Dużo ludzie mnie tu obraża:( Nie wiem czemu. Powiedzcie mi dlaczego. Pisze jakieś ciekawostki z 2 sezonu albo piszę ,że trwają prace nad scenariuszem 3 sezonu.(co jest prawdą!) A wy mi piszecie(oczywiście część) ,że taaa jasne albo Nie wierzcie w to!
Nie wiem, po co ten temat jest założony, ale chyba tylko po to, by się pokazać, jak Ci jest tu źle i by każdy po kolei Ci mówił, że tak nie jest.
Mnie to zaczyna denerwować, zwłaszcza że piszesz o tym kolejny raz.
Chyba lubisz jak ludzie się nad Tobą użalają.
Ja szczerze nie miałam nic do Ciebie, ale to denerwujące.
To jak cię nie obchodzi to PO JAKĄ CHOLERĘ ZAKŁADASZ TAKI TEMAT?! Weź mnie już nie wkurzaj kobieto...
oglądałaś w ogóle te filmy co oceniałaś :)? Bo jak według Ciebie Barbie i 12 tańczących księżniczek może mieć ocenę 4 a Zielona mila czy Skazani na Shawshank ocenę 1 :)
A widziałeś tą: http://www.filmweb.pl/user/MartinaStoessel
Epoka Lodowcowa 8, Ciekawy przypadek Benjamina Buttona 1
No ja rozumiem, że każdy ma inny gust, ale żeby jedynkę Benjaminowi postawić to...
Emm, przeglądałam filmweb od dłuższego czasu i szczególnie "Violettę" i szczerze ? Nie zwróciłam na to większej uwagi. Jednak zgadzam się z MagdaJulka temat założony by się nad sobą użalać i wszyscy zaprzeczali że tak nie jest ... masakra ;p
Nie przejmuj się. Żenadę, to odwalają te osoby, które krytykują każdą Twoją ocenę. Przecież to Twój gust, Twoja opinia, a po co inni się mieszają? Nie masz czym się przejmować. ;3
Jak dajesz jakimś Barbie czy Klub WInx oceny 5 lub 6, a klasykom filmowym takim jak np. ,,Zielona Mila" czy ,,Skazani na Shawshank" ocenę 1, to później się nie dziw, że ludzie nie biorą cię na poważnie i sobie z ciebie kpią. I szczerze, nie dziwię się im. Proszę bardzo:
http://www.filmweb.pl/user/elizabeth_filmweb/films
Sory, pomyłka, pod tym drugim linkiem powinna się wyświetlić strona druga, a pod trzecim trzecia, ale niestety się to nie zapisało.
Ha , ha , ha zabawne!!!To tylko o to chodzi? A ja mam może inny gust niż wy! Nie pomyślałeś? Wielka szkoda!
Nie, nie tylko o to. I to że masz inny gust - rozumiem, każdy ma własne zdanie i może je wyrażać, ale żeby dawać ocenę 1, czyli ,,nieporozumienie" prawie każdemu filmowi, to trzeba naprawdę robić to chyba tylko po to, by celowo jak najbardziej zaniżyć średnią filmu. I podejrzewam, że co najmniej połowy z tych filmów, które oceniłaś na 1, nie oglądałaś. A jeszcze co do tego twojego ,,obrażania" to tak:
Po pierwsze te ciekawostki o drugim sezonie czy informacja, że będzie trzeci sezon znalazły się już w poprzednich tematach, a użytkownicy aktywni na tym forum nie znoszą, gdy zakłada się te same tematy po kilka razy (wiem z doświadczenia ;p).
Po drugie to, że ktoś nie zgadza się z twoją opinią, to jeszcze nie powód do takiego użalania się nad sobą.
Po trzecie jest to kompletnie bez sensu, żeby zakładać osobny temat na forum serialu, żeby się nad sobą użalać.
Po czwarte nie musisz sobie tak wszystkiego brać do siebie. To, że ktoś cię zlekceważył czy nawet obraził to naprawdę nie jest jeszcze powodem do takich żalów.
Po piąte to, że piszesz komentarze do jednych: ,,dzięki, ty mnie rozumiesz", a do drugich ,,nie obchodzi mnie to" jest żałosne. Ktoś ci wyraził współczucie - ok, nie mam nic przeciwko, ale po co jeszcze to komentować i to w tak głupi sposób?
Punkt 1. Może i tak, ale uwierz mi dodałam je bardzo , bardzo dawno temu.
