Dziś są imieniny kogoś, kogo uwielbia cały świat, a zwłaszcza nasz violettowy filmweb ;3
Kogoś ważniejszego od całej obsady z Violki i innych seriali, kogoś najważniejszego pod słońcem i
nad słońcem ;3
A kogo? Gwiazdy światowej sławy, artysty, człowieka wszechstronnie wykształconego,
utalentowanego, genialnego, inteligentnego, zabawnego, romantycznego, miłego,
wspaniałomyślnego, z doskonałym gustem i jakże inaczej- skromnego, czyli waszego Sebka z
filmweba :3
Czego mu życzycie? xd
Już jak zaczęłam czytać ten opis to wiedziałam, że o Ciebie chodzi xD
Cieszę się, że widzisz swoją skromność :D
Ja Ci życze więcej koordynacji ruchowej, żeby dziewczyna, która Ci się nie podoba, ale jest dla Ciebie ważna całkowicie ogłupiałą, oślepła i ogłuchła - myślę, że będziesz miał jakieś szanse wtedy. Poza tym zdrówka, bo jest najważniejsze ;P
A ja nie chcę mieć szans xD Ja się w żadne związki bawić nie będę :D
Wyobrażasz sobie, że mi ze złamaną ręką nie dadzą na lodowisko jechać? XD A ona jedzie ;c
A co ja mam Ci niby radzić? Nie możesz jechać na łyżwy, nie jedziesz. Podobno nie chcesz pchać się w związki? To omijaj ją szerokim łukiem. I tak Ci nie przejdzie, ale warto próbować :D
Ja w związki się pchać nie chcę, bo to głupie xD Jak już to możemy być "parą" nieoficjalnie ;3 Mi chodziło raczej o to, co zrobić, by pojechać na łyżwy xd
Sebastianie mogłeś odpuścić sobie ten monolog i po prostu powiedzieć, że masz imieniny. Dobra mimo, że czasem mnie denerwujesz złoże Ci życzenia:
Zdrowia, szczęścia, pomyślności, dobrych ocen w szkole. Lepszego wzroku i słuchu. Żebyś spotkał Cande, najlepiej wyjechał z nią do Argentyny, a potem ślub, dzieci, kot. Jak nie Candelaria, to ta dziewczyna do, której wzdychasz ( Nie zaprzeczaj, kobiety są specjalistami od spraw sercowych.) I najlepiej z tą dziewczyną też wyjedź do Argentyny ( Nie, nie chcę się Ciebie pozbyć, pragnę jedynie twego szczęścia XD) i ogólnie wszystkiego najlepszego:)
Pierwszy raz się nie kłócimy, jak miło:P
O! A już myślałam, że ktoś fajny ma imieniny, a to tylko ty.
Życzę ci dużo końskich szczęk, rudych włosów, wrednych charakterków, piskliwych głosików i wszystkiego, co Sebastianny lubią najbardziej.
A co mnie obchodzi jakie zdrobnienie ty wolisz? Jak będę chciała, to będę na ciebie mówić nawet Bastek. I co mi zrobisz?
http://www.filmweb.pl/film/Kamienie+na+szaniec-2014-682011/discussion/Mam+nadzie j%C4%99%2C+%C5%BCe+w%C4%85tek+orientacji+ch%C5%82opc%C3%B3w+zostanie+poruszony., 22891104
Patrz. Aż mnie telepie... Co z tego, że Alek miał narzeczoną, a Rudemu się podobała siostra Zośki? I tak są homo, bo już nie ma się czego doszukać. żałosne.
Nie wyświetla mi tego, ale wiem o co chodzi. I co jeszcze? Może Rudy był dodatkowo transwestytą, bo dla jaj założył kiedyś sukienkę? A Zośka? Samo imię brzmi podejrzanie...
Wszystko potrafią popsuć, nawet pamięć o bohaterach. Nic nie poradzisz.
Żebyś kupiła sobie kota, wierzył w Caxi, często jadł pizzę, pojechał gdzie chcesz, nauczył się mongolskiego i stał się członkiem obsady Violetty.... Dożycz sobie reszty XD
Kurcze, jak ja kocham IMIĘ Sebastian ♥ nazwę tak synka ^^
Jejciu, jaki skromny :)
Spełnienia marzeń, wyrwania tej jedynej, Cande, Libre soy, pizzy (pizza zawsze spoko), wielu przyjaciół i duuuuuuuuuużo Naxi :D
I przeczytania wielu dobrych książek ^^ no i muzyki Beatlesów ♡
Jak dobrze, że wspomniałeś o swojej skromności :)
A więc, życzę Ci dużo szczęścia, zdrowia, abyś zamiast Tinki wielbił Cande, zauważył jakimi wspaniałymi ludźmi są chłopcy z One Direction (coraz większe szanse, że przyjadą do Polski *.*). Dużo Caxi, pizzy, spotkania rudowłosej dziewczyny z krzywym zgryzem, która często się denerwuje. Oraz wszystkiego (lub większości) czego pragniesz :)
A, no i żebyśmy się już nigdy tak bardzo nie kłócili.
Masz dziś imieniny?
Kurde, sama nie wiem czego ci życzyć.
Dużo Cami oraz Caxi w odcinkach!
Jak ja mogłam to napisać? :c
Nie ma to jak być skromnym xD
Dobra, może i u mnie nie obchodzi się imienin (Śląskie), ale najlepszego :D
Nie jestem dobra w składaniu życzeń :P
Najlepsza jak do tej pory :D Sarra mi życzy jakiegoś związku zawierania, LuLuComello aresztu, Zuzka wiedźmy przed domem, Bangie zmiany płci, Hania zamęczenia się literami, a One_Direction zmienienia orientacji :D
Lodo nie jest ruda, geniuszu. I nie ma końskiej szczęki. Ani piskliwego głosiku, od którego szyby pękają. Więc niestety, ale 1:0 dla mnie.
Na przykład na ciebie. Jedna mała Avada Kedavra, a świat byłby piękniejszy xDDD
Powiedziałeś, że masz na imię Sebek, a nie Sebastian, więc teoretycznie się nie liczy XDD
Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, i co tam zechcesz.
Skromny to ty nie jesteś. ;D Życzę wszystkiego najlepszego.
Imię Sebastian ( Seba) źle mi się kojarzy, z takim chłopakiem z którym chodziłam DO KLASY, o wyglądzie szczura. ;/
Hmm, dziewczyny wyżej już wszystko napisały to ja Ci mogę również życzyć tylko Cande, spotkania z Cande, ślubu z Cande, dzieci z Cande, wnuków z Cande i tak dalej i tak dalej... xD :D
Wiem, wiem. Ale ja go nie lubię. On jest zły. Jestem sfochowana na niego. :cc
W jego imieniny, w urodziny, w każdej godzinie, w każdy dzień roku. On cisnął Angie. :c
Dobra już sie skończyły jego imieniny, więc...
Jaki to jest bezczelny debil, a jego Camila to kurde, co, zęby na pół twarzy?! Foch...