Czy Violetta i inni to nie są za starzy na pierwsze pocałunki?
A wy ile lat miałyście, gdy pocałowałyście się z kimś pierwszy raz? I w jakich okolicznościach?
Przepraszam za pytanie, ale ciekawi mnie to.
Ja mam 14 i jeszcze się nie całowałam
Z tego co pamiętam to tylko Violka wspominała, że jeszcze sie nie calowala :-P
Właśnie, bo na przykład wątpię by Leon i Ludmiła, gdy byli razem ani razu się nie całowali:)
to jest serial 'dla dzieci' i młodzieży więc jasne, że nie będą pokazywać jak się co chwilę całują, a np, Cami z Fran coś tam gadały Violce, że będzie dobrze i wgl co znaczyło, ze już się kiedyś całowały, ogólnie chyba jak każdy tam, tylko Violcia inna :D
Nie całowałam się, nawet nie byłam zakochana, czekam na tego jedynego*-*
Bardzo ciekawy temat, niedługo zaczną zadawać pytania, kiedy pierwszy stanik kupiłyśmy...;P;P;P
No... W sumie miałam 7 chłopaków... CHyba, że policzymy tego z którym nie byłam oficjalnie, ale całowaliśmy się kilka razy. No więc z nimi wszytskimi całowanie się było na porządku dziennym. Chwilowo jestem (od 2 tygodni) sama, bo chcę odpocząć od związków... Sama rozumiesz. Ale już pojawił się pewien facet... Ma na imię Grzegorz... Matko, jaki on jest cudowny! Idę z nim popisać na fejsbusiku.
Całuski, koffam
Sarcia! <3 *.* :*
Już się tak dziołszko nie przechwalaj ;D Żartuję. Zazdroszczę ci. Jedyny przystojny Grzegorz, który zwraca na mnie uwagę, to mój starszy brat, krzyczący "Co ty robisz z tym internetem! Mam straszne lagi!".
Na początku brałam to pod uwagę, ale myślę: niby czemu nie? Ładna, muzykalna, pomocna... Będzie dobrą matką... :D Jakby co, to nie żartuję. Mam przystojnego starszego brata ;D
Uuu, przystojny mówisz? :D Tylko przesadziłaś z tym ładna :P Matką będę dość dobrą, nieskromnie mówiąc, mam doświadczenie z dziećmi. Ile lat ma brat? ;>
Ładna, ładna, to u nas rodzinne, nie zapominaj. Jest rok starszy od nas, czyli jeszcze dzieciak ;D
Jeżeli gustujesz w informatykach - przyjeżdżaj choćby dziś. Masz moje błogosławieństwo ;)
Przepraszaaam, że nie poinformowałam cię o rozdziale! Uznałam, że Leonetta cię odstraszy.
Informatycy są mru :D Znaczy... Zależy jacy :P Spoko, nie martw się, jeszcze wpadnę.
Gniewam się. ALbo dobra, już nie :P
No właśnie tak mi się wydawało, że coś słyszę, ale stwierdziłam, że jeszcze się ośmieszę i co będzie...
A ja tak to czytam i myślę sobie jakie ta Sara ma branie, nie zauważyłam sarkazmu xd
Myślałam, że to dwa tygodnie i ten z którym się "tylko całowałam" naprowadzą was na trop :D Widocznie się myliłam ;p
Mam 15 lat, a nigdy się nie całowałam, nie miałam chłopaka i nigdy nie byłam zakochana.
Czy żałuję? Nie :P Mam jeszcze czas na takie rzeczy ;)
'nigdy nie miałam chłopaka ani nawet pieska' hahaha przypomniała mi się Violka :D
Z tą tylko różnicą, że mam psa i nie mam takich "problemów" egzystencjalnych jak Violka xD
Wiem, ja się nie gniewam, ani nic ;D Tak, te wszystkie sytuacje z Violką w roli głównej są komiczne xD
Mam 13 lat i jeszcze się nie całowałam.
...i nie miałam chłopaka, ani nawet pieska...
Pocieszyć cię? Ja miałam tylko pieska, i rybki, i żółwia, i chomiki, i kotka, nawet papugę, ale nigdy chłopaka :D
Muszę przyznać, że wszystkie mnie pocieszyłyście. Myślałam, że jestem jedyną osobą która nigdy nie miała chłopaka, ani nawet nie była żadnym szczególnie zainteresowana. Wszystkie moje koleżanki zaczęły już interesować się płcią przeciwną bardziej niż kiedyś, oprócz mnie i kilku innych wyjątków.
To tak jak u mnie. Wszystkie, już miały chłopaka, tylko ja nie. A teraz wymyślają sobie, że temu się podobam, że powinnam być z tamtym (co zaczyna być denerwujące), a ja chcę jak na razie być sama
Ja mam 12 lat i całowałam się raz, ale ja taka dziwna w moim otoczeniu jestem, bliżej mi do 15-16 lat (nie chodzi tylko o wygląd) :P
Ale tego całusa nie liczę, bo chłopak mi się nie podobał, zresztą teraz mam na oku kogoś, ale powzdycham tak do 2 gimnazjum i się zobaczy xd
O mamuniu, szalonyś ty! Powiedz mi na co poleciały? Na Twój BAAARDZO oryginalny gust, czy na jakąś zaletę, której jeszcze nie odkryłyśmy?
Tak, przez 14 lat liczyłem ile razy grałem w "Prawda czy wyzwanie", by potem Ci to napisać.
Nie wiem xD
Ojej, tak mi przykro... Patrzyłam na pierwsze zdanie i taka nadzieja, a tu...
Nic ;(
No to u mnie w klasie byłbyś specjalistą :)
U mnie jeden chłopak był na jednym spacerze z dziewczyną, to od razu posądził, że są parą, no i teraz na wdżecie chłopaki sie z niego śmieją, że ma doświadczenie, a teraz podrywa taką debilkę z mojej klasy.