PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6702
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

León nie może być z Larą!!! To by się skończyło NIENATURALNIE i ŚMIESZNIE jak te polsatowe komedie a nie przyzwoita, romantyczna telenowela!!! To nie może być prawda! Czy telenowele też schodzą na psy???? Już nie obejrzę 3 sez. Vilu (jeśli bdz) jeśli Leoś bdz z Larą! Ale już mi tu nie piszcie, że Wam się ten ich pocałunek podobał, bo to już wiem. A mi się nie podobał.

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

przyzwoita romantyczna telenowela :D:D ahahhahahah

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Hah ;D ja i te moje teksty xd

użytkownik usunięty
MartinaStoessel

Spokojnie :) Jak już mówiłaś - to telenowela. Na końcu i tak wszystko bd po staremu - León&Vilu. Po prostu wprowadzają jakieś zwroty akcji, żeby widzom lepiej się oglądało. Mi się bardzo podobało :) Ale nie bd się rozpisywać w tym temacie, bo wiem, jak bardzo cię to wkurza. Wracając do głównego wątku postu: wszystko się poukłada. Wyluzuj ^^

ocenił(a) serial na 10

Skąd możesz to wiedzieć? Są w separacji już od chyba 20 odcinków -,- oagh!

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

O nie! Oni są w separacji!
zapowiedź tego tygodnia -> /watch?v=_sy2xe-hmF8

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Ten film mi się nie wyświetla...

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

dopisz youtube. com

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

myślę że na to wpadła :D

ocenił(a) serial na 9
MagdaJulka

mało zrozumiałam, ale .. Bosz! trzymali się za ręce! <3 mam nadzieję, że to początek wielkiego powrotu Leonetty. ;D

ocenił(a) serial na 6
Dani_8

wiesz, zrobiłam solidny research. Jest już na yt filmik z wczorajszego odcinka, wrzuć w wyszukiwarkę "violetta 2 leon piensa de violetta", znajdź filmik z gitarą z wczoraj. Widać wyraźnie, o czym rzcezywiście myśli; bo i o czym może myśleć? o sytuacjach z vilu oczywiście ;) w zapowiedzi dzisiejszego odcinka widać kolejną podobną sytuację , ten zwiastun właśnie, i como quieres violetta zaśpiewa publicznie co musi dać leonowi do myślenia. Oddalali się od siebie a teraz jakby zaczną wracać ^^ szkoda tylko że tuż przed czteromiesięczną przerwą w serialu :(((

ocenił(a) serial na 9
Enterraz

wieem widziałam ten odcinek. :D też myślę, że teraz zacznie się odwilż w ich stosunkach. :D
jaką przeerwą ? ! ;oooo O.o

ps. uwielbiam Twoje "risercze'' .xdd

ocenił(a) serial na 6
Dani_8

hehe może się jednak przydam społeczeństwu xdd
w pierwszym sezonie między "primero parte" a "segunfdo parte" zrobili 4msc przerwę. Dlatego u nas jest co miesiąc.

ocenił(a) serial na 9
Enterraz

a nie wiesz kiedy bd wyemitowany ost odc primero parte. i kiedy dokładnie powrót z segunfdo ?;d

ocenił(a) serial na 6
Dani_8

ostatni odcinek primero parte bd w piątek XD ponieważ jest ich 80. dokładnie połowa. jak mówię, po wakacjach najpewniej bo może teraz zrobią powrót szybciej, serial leci na wielkiej falu popularności, niedawno pojawił się w USA (sądze że to zdeterminowało te tłumaczenia piosenek w 2sez). mam nadzieję że wróci po wakacjach oooj tak dłużej czekać bd cięzko. i w zapowiedzi tego tygodnia powiedzieli wyraźnie z podkładem como quieres ostatnie odcinki pierwszej częśći

ocenił(a) serial na 9
Enterraz

nie ogarniam ostatniego zdania. xd

ocenił(a) serial na 6
Dani_8

dlaczego? XD zapowiedź tego tygodnia (drugi sezon), w którymś momencie jest pokazane jak violetta śpiewa como quieres i wtedy lektor mówi "ostatnie odcinki pierwszej części drugiego sezonu". ostatnie przed przerwa