Punkt 2.Oczywiście. Toleruję zdanie innych , ale wiesz nie byłoby Ci miło na moim miejscu.Spróbuj też zrozumieć mnie:)
Punkt 3. Może dla Ciebie. Fakt. Nie jest to może odpowiednie , ale ciekawe jak byś się czuł na moim miejscu.
Punkt 4.Wiem, ale jak ktoś ciągle mnie obraża???
Punkt 5.Bo mi się tak podoba.
I punkt 6. (ode mnie) Jeśli chodzi o filmy. To pomyśl, że ja nie mam 16 lat i nie oglądam niektórych filmów.
1. Ale inni wcześniej.
2., 3. i 4. Nie, nie byłoby mi miło, i też ci współczuję, ale z tym użalaniem się nad sobą grubo przesadzasz. Jak Camila. Szczególnie, że założyłaś z tego powodu specjalnie osobny temat. Oczekujesz, że wszyscy będą ci współczuć i będą cię pod nim przepraszać? Bo ja nie tego nie rozumiem. Tak, może i nie jest to miłe, ale to co zrobiłaś jest po prostu głupie.
5. No comment.
6. Ja też nie mam 16 lat i nie oglądam niektórych filmów. Jednak te, które oceniłaś nie wskazują na to, że nie jesteś dorosła. No, może oprócz Barbie i Winx. Jeśli naprawdę ci się tak bardzo nie podobały, choć do końca w to nie wierzę, to radzę ci tak: te oceny, które dałaś np. ,,Zielonej Mili" po prostu cofnij i obejrzyj takie filmy za 10 lat. Gdy wtedy uznasz, że te filmy są nieporozumieniem i naprawdę zasługują na najniższą ocenę, to wtedy nie będę się już czepiał.
W ogóle z jakiej racji zakładasz na forum o VIOLETCIE temat o tym, jaka jesteś pokrzywdzona? Nic do ciebie nie miałam, serio, alle grubo pojechałaś.
Daj spokój, ona tego nie zrozumie. Zaraz odpisze ci ,,nie obchodzi mnie to" i tyle z tego będzie. Niepotrzebnie się wysilasz.
Uwierz mi, niepotrzebnie się denerwujesz. Kłótnie z takimi ludźmi nie mają sensu i są zwyczajną stratą czasu.
zgadzam się. Na forum o Violetcie użalanie się nad sobą. Rozumiem każdy inny gust ma ale film pt. "Pianista" dać 1 ? Bez przesady :) I to jest tylko zaśmiecanie forum bzdurami typu "Nikt mnie nie lubi ... " ;P
Nie tylko ,,Pianista". ,,Sherlock Holmes", ,,Matrix", ,,Zielona Mila", ,,Skazani na Shawshank"... Mógłbym tak wymieniać do jutra. Ponad 30 świetnych filmów zostało ocenione przez elizabeth_filmweb na 1.
ZIELONA MILA ?!?! ;o no nie ... ;p Rozumiem, każdy inny gust ma ale bez jaj, takie świetne filmy . ; /
I właśnie widzisz. Ona ocenia większość filmów na 1, byleby tylko zaniżyć średnią. Co za człowiek...
powiedzcie mi proszę jak Zielonej Mili można dać 1.?? To skandal. Kiedy to oglądałam to ryczałam jak bórb i muszę poweidzieć że to jeden z najlepsiejszych filmów na świecie...
I zgadzam się z tym że forum serialu to nie jest miejsce do użalania się nad sobą... Powinnaś wziąść się w garść i może zmienić podejscie to inni przestaną cię "obrażać". The End.
xo xo
nie ważne że nie ma jej konta i dziękuję. pisałam go z głebi serca.. ;)
xo xo
I właśnie przez takich ludzi jak ona klasyki światowego kina mają niską średnią.
Teraz nie wytrzymam. Nie obchodzi mnie, co ogląda, ale PIANISTA?! PIANISTA?! 1?! ZA PIANISTĘ!!!! Nie wytrzymam ... Toż to jeden z lepszych filmów ... Dobra, wdech i wydech. Nic nie mówię już lepiej...
Według mnie nieporozumieniem to jest w ogóle jej osoba na tej stronie. Nie ważne zresztą
Jak chcesz się wyżalić to idź do psychologa a nie pierdzielisz o swoich "poważnych" problemach na forum o serialu. Gdzie tu logika?!
Mam nadzieję. Oświeci Cię wtedy blask mojej mądrości, który spłyną na mnie z uśmiechu Tomasa.