Violetta

2012 - 2015
6,3 6,8 tys. ocen
6,3 10 1 6804
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

co będzie w trzecim sezonie. Czy Violetta znowu nie będzie mogła zdecydować kogo kocha bardziej? Czy może już pozostanie z Leónem a będzie miała więcej problemów z przyjaźnią? Może zrobi coś złego i wszyscy oprócz Leosia się od niej odsuną? Albo umrze German? Albo będzie miała dziecko? Albo Gesmelarda lub Germangie będą mieli dziecko? A może Pablackie? Mam tysiące pomysłów w głowie...a Wy jak sądzicie? ;*

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 2
MartinaStoessel

Też właśnie o tym myślałam.
Mi wydaje się raczej że Villu będzie miała wątpliwości co do swojej kariery i czy bd mg. zostać w Buenos Aires.

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

dobry temat. na długie pisanie. moim zdaniem próżnym wysiłkiem jest zgadywanie bo już w 2 DC udowodniło, że potrafi zaskoczyć, pojawiło się kilka rzeczy których bym nie przewidziała. Jak robić coś takiego to raczej w ramach zabawy. Ale dobrze, może coś uda nam się trafić.

Jakby coś, zastrzegam sobie pomysły bo później ktoś przeczyta tutaj wpis, zajrzy do mojej story leonetty i pomyśli że zrzynałam z filmweba. Tzn zastrzegam sobie tylko w tym sensie, że zaznaczam że ja to wymyśliłam a nie sobie ściągam skądś, jak ktoś chce może to wykorzystać i tak tu nic wielkiego nie wymyśliłam. Ale muszę bronić swojego dobrego imienia przed nazwaniem ściągaczem ;p;p

@ Prawdopodobnym pomysłem jest właśnie przede wszystkim jakieś nowe dziecko, pablangie, germangie, nie sądze żeby Pablo był z Jackie, prędzej to Beto z nią bd, bo Pablo nie kocha jackie, to wiadomo. to tak jak by się spodziewać ślubu leona z larą. Oooo Gesmeralda, to by było fajnie, trójeczka już. Czy Violetta, to by było dziwne i co najmniej demoralizujące jak na DC, chociaż w normalnych serialach to jest typowo prawdopodobne. Może naprawdę zabrzmię jak jakaś telenowelowa fanka, ale chciałabym zobaczyć taki obrót rzeczy, violetta zachodzi w ciążę, kryzys w związku, german szaleje i violetta na chwilę zostaje z tym sama ale potem następuje wyprostowanie stosunków, violetta śpiewa i wychowuje dziecko, jak jej matka, a potem samolot szlag trafia i León zostaje wdowcem z córką XDD w każdym razie dziecko jakieś na 90% bd.
@ German raczej nie umrze XDD naprawdę, ciekawie byłoby zajrzeć do twojej głowy. Germuś raczej nie może zostawić Violetty bez pieniędzy i nazwiska, no i Maria zginęła 12 lat wcześniej, a ciągle robią z tego aferę.
@ wątpię, żeby w 3 sezonie coś się działo w związku ze strony violetty. Ten wątek już jest wyeksploatowany w 100%, ich rozstań, zazdrości, ble ble ble. Producenci nie są głupi i nie bez kozery pracują w biznesie, w którym zarabia się jedynie dobrze wyczuwając publikę, a już nikt, ale to NIKT nie chce zawirowań ze strony violetty. no bo ile można? Moim zdaniem niech już się godzą z leonem, raz na zawsze ustalą że się kochają i koniec. W pierwszym sezonie leon miał wątpliwości ale był, w drugim wątpliwości go przeżarły i już go nie było, w trzecim powinien być bez wątpliwości. Jeżeli coś się bd działo, to zamiana ról z jedynki- to na leona naostrzy zęby jakaś podstępna sucz, albo pojawi się jego była sprzed ludmiły i stwierdzi że musi udowodnić całemu światu że leon jest aroganckim dupkiem, nie wiedząc że się zmienił (taki planowo element zamieszczę w swojej story o leonettcie np). Żadnych adoratorów violetty, bo to się robi obrzydliwe.
@ najprawdopodobniej też violetta otrzyma szansę kariery solo, i bd musiala zdecydować, zostać w buenos aires z przyjaciółmi i chłopakiem czy zostać światową gwiazdą. camila gdy miała szansę wybrała gwiazdę, ale violetta pewnie zostanie, po kolei wszystkie gwiazdy disneya dostawały jakąś mega szansę, ale z niej rezygnowały dla przyjaciół, np Ally ze sql muzycznej w nowym jorku itp itd.
@ problemy z przyjaźnią... hmmm ciekawa myśl, ale nie wiem jak by to się mogło rozwinąć. Może byliby zazdrośni o potencjalny kontrakt? Może to by było powodem kłótni leonetty, bo león byłby np rozgoryczony że nie wzięli jego (ale oczywiście szybko by się pogodzili). Inaczej to nie wiem
@ warto pomyśleć o pobocznych bohaterach. Może kiedy Ramallo otworzy swoją przestrzeń osobistą dla Olgi i się wyprowadzą, wejdzie nowa gosposia która bd próbowała okraść Germana? Albo okaże się jego siostrą, albo rządną krwi harpią, której firma upadła przez Germana. Może Angie zachoruje, albo któryś z uczniów bd miał wypadek samochodowy i nie wiem, trwale uszkodzi sobie rzepke czy coś w tym stylu i bd musiał odejść ze studia z braku możliwości tańczenia, taka Camila np (oooj tak). Może Beckie wezmą ślub. Albo studio zmieni lokalizację, podobno pod koniec studio ma być poddane rozbiórce.
Może León bd miał problemy z ojcem, który zechce, żeby zajął się ekonomią a nie "wygłupami na scenie", koniec końców nie ma słowa o rodzicach leona. Albo francesca bd robić karierę AMOŻE NAWET LUDMIŁA NIE BD KNUĆ

