PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Dla wszystkich zdrówka, szczęścia, pomyślności :) Dla bloggerek duuuużo weny ! Ogólnie - wszystkiego najlepszego :) Oby ten rok 2014 był o wiele lepszy niż 2013 :)
PS. I żeby Dielari było szczęśliweee ! :D (Z dedykacją dla Karoliny i Asi xD )

ocenił(a) serial na 9
Angie4Ever

Nie ma to jak post dodać o 23:59:59 xDDDD

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

Nawzajem, kochana.

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Nawzajem :)

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Spełnienia marzeń, uśmiechu, radości, zdrowia.;))

Angie4Ever

Szczęśliwego Nowego Roku :)

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Również życzę Ci szczęśliwego Nowego Roku i żeby już nie było tego cholernego pecha, który prześladował prawie wszystkich w 2013 ;x ^^

ocenił(a) serial na 3
Angie4Ever

Ei, a dla mnie nie ma dedykacji? ;c a ja tak kocham Dielari :(
No, ale Wszystkieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegooooooo najlepszego wszystkim tutaj też. I życzę spełnienie postanowień noworocznych :*

ocenił(a) serial na 9
KeThA

Huh, zwracam honor ! XD

ocenił(a) serial na 3
Angie4Ever

Dziękuję, kochana. Ja Tobie życzę, aby w V3 była Angie, i oczywiście było jej jak najwięcej. I spełnienia postanowień noworocznych :*

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Nawzajem kochana :)

Nie ma,to jak składać życzenia o 3 w nocy :)

majka5454

Od kiedy 3 to tak późno? ;D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ja o 3 przeważnie śpię, nie wiem jak ty :D

ocenił(a) serial na 7
Angie4Ever

Jest sobie 4 rano xD wiec ja również życzę Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim. A tobie Angie w v3 i dużo Dielari, którą uwielbiam ^^

Angie4Ever

Szczęśliwego Nowego Roku i... dobra nwm co jeszcze napisać. Wszystkim mówiłam "wesołych świąt" ( w wolne nie myśle XD).
Hehe, nie umiem spać i na fw siedze ;D

ocenił(a) serial na 2
Angie4Ever

No to jest sobie dziesiąta rano... :D Też wam życzę wszystkiego, co najlepsze i spełnienia wszystkich noworocznych obietnic (co mnie osobiście nigdy się nie udawało).

Angie4Ever

Dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, spełnienia marzeń, wszystkiego, wszystkiego, wszystkiego, wszystkiego, wszystkiego, wszystkiego, wszystkiego najlepszego w 2014!<tak kreatywnie>

Angie4Ever

Nie spałam jeszcze (y) Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń i wszystkiego dobrego :)

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Wzajemnie. No to jest sobie jedenasta "rano". xD Wszystkiego dobrego i pozytywnego zapamiętania naszego pierwszego roku z "Violettą".

Angie4Ever

Nawzajem! Jest prawie siedemnasta "rano" XDD (no co, ja niedawno wstałam XDDD )
Wszystkim filmwebowiczkom i filmwebowiczom życzę wszystkiego najlepszego, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy, żeby spełniły się Wasze noworoczne postanowienia, marzenia, żebyście byli szczęśliwi ogólnie :D

ocenił(a) serial na 10
Angie4Ever

Dziękuje Olu kochana i nawzajem życzę troche późno, ale ważne że wcale :D

Więc...

...Zdrowia, szczęścia,radości, spełnienia marzeń, rozterek Angie, dużooo Germangie i mniej tajemniczego Dielari.