PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Kiedy pierwszy,drugi czy trzeci raz ogladalam"Violette"stwierdzilam ze glowna bohaterka jest bardzo ladna i ma ciekawa urode.Teraz kiedy ogladam stwierdzam ze Martina jakos piekna nie jest,ladna owszem ale tylko ladna.O wiele ladniejsze sa Ludmi,Nati i Fran a Violetta sie do nich nie umywa.Nie wiem czy jakos zmienila sie przez te odcinki ale mi sie wydaje ze na poczatku serialu jakas ladniejsza byla

ocenił(a) serial na 10
Princeska92

Zgadzam się z Tobą w zupełności. Na początku serialu też mi się podobała jej uroda ale teraz uważam że ładniejsza od nie jest Natalia i Francesca. Tak samo w 2 sezonie zrobili z niej nie wiadomo co. Chodzi o to że wymalowali ją choćby barbi co wogule w 2 sezonie nie przypomina Violette z 1 sezonu.

ocenił(a) serial na 8
Princeska92

Ja również się zgadzam. Viola może i jest ładna, ale Naty, Ludmi, Fran, czy nawet Cami, są według mnie ładniejsze.

użytkownik usunięty
julia_555

według mnie Viola jest najładniejsza z serialu, jeszcze Ludmi i Camila są ładne, ale uroda Fran i Naty jakoś mi się nie podoba.

ocenił(a) serial na 8

Viola najładniejsza? Dyskutowałabym, ale mi się nie chce. xD
Co do Ludmiły i Camilii się zgadzam.
Fran i Naty również są śliczne! :)
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
julia_555

po prostu jej uroda jakoś mi przypadła do gustu :)

mam tak samo :)

Princeska92

Martina jest ładna, ma ładny uśmiech, oczy i co tam jeszcze chcecie, ale reszta dziewczyn jest równie ładna, a może nawet ładniejsza ;) Fran ma fajny uśmiech, Ludmi jest cała ładna, Camila na swój sposób też jest ładna, najmniej podoba mi się chyba Naty, może to przez te włosy....? mniejsza o to XD jest jeszcze jedna ładna dziewczyna, głowy sobie nie dam uciąć ale ona ma chyba na imie Brenda (taka blondynka z długaśnymi włosami;)) często ją pokazują a robi tylko za tło XD nie wiem czemu mi się tak podoba :D

paulina25174

Naty w drugim sezonie bedzie miala proste wlosy i bedzie wygladac wprost przepieknie:)

Princeska92

w 2 sezonie miała włosy proste tylko na tym przestawieniu co z Ludmiłą śpiewała ;o

ocenił(a) serial na 10
Princeska92

Też na początku bardzo podobała mi się Martina i dalej uważam, że jest ładna, ale z czasem stwierdziłam, że jest wiele ładniejszych dziewczyn: Francesca, Ludmiła, Lara. Nie podoba mi się uroda Camili i Naty, nie wiem czego.

ocenił(a) serial na 3
Princeska92

Miałam tak samo, na początku Violetta wydawała mi się najładniejsza, a później stwierdziłam, że Ludmi, Fran i Naty są tak samo ładne, a może nawet ładniejsze.

Luu_4

mi sie tam Naty jakos nie podoba, ale Fran owszem jest śliczna :D ale Viola dalej jest ładna według mnie ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Pewnie, Violetta jest ładna, ale nie najładniejsza.

ocenił(a) serial na 2
Princeska92

Najładniejsze są zdecydowanie Fran i Naty.

użytkownik usunięty
tears_in_heaven

Dokładnie.

ocenił(a) serial na 10
Princeska92

Najładniejsza jest Angie :D Ale Fran również nie pozostaje w tyle. :P

Princeska92

A mi się uroda Violetty nigdy nie podobała :p

W każdym razie, zniosę ją jeszcze w rozpuszczonych włosach, ale w takiej kitce jak miała podczas śpiewania "Tienes todo" z Tomasem czy w 38 o ile mnie pamięć nie myli odcinku to nie. Btw, w 38 o ile dobrze pamiętam to miała taki przyliz jakby ją krowa na pastwisku liznęła xD

Francesca jest śliczna.
Tak samo Naty.
Ludmiła również bardzo ładna.
Camila jest ładna, ale ma dziwny zgryz.

Podsumowując, najładniejsze są Francesca i Naty.

ocenił(a) serial na 8
Bella21274

Jeżeli chodzi Ci, o te występy w Resto Bandzie, podczas których, Ludmiła i Maxi śpiewali "Ahi Estare",to jeśli dobrze pamiętam, był to odcinek 23.

julia_555

Hmm, ale miałam na myśli to, że Violetta miała ( jak dla mnie ) beznadziejną fryzurę podczas śpiewania "Tienes todo" z Tomasem w Restó i w 38 odcinku. ;p

ocenił(a) serial na 8
Bella21274

Aha, rozumiem. :)

Princeska92

Stwierdziłem że w takim temacie jakiś męski głos się przyda (nie tylko dziewczyny oglądają xd), zdecydowanie Francesca jest najpiękniejszą dziewczyną w serialu. :)
Chociaż ogólnie nie można narzekać na urodę żadnej z grających aktorek (zaraz ktoś zapyta o Olgę), Nati najmniej przypadła mi do gustu jeśli chodzi o wygląd, jeżeli zaś chodzi o Violettę, to przeciwnie do autorki postu na początku podobała mi się mniej, niż obecnie. :)