PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Czy Violetta i inni to nie są za starzy na pierwsze pocałunki?
A wy ile lat miałyście, gdy pocałowałyście się z kimś pierwszy raz? I w jakich okolicznościach?
Przepraszam za pytanie, ale ciekawi mnie to.
Ja mam 14 i jeszcze się nie całowałam

ocenił(a) serial na 10
LindaChica

To forum schodzi na coraz to ciekawsze tematy. ~J

ocenił(a) serial na 8
LindaChica

Ja mam 12 lat, więc jeszcze się nie całowałam, ale ciekawy temat. xD

ocenił(a) serial na 7
LindaChica

Z tego co pamiętam to tylko Violka wspominała, że jeszcze sie nie calowala :-P

ocenił(a) serial na 10
Magdaa95

Właśnie, bo na przykład wątpię by Leon i Ludmiła, gdy byli razem ani razu się nie całowali:)

ocenił(a) serial na 7
majka5454

to jest serial 'dla dzieci' i młodzieży więc jasne, że nie będą pokazywać jak się co chwilę całują, a np, Cami z Fran coś tam gadały Violce, że będzie dobrze i wgl co znaczyło, ze już się kiedyś całowały, ogólnie chyba jak każdy tam, tylko Violcia inna :D

ocenił(a) serial na 10
LindaChica

Ja mam 14 lat, nie całowałam się, nie mam i nie szukam chłopaka. ~M.

ocenił(a) serial na 8
LindaChica

Nie całowałam się, nawet nie byłam zakochana, czekam na tego jedynego*-*
Bardzo ciekawy temat, niedługo zaczną zadawać pytania, kiedy pierwszy stanik kupiłyśmy...;P;P;P

ocenił(a) serial na 7
LuLuComello

no a jak :D

ocenił(a) serial na 3
LindaChica

No... W sumie miałam 7 chłopaków... CHyba, że policzymy tego z którym nie byłam oficjalnie, ale całowaliśmy się kilka razy. No więc z nimi wszytskimi całowanie się było na porządku dziennym. Chwilowo jestem (od 2 tygodni) sama, bo chcę odpocząć od związków... Sama rozumiesz. Ale już pojawił się pewien facet... Ma na imię Grzegorz... Matko, jaki on jest cudowny! Idę z nim popisać na fejsbusiku.
Całuski, koffam
Sarcia! <3 *.* :*

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Już się tak dziołszko nie przechwalaj ;D Żartuję. Zazdroszczę ci. Jedyny przystojny Grzegorz, który zwraca na mnie uwagę, to mój starszy brat, krzyczący "Co ty robisz z tym internetem! Mam straszne lagi!".

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Wiesz, że to wszystko był sarkazm? :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Na początku brałam to pod uwagę, ale myślę: niby czemu nie? Ładna, muzykalna, pomocna... Będzie dobrą matką... :D Jakby co, to nie żartuję. Mam przystojnego starszego brata ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Uuu, przystojny mówisz? :D Tylko przesadziłaś z tym ładna :P Matką będę dość dobrą, nieskromnie mówiąc, mam doświadczenie z dziećmi. Ile lat ma brat? ;>

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ładna, ładna, to u nas rodzinne, nie zapominaj. Jest rok starszy od nas, czyli jeszcze dzieciak ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ciii, nie jest źle ;D I Grzegorz mówisz? Nonono... Kiedy mogę wpaść? :P

KeThA

A co z Madżką / :D

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

Phi...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Jeżeli gustujesz w informatykach - przyjeżdżaj choćby dziś. Masz moje błogosławieństwo ;)
Przepraszaaam, że nie poinformowałam cię o rozdziale! Uznałam, że Leonetta cię odstraszy.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Informatycy są mru :D Znaczy... Zależy jacy :P Spoko, nie martw się, jeszcze wpadnę.
Gniewam się. ALbo dobra, już nie :P

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Uff... Słyszałaś ten huk? To kamień spadł mi z serca ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

