PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6693
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Dziś o 20 w Argentynie, czyli naszej 1 odbędzie się twitcam z serialowym rodzeństwem, Jade i
Matiasem.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

I moja genialność - gdzie to się ogląda? xD

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Wstawiają linka na twittera i sobie włączasz. A tak to nie wiem :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Oni wrzucają linki na twittera tuż przed twitcamem :D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie mów, że będziesz na ich tc? Mi się chyba nie chce... ;D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie wiem, raczej nie, ale informuje chętnych, ponadto daje nowy temat Violetciepl, która często bierze rzeczy z filmweba zauważyłam. To jakiś specjalny TC z okazji jej urodzin :)

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Tak, zauważyłam, że filmweb to łatwe źródło informacji :) Już rzadko tam nawet zaglądam. Aaaa, takie buty... 10 ma Ruggero urodziny

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Wiem, wiem, wiem, a jutro ma moja mam imieniny, a trzy dni po urodzinach Xabiego ma urodziny. Jak blisko chłopaków.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Mój kumpel ma 11 września urodziny ^^ Zaraz po Ruggusiu. Uroczo ^^ Aż zarzucę Ruggusia życzeniami w różnych językach na tt

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Moja kuzynka pisała kiedyś do Horhe "Kocham Cię" w chyba każdym języku dostępnym na tłumaczu google, ale ty chyba dla swojego ukochanego bardziej się postarasz... ;p

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Nie przesadzajmy, nie mam już takiej obsesji, jak na początku :D Zaczął mi przechodzić od kiedy postanowiłam za niego wyjść... Cóż, uczucia przechodzą, trudno :D Coś wymyślę...
I co, udostępnił coś?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie, ale za bardzo nas to nie przejęło. xd

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Horhe nie ma czasu, jest zajęty randkowaniem ze Stephie :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Albo innymi naiwnymi laseczkami. ;)

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Albo mną ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Oczywiście :) Dzięki za komentarz btw. przy miniaturce, chociaż ja uważam, że mi nie wyszła, ale co tam. Dzięki tobie mam czego słuchać :P If you know what i mean ^^

ocenił(a) serial na 2
KeThA

No nie mów, że zaczęłaś słuchać WT ;D A ja ci mogę powiedzieć to samo, bo jakiś czas temu trafiłam na bloga o Lenarico i akurat w rozdziale (bodaj 14?) było wspomniane "Hallelujah". Zaciekawiło mnie jakoś tłumaczenie, posłuchałam sobie, no i od tego czasu ta piosenka za mną chodzi, do tego stopnia, że ciągle śpiewam ją pod nosem, a nawet ściągnęłam sobie na komórkę ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Nie ma za cooo ;D Tajeeemny akord kiedyś brzmiał, Pan cieszył się gdy Dawid grał - usłyszałam polską wersję może z pół roku temu i ją pokochałam! <3 Chyba w 14, nie pamiętam :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja śpiewam po angielsku ;D Dla mnie to dobry sposób na naukę, bo czasem zapamięta się składnię dzięki takiemu czemuś. Serio, miałam kiedyś kartkówkę z drugiego trybu warunkowego i myślę: Jak to leciało? "Would you know my name, if I saw you in Heaven?", aha, czyli czas past simple po "if". ;D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja się urodziłam dwa dni przed Martiną. Szał XD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Urooocze, czujesz się tym zaszczycona? :D Szczerze mówiąc ze wszystkich aktorów z Violetty, Martina mi najbardziej zwisa. Totalnie nie obchodzi mnie jej osoba... Może to przez to, że jest w naszym wieku ^^

ocenił(a) serial na 2
KeThA

To tak, jak i mi ;D Ona się zbyt łatwo wzrusza, ciągle beczy, wkurza mnie to.

tears_in_heaven

Mnie interesuje tylko to,jak potoczy się jej historia z Diego D. bo on po Clarze,Flors,Ruggero i kilkoma innymi aktorami obchodzi mnie najbardziej.

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

A to nie układają historii Diego D. i Clari? Ja myślałam, że to taką parę sobie wymyślili, a jeszcze specjalnie dodają oliwy do ognia, wrzucają wspólne fotki itd. prawdopodobnie po to, by fani myśleli dalej, że są razem i się nimi interesowali. :D

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

no też się tak zastanawiałam, Diego ciągle coś pisze do Clari :D Ale mało mnie to właściwie teraz obchodzi :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nawet w tym wywiadzie we Włoszech, w którym byli Alonso, Blanco i Domniquez, padło "Diego i Clara, słyszeliśmy plotki o Was", ale zaprzeczyli.

Chodzi mi o ten wywiad, czy jak to tam się nazywa, siedzą i odpowiadają na pytania.
www. youtube. com/watch?v=eXQO5DwNgi4 (4:01)

Skailes

Najlepsze było to ich "Como?"

KeThA

Mój kumpel ma urodziny...10 września!Jak super!

ocenił(a) serial na 3
Crazy12

Mrruuu :D

KeThA

Fajnie że teraz net chodzi z prędkością ślimaka :(

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Już napisały o tym :P

MagdaJulka

Czemu akurat o 1 ? xd
Mogliby zrobić wcześniej ;d

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Wiesz... I tak lepiej od zaplanowanego przez Xabiego na 3:30 u nas, a co na końcu? Na końcu go w ogóle nie zrobili :D