Enterraz

Mam pytanie , jaki jest link do twojego bloga z historiami leonetty? :)

ocenił(a) serial na 6
zielona1218

nie jesteś pierwszą osobą, która o to pyta XD blog jest póki co w budowie, jak i historia bo mam bardzo dużo nauki teraz i przeważnie siedze z notatkami tylko raz na jakiś czas odświerzając stronę żeby odpisać na komentarze albo popisać z kimś na fb. Adres brzmi dzikiestory.blogspot.com, ale jak mówiłam, w tej chwili nic sensownego tam nie znajdziesz ;p puste rubryczki. Prawdopodobnie jak już wrzucę coś, to się ogłoszę tutaj, ale jak chcesz to zajrzyj raz, dwa w tygodniu, może akurat trafisz ;p

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

A tak a propos bloga ; z ciekawości weszłam i tam pierwszy rozdział jakiś po łacińsku czy jakim tam języku! .... TO chyba nie twój blog?

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

wiolczur mi pomaga w obróbce i wrzuciła to coś na próbę XD jako pierwszy post, co oczywiście bd usunięte w chwili zakończenia prac

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ty to masz wyobraźnię :O XD To JA bym chciała zajrzeć do Twojej głowy, od strony Violetty (nie chcę ci tam grzebać w życiu prywatnym XD), bo masz tam chyba tyle myśli ;o A z przyjaźnią chodziło mi np. o to, że Ludmiła będzie chciała, aby Violetta nie miała przyjaciół i zacznie POWIEDZMY od Francesci i TRADYCYJNIE nagra jakiś filmik, zmontuje, pokaże, pokłócą się, pogodzą i HAPPY END XD

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

taaak, tradycyjny koniec 240 odcinka violetty XDD 240 odc violetty, co za przyjemna myśl. to tylko niewielka część, mój psychodeliczny umysł produkuje coraz to nowe pomysły, ale wątki zazębiające się z innymi wątkami wiec powiedziałabym za dużo. Na zachęte dodam, że violetta bd miała psa XDD

MartinaStoessel

czy dźeci, jo ci to mówie.

