1. Teledysk do Si es por amor myślałam, że będzie o miłości, a tu wychodzi, że pokazuje nam
wszystko co Ludmila myśli o Violi, czyli że ona jest dla niej wszędzie i ją prześladuje, próbuje ją
wyeliminować itd.
2. Pocałunek Bromili. Sebuś, jestem pewna, że się cieszysz mając już chyba ostatnie
potwierdzenie, że Caxi nie będzie.
3. Zapowiedź 79 odcinka, myślałam że poryczę się ze śmiechu. Francesca mówi Andresowi
jego zalety (chyba po to by się nie zmieniał), a on do Marco, że Francesca jest w nim (Andresie)
zakochana.
~M
ADAAAAAAAAAAAAAAŚ <3
Tak :D
A tak wgl, mam nadzieję, że dadzą Cande zaśpiewać w serialu nuestro camino, ostatnio mi się śniło i było genialne <3 ;D
Jeśli zaśpiewa tak jak w moim śnie to o wiele lepiej niż Violka ;D Jeszcze mi się śniło, że zdubbingowali Ahi estare i Mechi śpiewała po polsku, też mi się to podobało. Śnił mi się też prawie-pocałunek z Cami, na pikniku przy drzewach z jabłkami, ale budzik kurde musiał zadzwonić XDDDD
Mówiąc stare, które masz na myśli, bo wszyscy możemy to inaczej oceniać? Stare tj sprzed 10lat, 5lat, 3lat? Ja tam wciąż nie mogę przestać się śmiać, jak dowiedziałam się dziś (albo tamtych nie oglądałam, albo nie pamiętam, albo po prostu nie widziałam tych fragmentów, bo podczas jakiś niedawnych trzech lat mało co oglądałam), że Piotr był z Wiki. NIE NO MISTRZE. ~J
Stare czyli pewnie ze starymi bohaterami np. Kuba, Zosia, Monika, siostra Bożenka, Marta itp. itd
Teraz mamy sto razy lepsze. Dlaczego?
- Adaś
- Falko
- Adaś
- FaWi
- Adaś
itd.
Ja stare oglądałam tylko czasem (zależy jeszcze na które mówimy stare) i mało co z nich pamiętam.
~J
1. Me zdegustowanie powinno było być słychać i w Warszawie
2. Fajnie
3. Rozwaliła mnie ta zapowiedź, ryczałam ze śmiechu wczoraj <3
Adaaaś <3 Też go uwielbiam ^^ Napisałabym, że jest 100 razy lepszy od Falkowicza, ale Julka mogłaby mi coś zrobić, więc zostanę tylko przy zachwalaniu Adama.
ADAŚ jest cudowny, ale pewnie zaraz znów mnie opieprzą za rozmawianie, nie o Violetcie. ~M.
A już nie pamiętam, ale co tam, jak się na tym forum spale to przerzucę się na NDiNZ ~M.
Już chyba za późno. Jakby ktoś spróbował coś na ten temat powiedzieć to by go pół forum Violettowego pojechało :D
To może wiele osób wkurzyć, więc nie zdziwiłabym się,gdyby ktoś po tym pojechał. ~M.
Rozczarowałam się, powiem ci. Nasłuchałam się zachwytów nad Falkowiczem, obejrzałam wczorajszy odcinek i odniosłam wrażenie, że to gbur jest i cwaniak. Oczywiście nie mogę na podstawie jednego odcinka wyrokować. On tak zawsze?
Tak, to to cudo <3
Falkowicz był kiedyś fajniejszy, a teraz się zaczął Wiki narzucać. <3
Bo to jest cwaniak. Ma nielegalny lek, który podawał Wiki mamie, bez badań klinicznych, bo to strata pieniędzy. Ale ja tam wierzę, że naprawdę kocha Wiktorię. ♥ ~J
Trudbi powiedzieć, ale na 100% coś do niego czuję, jakieś uczucie temu podobne ale nie wiem, czy tak głębokie. Przed "ale" nie zrobiło siE przecinku. Mi fon zły! Przypomniał mi się właśnie jej uśmiech, jak się oświadczył. <3333
W 14 sezonie ich uczucie było lepiej pokazane, ale wierzę, że jeszcze się rozkręcą i będzie więcej urczych scen niczym z 530 i 531. (teraz był 532). Tylko Falko się coś narzucać zaczął... No me gusta. ;/
Zastanawia mnie, jak osoba, jak ty, oglądająca ten odcinek oceniłaby relacje między Falkowiczem a Adamem (m in. była wymiana zdań o nielegalnym leku).
Przepraszam za wszelkie błędy. Mam w zwyczaju pisać szybko z fona i połyka on literki.
Oj tam, Adaś jest lepszy. Falko jest na drugim miejscu, ale wkurzyło mnie to jak narzucał się Wiki. :/ ~J
Obejrzałam ten teledysk i mnie olśniło. Może on JEST o miłości! Może Ludmiła jest zakochana w Violce, ale nie chce się przyznać? :D
I tak wierzę w Caxi :D
W tym przypadku cieszę się, że nie rozumiem tekstu tej piosenki xd
Podobają mi się te "Stosunki" między Ludmiłą a Violettą, tak fajnie zrobione xd
Podoba mi się też te chodzenie korytarzami :3
Ogólnie, profesjonalnie zrobiony xd