No właśnie tak mi się wydawało, że coś słyszę, ale stwierdziłam, że jeszcze się ośmieszę i co będzie...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A ja tak to czytam i myślę sobie jakie ta Sara ma branie, nie zauważyłam sarkazmu xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Myślałam, że to dwa tygodnie i ten z którym się "tylko całowałam" naprowadzą was na trop :D Widocznie się myliłam ;p

ocenił(a) serial na 4
LindaChica

Mam 15 lat, a nigdy się nie całowałam, nie miałam chłopaka i nigdy nie byłam zakochana.
Czy żałuję? Nie :P Mam jeszcze czas na takie rzeczy ;)

ocenił(a) serial na 7
Avanlee

'nigdy nie miałam chłopaka ani nawet pieska' hahaha przypomniała mi się Violka :D

ocenił(a) serial na 4
Magdaa95

Z tą tylko różnicą, że mam psa i nie mam takich "problemów" egzystencjalnych jak Violka xD

ocenił(a) serial na 7
Avanlee

Z Ciebie się nie nabijam tylko z tej sytuacji :P

ocenił(a) serial na 4
Magdaa95

Wiem, ja się nie gniewam, ani nic ;D Tak, te wszystkie sytuacje z Violką w roli głównej są komiczne xD

ocenił(a) serial na 3
LindaChica

Mam 13 lat i jeszcze się nie całowałam.
...i nie miałam chłopaka, ani nawet pieska...

ocenił(a) serial na 3
Luu_4

Ojej... nawet pieska mówisz?A kota? :P

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Kota akurat mam :D Ale gdzieś sobie rano poszedł i jeszcze go nie ma.

Luu_4

A ja miałam koszaniczkę :D
I chłopaka w zerówce :D

ocenił(a) serial na 3
Izzie_

Można ci jedynie pogratulować, no i pozazdrościć!

ocenił(a) serial na 2
Luu_4

Pocieszyć cię? Ja miałam tylko pieska, i rybki, i żółwia, i chomiki, i kotka, nawet papugę, ale nigdy chłopaka :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Muszę przyznać, że wszystkie mnie pocieszyłyście. Myślałam, że jestem jedyną osobą która nigdy nie miała chłopaka, ani nawet nie była żadnym szczególnie zainteresowana. Wszystkie moje koleżanki zaczęły już interesować się płcią przeciwną bardziej niż kiedyś, oprócz mnie i kilku innych wyjątków.

Luu_4

Mnie już do tej płci przeciwnej ciagnie :3. Poczekaj rok zmienisz poglądy na ten temat :-)

ocenił(a) serial na 2
Luu_4

To tak jak u mnie. Wszystkie, już miały chłopaka, tylko ja nie. A teraz wymyślają sobie, że temu się podobam, że powinnam być z tamtym (co zaczyna być denerwujące), a ja chcę jak na razie być sama

LindaChica

Ja mam 12 lat i całowałam się raz, ale ja taka dziwna w moim otoczeniu jestem, bliżej mi do 15-16 lat (nie chodzi tylko o wygląd) :P
Ale tego całusa nie liczę, bo chłopak mi się nie podobał, zresztą teraz mam na oku kogoś, ale powzdycham tak do 2 gimnazjum i się zobaczy xd

LindaChica

Mi się wydaje, że nie są za starzy :D

LindaChica

A jeśli chodzi o kwestię pocałunków, to jakieś 5 razy :D

Sebek7771

W moim otoczeniu byłbyś kasanową ;D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Sebek ty wariacie;)

majka5454

A nawet nie miałem dziewczyny ! :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

O mamuniu, szalonyś ty! Powiedz mi na co poleciały? Na Twój BAAARDZO oryginalny gust, czy na jakąś zaletę, której jeszcze nie odkryłyśmy?

KeThA

Na zadanie w "Prawda czy wyzwanie" xD

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Ile razy ty w to grałeś?! :O

KeThA

Tak, przez 14 lat liczyłem ile razy grałem w "Prawda czy wyzwanie", by potem Ci to napisać.
Nie wiem xD

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Ojej, tak mi przykro... Patrzyłam na pierwsze zdanie i taka nadzieja, a tu...
Nic ;(

Sebek7771

No to u mnie w klasie byłbyś specjalistą :)
U mnie jeden chłopak był na jednym spacerze z dziewczyną, to od razu posądził, że są parą, no i teraz na wdżecie chłopaki sie z niego śmieją, że ma doświadczenie, a teraz podrywa taką debilkę z mojej klasy.

użytkownik usunięty
LindaChica

Z pocałunkami to jak ze swoim "pierwszym razem" - nie warto się spieszyć bo po co?, na wszystko przychodzi czas.