Nie wiem, czy oni wybierają takie dni i godziny, żeby było mało osób, ale Xabiani myli się, jeśli sądzi, że pozbędzie się
napalonej na niego fanki. Chłopaki ogłosili, że drugiego września w nocy odbędzie się kolejny TC. Nawet jakby zrobili o 20 to
w Polsce już będzie 1.
Kurde, myślą że się pozbędą fanek :o. Bezczelne
Nic pewnie nie zrozumiem ale co tam i tak obejrze :)
To czeka mnie niewyspana noc zwarzając na to że dzień wcześniej nocuję u koleżanki :)
Najwyżej będę straszyć pierwszego dnia w szkole :D
Cooo tam, będziemy oglądać :D Nie jest istotne o której godzinie - mnie się nie pozbędą. Sądzę, że Ciebie też ^^
I tak zasypiam - moja dyrka straaaasznie nudzi ^^ Ale ważniejszy jest Xabi <333
A u mnie wycha nudzi :o
Usiąde na ostatniej ławce
To 2 niewyspane noce, bo jak pisałam dzien wczesniej mam nocowanie :)
Saro, 2 września w nocy to u nas 3 września, czyli już wtorek, a co się z tym wiąże - nie przemówienie dyrektorki, ale lekcje.
Masz racyję, nie idzie się nie zgodzić. Jakie znowóż lekcje? Phi... Kogo obchodzą lekcje? 1 liceum? Walić to - wolę Xabiego
Szczerze mówiąc, można obejrzeć twitcam i przyjść na lekcje. Nic mi nie będzie.
PS Właź na gadu.
Weszłam wyszłam itd
Wieeem, przecież poszłam kiedyś o 7 spać to do szkoły mogę po prostu nie iść spać pomiędzy. Co za problem? Tylko będę musiała sobie znaleźć coś do roboty ^^
jak go kocham tak mnie czasem irytuje czemu 2 wrzesnia! na drugi dzien bede trupem w szkole :P znaczy jesli znów wymysl taką godzine jak ostatnio -.- i tak bede !
wiesz, ostatnio zrobili TC kilka dni po moim wyjeździe i myślałam, że im coś zrobię :D WIęc tym razem będę na 100 pro :D
Ja mam na fonie non stop i jak się kończy to po prostu trochę zwalnia :) Ciekawe do której będziemy czekać ^^
Wychodzi na to, ze tylko Alba szanuje swoich fanów xD TC o 15 ich czasu, a o 20 naszego. Na nasze szczęście pochodzi z Hiszpanii, a tak jest taka sama godzina jak u nas ;) Musi dbać o swoich fanów-rodaków ;)