Po prostu MUSIAŁAM założyc ten temat, bo taką miałam beke, hahaha xD
Wczoraj dosyc długo na tt była.. akcja? Nie wiem jak to określic... A teraz usiądźcie...
TINISTAS VS DIRECTIONER.
Hahahaha, nie mogę, haha xD
Ludzie pytali się, co to Tinistas i wgl, nikt nie wiedział.
1D to zespół, który coś osiagnął. Co ona osiągnęła? Wystąpiła w serialu na DC. WWOOOOWWW... Chciałabym, tutaj pogratulowac komuś, kto to wymyślił.
GRATULUJE.
A Wy co myślicie? xD
Wiem, wiem, że napisałam 'dwie kluby', mea culpa. Bo miało być 'dwie sekty', ale wyszło inaczej.
Niech mnie czeluść pochłonie, niech sępy rozdziobią moje suche kości i niech już nigdy nie oglądam Violki za robienie takich karygodnych błędów. ;C
Nie rozumiem tej cały burzy na gorze pod tytułem "Po co rozdmuchiwać aferę". Czy ktoś tu chciał robić walke fanów, jakaś afere?
Ja tam temat odczytałam, jako ironie na to całe zdarzenie, a nie temat do dyskutowania co 1D czy Tinka jest lepsze.
Mnie to rozbawiło, bo nie chodzi o porównywanie kto jest lepszy, bo każdy lubi co lubi, ale o zasięg tych "fandomów". To jest śmieszne, bo to idiotyczny pomysł robienia przez "faneczeki" takich pojedynków, bo Violetta to hit ale w niewielu krajach, a 1D osobiście specjalnie nie lubie i nie za bardzo mnie obchodzi co osiągnęli, ale chodzi o to, że wszyscy ich znają i nie ma co temu zapszecza. To normalna tendencja ze to brytyjskie czy amerykanskie gwiazdy najczęsciej osiągają naprawdę ogólnoświatowy sukces.
No bo powiedzmy, że jestem największą na świecie fanka... nie wiem, np Romana z "Na wspolnej" xD i I Romek może być dla mnie najzajebistszy na świecie, ale mało kto go zna, więc przegrałby taką żałosną walkę nawet święcącą gołym zadkiem Miley xD
Nie, chyba nie zrozumiałaś o co chodziło mnie i Zuzce. Przeczytaj raz jeszcze, a później się zastanów to pogadamy.
Przeczytałam i ja po prostu nie widze w tym "jarania się".
Gdzie jak gdzie, ale na tym forum często wrzucało się "newsy" o takich głupotach i wszyscy się z tego śmiali i było fajnie. Patrząc na to tak, to wrzucanie tematów o np. "upadku Tinki z wiadra" i takich tam też by było "rozdmuchiwaniem afery", a nie jest i ja lubie takie tematy, bo zawsze mam się z czego pośmiać. Tyle.
I widzisz i mimo wszystko sobie pogadałyśmy :*.
Ja jestem największą fanką Ryśka z "Klanu". I Ridża z "Mody na Sukces". XDD
I w sumie więcej ludzi zna Ridża....
Przepraszam. Odbija mi. XD
Haha, a ja fanką Romka! Chociaż w sumie Roman był najlepszy jak pił xD
Ale się rozkręca na nowo, ostatnio włączam TVN, a tam Roman rapuje xD
Nie dziwne, że wiecej osob zna Ridża na "Modzie na sukces" się już kilkanaście pokoleń wychowało ;p
Roman też niezły XD
Ale ten Ridż... ach! Kobiety się w nim kochają, mimo że ma ponad 60 lat, miał kilkanaście ślubów z Bruk, Tejlor i jeszcze z kimś chyba, ale co tam, to Ridż Forrester! XDD
I zawsze wygląda tak samo! Nie ogarniam jak on to robi, czy się zakonserwował czy co?
i tak Roman 4eva! xD
Ta kwadratowa szczęka i samo to, że pochodzi z klanu Forresterów... Jak tu go nie kochać? xD
Audrey?
Ja też chcę do tego fandomu!
Tak na marginesie- Teraz Ridż w B&B nie ma już tej kanciastej szczeny. Od pewnego czas gra go inny aktor
Inny aktor?
Niee no, jak to?! xD
Ridż jest tylko jeden, jedyny i niezastąpiony, bez tej swojej szczęki to już nie to samo xD
Funclub jak najbardziej - Ridż i Violetta, taki mix, oo i nowa para zaraz by powstała xD
Stephanie by zaraz chciała załatwić Violkę tak jak Brooke :D
Też podpisuje się "~M"!
Przeznaczenie! :o
A tak swoją drogą, to w tym konkursie <płytę wygrałem w jednym etapie xD> kazali mi nazwisko podać<wcześniej napisałem tylko Sebastian B>, więc podałem "Bijan" :D
Wooow! To takie niesamowite! xD
Ahahaha, to serio obsesja xD
Patrz na komentarze: :(
http://muzyka.interia.pl/galerie/galerie-zdjec/marta-bijan-sierotka-marysia-czy- przyszla-gwiazda/zdjecie/duze,1776671,1,27
GRATULUJE! xD Wgl co tam się wygrywa?
Zazdroszczą jej talentu... xD a co ma do tego, z jakiego miasta jest?
Rzeczy, które mnie interesują- I nagroda główna, płyty xD Ewentualnie mogę wygrać jeszcze jakąś grę, ponieważ mam w okolicy małą V-loverkę, uwielbiającą gry xD
A tak to iphone, mikrofon, jakieś walizki, ubrania, fototapety, płyty z muzyką, książki, gry, puzzle, sekretniki, starterpacki i takie tak xD