Nieaktualne :D Podobno ze sobą zerwali ( to ona rzuciła jego i on był na tyle załamany ze usunął TT ale teraz ma nowe konto ;p)
podobno Mercedes jest teraz z Facundo Gambande czyli serialowym Maxim pojawiła sie nawet fotka jak sie caluja
Jak chcecie zobaczyc fotke z pocalunkiem Facundo i Mercedes to jest w tym filmiku tylko musicie obejrzec do konca bo jest na samym koncu http://www.youtube.com/watch?v=6KUKcmHDrfM
Ok zobacze, ale oni chyba razem dziwnie wyglądają. Nigdy nie pomyślałabym, że oni będą ze sobą :D
No bo w serialu to całkiem inaczej wygląda i wydawało mi się że jest niższy xd
Też mi się tak zdawało, że ten co całuje się na zdjęciu z Mercedes to Pablo Espinosa
faceci lubią zołzy ;d to był bestseller empika 2012, "dlaczego faceci wolą zołzy". A tak na serio to jest mnóstwo zdjęć filmików itp wpisy z twita Martiny stoessel o tym ze się przyjaźnią i ogólnie widać że Mechi jest bardzo lubiana. Nawet po jej prywatnych zdjęciach powiedziałabym, że jest sympatyczna bo prezentuje się zupełnie inaczej. Obejrzyj sobie twitcam marcowy z martina i mercedes (yt). 40min. Jak nie znasz hiszpańskiego to niewiele zrozumiesz ale ta przyjaźń tini<->mechi jest bardzo widoczna. Moim zdaniem ona i pablo świetnie do siebie pasowali, doskonale razem wyglądali, troche szkoda że się rozstali. Tym bardziej że Facundo (maxi) jest taki... takii.....
Ej a Martina Stoessel ma twittera? Jak tak to jak jest na nim zapisana bo nię mogę jej znaleźć :P
ja nie wiem bo sama nie mam tłita ;d;d ale po internecie krąży sporo zdjęć z jej wpisów np na filmikach na yt albo niektórych forach. I skoro wystepuje w kilku twitcamach, to raczej ma ;p coś @tinistoessel, w podobie