Jaki TC z Vale? o.O
http://www.youtube.com/watch?v=Dtv_hGz_2lE - Francuska wersja Libre soy, jeszcze lepsza od oryginału <3
Jeśli będzie mieć 200 tyś. obserwowanych to zrobi TC.
Słyszałam. Moja ulubiona
Jak miło. Ciekawe jak brzmiałoby Libre Soy śpiewane przez Cande lub Lodo. Albo Mechi. Hmm.. Jak myślisz, która dziewczyna z Violetty by to najlepiej zaśpiewała?
Też. Moim zdaniem ma najlepszy głos z serialu, nie wiem czemu niektórzy jej nie lubią
nagrałam dla ciebie twoje En mi mundo po polsku, ale nie chce mi się odtworzyć, będę musiała nagrać jeszcze raz, ale już nie dzisiaj :)
W sumie dobrze :) pomimo nawału nauki... dostałam się do 4 konkursów przedmiotowych, więc... czemu ja tu jeszcze siedzę?! a u Ciebie?
Ale skromność dodaje Ci uroku Sary, bez niej nie byłoby Sary, a rzecz biorąc, skoro tyle osób Cię Tu lubi(wśród Nich stoję w 1 szeregu), to znaczy, że mam część genów lubianej osoby, z czego wnioskuję, że też jestem choć trochę lubiana. Codziennie podnosisz mnie na duchu! :D zrozumiałaś cokolwiek z tego co napisałam? :***
Umie to jedynie Sara( nie znam twojego nazwiska więc dodam, tak jak w średniowieczu) z Filmweba