ocenił(a) serial na 6
hxns_KorCa

być może jeszcze nie zrozumiałeś, więc powiem bezpośrednio;
@ nikt cię tu nie potrzebuje. skoro uważasz, że to dzieciarnia, to po prostu tu nie zaglądaj.
@ naprawdę nikogo nie interesuje twoja opinia. jeżeli nawet na początku, jak to dzieciarnia, oburzali się na twoje komentarze, teraz cię ignorują.
@ jeżeli szukasz społecznego poczucia poparcia szyderując z serialu, który uważasz za coś niższego i niegodnego uwagi, pamiętaj że koniec końców jesteś w dzieciarni, która ubóstwia ten serial, więc tutaj popleczników nie znajdziesz, żadnych komentarzy w stylu "polać mu! dobrze prawi"

w związku z powyższym, nie rozumiem, po co tu jeszcze zaglądasz. Jesteś stricte szyderą, idź więc może po prostu pójdziesz nabijać się tam, gdzie spotkasz się z poparciem. Tu tylko tracisz czas, generale.

Enterraz

"jeżeli nawet na początku, jak to dzieciarnia, oburzali się na twoje komentarze" Napisałem tu tylko kilka komentarzy, na które tylko i wyłącznie Ty się oburzyłaś pisząć, że serial "Gra o Tron" nie jest dla mnie.

ocenił(a) serial na 6
hxns_KorCa

nie śledzę twoich komentarzy. jednak masz w znajomych szanownego kuna który już raz narobił tu burdelu. Nie oburzyłam się, normalnie po ludzku skomentowałam. Chodzi mi o to, że szydery nie robią tu wrażenia. Więc postaraj się albo tego unikać, albo unikać tej strony.

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

Też mam pomysły (tyle,że niedopracowane),oj tak
-Violetta uderza się przez przypadek w głowę i dostaję amnezji
-Jedna z przyjaciółek Violetty będzie miała chłopaka i będzie go mocno kochać,ale okaże się i Violetta i ten chłopak czują coś do siebie. Facet zerwie z tą jej przyjaciółką dla Violetty i kiedy ta przyjaciółka się o tym dowiaduję jest wściekła
-Violetta dostaję bardzo wpływowy kontrakt w branży muzycznej potem całuję ją jakiś adorator (bo ich mało ma :D),widzi to Ludmiła i szantażuję Violettę,że powie Leonowi. Każe jej zrezygnować z kontraktu.

ocenił(a) serial na 10
Kaoshi

Podoba mi się ten pomysł. To znaczy, że Violka będzie mieć amnezję.

Mogło to by być tak, że uderza się w głowę ktoś (np. zatroskany Leon, który był z nią ) zabiera ją nieprzytomną do szpitala. Okazuje się, że Violetta cierpi na zanik pamięci, ale lekarze nie potrafią powiedzieć czy to będzie chwilowe. I jej przyjaciele ( i Leon oczywiście też) będą próbować jej coś przypomnieć. No wiecie takie silne wspomnienia, których nie zapomniała. >>Myślę, że pocałunek Leona jest na tyle silnym wspomnieniem by przypomniała sobie wszystko co przeżyła, przynajmniej z nim<< Jest to dobry "problem" Violetty do za przeproszeniem wałkowania przez naście odcinków.

Oczywiście wątki poboczne jak Marcesca, Naxi <3

Ale musiałam się rozpisać o Violi i Leonie, bo to moja ulubiona parka >> Leonetta ;* << xD

CO do GERMANANGIE to nie będę zabierać głosu w tej sprawie, bo choć nie mam nic przeciwko nim ten paring jest dla mnie odrobinę dziwny i przewidywalny.... (Nie chce urazić fanów tej pary, ale wyrażam tylko swoje zdanie) .

Emm_848

Początek jest podobny do ".. i że cię nie opuszczę" :D

ocenił(a) serial na 6
Emm_848

Racja sylw, jak w tym filmie ;D ale wiesz, podrzuciłaś mi inną myśl, problem zdrowotny np violetta ma jakiś uraz nogi i nie wiadomo czy bd mogła tańczyć. utrata głosu już zaklepana :< może to wykorzystam w moim fanficku

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Nie wiem, czy oni na coś takiego wpadną :P Wolą dowalić po proostu kolejnego konkurenta, jak do tej pory ^^

ocenił(a) serial na 6
KeThA

kawał konkurenta jest zawsze lukratywny, to po co się silić na pomysły XD

ocenił(a) serial na 10
Emm_848

Marcesca musi być.

