego zapamiętania naszego pierwszego roku z "Violettą".
Nawzajem! Jest prawie siedemnasta "rano" XDD (no co, ja niedawno wstałam XDDD )
Wszystkim filmwebowiczkom i filmwebowiczom życzę wszystkiego najlepszego, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy, żeby spełniły się Wasze noworoczne postanowienia, marzenia, żebyście byli szczęśliwi ogólnie :D