PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

1. Teledysk do Si es por amor myślałam, że będzie o miłości, a tu wychodzi, że pokazuje nam
wszystko co Ludmila myśli o Violi, czyli że ona jest dla niej wszędzie i ją prześladuje, próbuje ją
wyeliminować itd.
2. Pocałunek Bromili. Sebuś, jestem pewna, że się cieszysz mając już chyba ostatnie
potwierdzenie, że Caxi nie będzie.
3. Zapowiedź 79 odcinka, myślałam że poryczę się ze śmiechu. Francesca mówi Andresowi
jego zalety (chyba po to by się nie zmieniał), a on do Marco, że Francesca jest w nim (Andresie)
zakochana.

~M

ADAAAAAAAAAAAAAAŚ <3

majka5454

Tak :D
A tak wgl, mam nadzieję, że dadzą Cande zaśpiewać w serialu nuestro camino, ostatnio mi się śniło i było genialne <3 ;D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Kto wie może zaśpiewa lepiej niż Violka ;)

majka5454

Jeśli zaśpiewa tak jak w moim śnie to o wiele lepiej niż Violka ;D Jeszcze mi się śniło, że zdubbingowali Ahi estare i Mechi śpiewała po polsku, też mi się to podobało. Śnił mi się też prawie-pocałunek z Cami, na pikniku przy drzewach z jabłkami, ale budzik kurde musiał zadzwonić XDDDD

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Jakie ty masz sny! ;)
Też chcę takie, ale nie z Cande xd

majka5454

Przestań, niektórym się śni codziennie, że się z Jorgem całują xdd JA CHCĘ TAK Z CANDE! :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

A ja od dawna nie zapamiętuje snów. ~M.

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Mi się rzadko coś śni, a jak już to nic ciekawego:)

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Z Adasiem? Z Xabim? ~J

majka5454

JA nawet nie wiem jaki "Adaś" XDDD

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

U Magdy na avatarze:)

Nie oglądasz NDiNZ?

majka5454

Nie, nie wiem nawet co to jest xd

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Jak nie wiesz?
Leci na antenie bodajże 13 lat ;p

majka5454

No nie wiem.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Na dobre i na złe:)
Serial o lekarzach, na pewno wiesz xd

majka5454

Raz albo dwa oglądałem xd Skrótu nie skojarzyłem; D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Widzisz xd

Sebek7771

Widze źe nie jestem jedyną która nie lubi NDiNZ :>

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Masz problem. ~M.

MagdaJulka

Nie mój gust;-) kiedyś stare odc oglądałam :-)

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Teraz są lepsze niż stare:)

majka5454

Starsze o wiele lepsze ;-)

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Mówiąc stare, które masz na myśli, bo wszyscy możemy to inaczej oceniać? Stare tj sprzed 10lat, 5lat, 3lat? Ja tam wciąż nie mogę przestać się śmiać, jak dowiedziałam się dziś (albo tamtych nie oglądałam, albo nie pamiętam, albo po prostu nie widziałam tych fragmentów, bo podczas jakiś niedawnych trzech lat mało co oglądałam), że Piotr był z Wiki. NIE NO MISTRZE. ~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Stare czyli pewnie ze starymi bohaterami np. Kuba, Zosia, Monika, siostra Bożenka, Marta itp. itd

Izzie_

Też stare oglądałam! :3

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

Teraz mamy sto razy lepsze. Dlaczego?
- Adaś
- Falko
- Adaś
- FaWi
- Adaś
itd.

Ja stare oglądałam tylko czasem (zależy jeszcze na które mówimy stare) i mało co z nich pamiętam.

~J

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Zapomniałam o tekstach Adasia, niczym z wczorajszego odcinka. XD ~J

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

1. Me zdegustowanie powinno było być słychać i w Warszawie
2. Fajnie
3. Rozwaliła mnie ta zapowiedź, ryczałam ze śmiechu wczoraj <3

Adaaaś <3 Też go uwielbiam ^^ Napisałabym, że jest 100 razy lepszy od Falkowicza, ale Julka mogłaby mi coś zrobić, więc zostanę tylko przy zachwalaniu Adama.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

ADAŚ jest cudowny, ale pewnie zaraz znów mnie opieprzą za rozmawianie, nie o Violetcie. ~M.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Któż to cię opieprzył za coś takiego?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A już nie pamiętam, ale co tam, jak się na tym forum spale to przerzucę się na NDiNZ ~M.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Już chyba za późno. Jakby ktoś spróbował coś na ten temat powiedzieć to by go pół forum Violettowego pojechało :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

To może wiele osób wkurzyć, więc nie zdziwiłabym się,gdyby ktoś po tym pojechał. ~M.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Rozczarowałam się, powiem ci. Nasłuchałam się zachwytów nad Falkowiczem, obejrzałam wczorajszy odcinek i odniosłam wrażenie, że to gbur jest i cwaniak. Oczywiście nie mogę na podstawie jednego odcinka wyrokować. On tak zawsze?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Tak, on tak zawsze. Ale Adaaaś <3

ocenił(a) serial na 2
KeThA

To ten, co się śmiał z bielizny Wiki? Sorry, jeszcze się nie orientuję ;D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Tak, to on ;)

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Tak, to to cudo <3
Falkowicz był kiedyś fajniejszy, a teraz się zaczął Wiki narzucać. <3

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Bo to jest cwaniak. Ma nielegalny lek, który podawał Wiki mamie, bez badań klinicznych, bo to strata pieniędzy. Ale ja tam wierzę, że naprawdę kocha Wiktorię. ♥ ~J

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Pytanie brzmi, czy ona kocha jego.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Trudbi powiedzieć, ale na 100% coś do niego czuję, jakieś uczucie temu podobne ale nie wiem, czy tak głębokie. Przed "ale" nie zrobiło siE przecinku. Mi fon zły! Przypomniał mi się właśnie jej uśmiech, jak się oświadczył. <3333
W 14 sezonie ich uczucie było lepiej pokazane, ale wierzę, że jeszcze się rozkręcą i będzie więcej urczych scen niczym z 530 i 531. (teraz był 532). Tylko Falko się coś narzucać zaczął... No me gusta. ;/
Zastanawia mnie, jak osoba, jak ty, oglądająca ten odcinek oceniłaby relacje między Falkowiczem a Adamem (m in. była wymiana zdań o nielegalnym leku).

Przepraszam za wszelkie błędy. Mam w zwyczaju pisać szybko z fona i połyka on literki.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
KeThA

Oj tam, Adaś jest lepszy. Falko jest na drugim miejscu, ale wkurzyło mnie to jak narzucał się Wiki. :/ ~J

MagdaJulka

Obejrzałam ten teledysk i mnie olśniło. Może on JEST o miłości! Może Ludmiła jest zakochana w Violce, ale nie chce się przyznać? :D
I tak wierzę w Caxi :D

MagdaJulka

A mi się podoba teledysk do si es por amor :> Chyba najlepszy ze wszystkich z serialu.

Sebek7771

Czemu? :)

zielona1218

W tym przypadku cieszę się, że nie rozumiem tekstu tej piosenki xd
Podobają mi się te "Stosunki" między Ludmiłą a Violettą, tak fajnie zrobione xd
Podoba mi się też te chodzenie korytarzami :3
Ogólnie, profesjonalnie zrobiony xd

Sebek7771

A ja się zdziwiłam że taki jest tekedysk do piosenki o miłości ale w sumie jest całkiem fajny :)

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Przetłumacze Ci ją. ~M.

MagdaJulka

Nie trzeba xD

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ale ja mam ją już przetłumaczoną ;c ~M.