MartinaStoessel

Ja przetłumaczyłam francuską stronę o Violetcie.
German i Angie będą mieć dziecko o imieniu Sawara i będzie mieć wielki talent.
Tyle wiem. ;3 + Nie będzie Gesmeraldy bo Angie i German zaręczą się pod koniec 2 sezonu co już jest rozgłosem w hiszpańsko-argentyńskich Fan page'ach .;d

ocenił(a) serial na 10
neeveertouch

Tak, wiem. A Violka i Leoś będą śpiewać na weselu :D

MartinaStoessel

Takk Nuestro Camino <333

neeveertouch

Dasz linka do tej strony?!Błagam!!!!

Crazy12

Już jej nie pamiętam :/

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Ja mam genialny pomysł!
Niech Tomas podrywa i będzie taka casanova - z każdą po kolei, do każdej zarywa. O tak, jestem pewna, że nie jedna padnie na jego widok!

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Taaa... Padnie na pewno. Szczególnie, jak wyszczerzy te swoje ząbki i zmarszczy czoło.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

I złapie ją przed upadkiem podczas deszczu, który pojawi się w magiczny sposób, a po jego pocałunku zniknie.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Chcę być tą dziewczyną! Miałabym wpływ na pogodę! Chociaż nie... Bliskość tego gościa to zbyt wielka cena ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Hahaha, ale jakby taki Marco mnie miałby złapać to później cały dzień bym piszczała.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Oczywiście, że tak! Ale bym wolała Federico, bo jednak Marcesca musi być :D A Fede jest wolny ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No tak! A Fede to dobra dupa! Mrr!
Jak Viola się kłóciła z Ludmiłą to na niego w tle patrzyłam

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ja na niego cały czas patrzę :P No, chyba, że Marco się pojawia, to moje oczy latają od jednego do drugiego ^^
Ba,że dobra dupa. Wszystkie filmiki z nim już pooglądałam chyba. Śpiewanie dla dzieci piosenek z Violetty, X-factor no na prawdę :D A te esperare - cudo! Ma genialny głos.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ale w x factorze gorzej wyglądał niż teraz. Teraz to tylko....
Oglądać i patrzeć na jego piękną twarz, wspaniałe ciemne włosy (które od małego kocham), ma jasną skórę. Gdyby miał zielone oczy byłby moim bogiem, choć i tak już z xabianim i jorge nim jest.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Wiem, że gorzej wyglądał. Uwielbiam tę jego grzyweczkę do góry ^^ Jak to Gregorio powiedział "Taki chłopak, z półmetrową fryzurą do góry" czy coś w tym stylu :D No, ale śpiewał tak samo. GENIALNIE!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, tak. Głos cudo i wspaniały, dziewczynom kolana się uginały.
Uuu.. rymuje.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Mnie się uginają nadal... ;)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ohohoh, mi też..Zwłaszcza jak ma fotę z Xabianim lub Jorge, albo z oboma na raz.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Oni właśnie mają zazwyczaj razem :D I to jest genialne ;P A tak btw. strasznie mi się jego głos podoba w "Luz, camara y accion" :) Me gusta!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Mi też się podoba jego głos ;) Czekamy na Federico w 2 sezonie.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

I to jak.. Będzie takie mrrr zaraz obok Marco :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Mrr Czuję jakby ktoś myślał tak samo jak ja. Mrr tyle przystojniaków w Violetcie.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Yhyyy. Coraz więcej, coraz. A wgl. jak był ten filmik: luz, camara y accion to tam też Nicolas wyglądał niczego sobie z tą czapeczką na głowie <3
-Ruugego
-Jorge (ale on mniej do mnie przemawia ^^)
-Xabiani
-Nicolas
-Facu

Bosz, czemu u mnie takich nie ma? A przynajmniej nie w takich ilościach ;(

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Był filmik do Luz, Camara y Acción? Kiedy? O czymś zapomniałam?
Ja też coraz mniej interesuje się Jorge.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Ten o przygotowaniu do Koncertu :) http://www.youtube.com/watch?v=LMEghKGsfuA
Na pewno widziałaś ;)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

AA.. No to widziałam. Alan się żeni!

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Kto się żeni? :O

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Alan. Alan z Kac Vegas. Alan, co przez pomyłkę ich naćpał.