PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6712
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Szok .!!!

ocenił(a) serial na 10

Wiedzieliście , że Thomas i Ludmiła są ze sobą w realu ?

ocenił(a) serial na 10
sandrusia5143

Nieaktualne :D Podobno ze sobą zerwali ( to ona rzuciła jego i on był na tyle załamany ze usunął TT ale teraz ma nowe konto ;p)

PaniUckermann

podobno Mercedes jest teraz z Facundo Gambande czyli serialowym Maxim pojawiła sie nawet fotka jak sie caluja

ocenił(a) serial na 10
asia190

Właśnie widziałam ;D pozdro ;)

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 1
sandrusia5143

What ? xd

ocenił(a) serial na 9
sandrusia5143

Nie no o tym to ja nie wiedziałam xD

Floweeer

Jak chcecie zobaczyc fotke z pocalunkiem Facundo i Mercedes to jest w tym filmiku tylko musicie obejrzec do konca bo jest na samym koncu http://www.youtube.com/watch?v=6KUKcmHDrfM

ocenił(a) serial na 9
asia190

Ok zobacze, ale oni chyba razem dziwnie wyglądają. Nigdy nie pomyślałabym, że oni będą ze sobą :D

Floweeer

Facundo jest duzo przystojniejszy prywatnie niz w serialu

ocenił(a) serial na 9
asia190

No bo w serialu to całkiem inaczej wygląda i wydawało mi się że jest niższy xd

asia190

To nie jest on, tylko ten co gra Tomasa.

ocenił(a) serial na 9
Nati2602

Też mi się tak zdawało, że ten co całuje się na zdjęciu z Mercedes to Pablo Espinosa

ocenił(a) serial na 6
sandrusia5143

faceci lubią zołzy ;d to był bestseller empika 2012, "dlaczego faceci wolą zołzy". A tak na serio to jest mnóstwo zdjęć filmików itp wpisy z twita Martiny stoessel o tym ze się przyjaźnią i ogólnie widać że Mechi jest bardzo lubiana. Nawet po jej prywatnych zdjęciach powiedziałabym, że jest sympatyczna bo prezentuje się zupełnie inaczej. Obejrzyj sobie twitcam marcowy z martina i mercedes (yt). 40min. Jak nie znasz hiszpańskiego to niewiele zrozumiesz ale ta przyjaźń tini<->mechi jest bardzo widoczna. Moim zdaniem ona i pablo świetnie do siebie pasowali, doskonale razem wyglądali, troche szkoda że się rozstali. Tym bardziej że Facundo (maxi) jest taki... takii.....

ocenił(a) serial na 9
Enterraz

Ej a Martina Stoessel ma twittera? Jak tak to jak jest na nim zapisana bo nię mogę jej znaleźć :P

ocenił(a) serial na 6
Floweeer

ja nie wiem bo sama nie mam tłita ;d;d ale po internecie krąży sporo zdjęć z jej wpisów np na filmikach na yt albo niektórych forach. I skoro wystepuje w kilku twitcamach, to raczej ma ;p coś @tinistoessel, w podobie

ocenił(a) serial na 9
Enterraz

Aha bo właśnie patrzyłam i nie mogłam jej znaleźć