ocenił(a) serial na 9
Enterraz

aaaaaaaaaa. :D ^^ szkoooda. ;c

ocenił(a) serial na 9
Enterraz

myślisz, że coś wydarzy się w tym czasie u Leonetty ? xdd

ocenił(a) serial na 6
Dani_8

w sensie w czasie przerwy? nie, raczej nie XDD pamiętajmy w jakim miejscu przerwali pierwszy sezon; kiedy na violettę zaczęła się walić scena w teatrze. Tytuł drugiej połówki to "violetta się zmienia". Może ten tytuł bd "violetta dojrzewa" "violeyya się stabilizuje" albo "Violetta podejmuje decyzje". Chciałoby się, oj chciało. Jestem pewna że przerwa ten sezon w jakimś rewolucyjnym momencie, mam nadzieje że pocałunku leona z violetty, takiego ze spontanu, na zasadzie że przyciągnie ją do siebie (lub odwrotnie, ona jego). Potem pokłócą się jeszcze jakiś czas i zacznie się solidna odwilż

ocenił(a) serial na 9
Enterraz

chodzi mi o ten tydzień.;d pewnie zrobią tak, że cały tydzień bd coś ciekawego, a w piątek coś odwalą, przez co nie bd mogły przeczekać całych wakacji z ciekawości za dalszą częścią.
dupkiii. ;v
jeeju no chciałabym, że wrócili. żeby Vilu zrozumiała jak wszystko można łatwo stracić.
to takie fajne.xd boo w pierwszym sezonie Tomas pokazał Vilu jakąś dziwną wizję miłości. to ich pierwsze spotkanie i jego ciągłe gadanie: Oh jesteśmy dla siebie stworzeni, oboje cierpimy gdy jesteśmy osobno. bleh bleh. jak z romansidła. a tak w życiu nie ma. Leonetta to przykład miłości z życia wziętej. ludzie poznają się, zbliżają, są sobie bliscy, mogą na siebie liczyć itd., co nie oznacza, że ich miłość jest ze stali i są nie do zdarcia. bo są chwile kryzysu i kłopoty.
noo się rozpisałam. xd

ocenił(a) serial na 6
Dani_8

ty się rozpisałaś? Wolałabyś nie wiedzieć co tzn prawdziwe rozpisanie, zwłaszcza w moim wykonaniu xdd
Nie mogę się oczywiście nie zgodzić. Patrzę na sprawę tak samo i moim zdaniem serial, mimo że niby rtakie fiu bździu d;a nastolatków a doskonale pokazuje kolejne fazy dorastania; od takiej właśnie uwięzionej księżniczki tatusia, poprzez pierwsze zakochanie i otwieranie się na świat, odkrywanie życiowej ścieżk8i, swojego powołania, prawdziwej, dojrzałej miłości, prawdziwy kryzys, radzenie sobie z błędami (takimi jak kłamstwo, konsekwencje flirtu itd), nauka o uczuciach także tej drugiej osoby, bo mam wrażenie że dopiero teraz do violetty dociera co leon czuł w takich momentach. Niby nic, fiu bździu disneya a jednak aż tyle. Nie wiem czy wyszło im to celowo czy nie, ale wyszło dobrze.
Jeszcze jedno, widać, odbicie między pierwszym sezonem a drugim; w pierwszym były dwie połówki miłości, dokonanie wyboru i odróżnienie zauroczenia od prawdziwego uczucia, moment samego wyboru. teraz jest jedna cała miłość i jeden cały romans. A nawet dwa całe. To też może w znacznym stopniu wnieść w życie bohaterów naukę o życiu i relacjach.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

ale wywnioskowałaś to z tej zapowiedzi? ni ch*ja nie mogę znaleźć słuchawek, ciekawość wygrałą więc nie wiem co tam powiedzieli ale wyglądało raczej na to, że się spotkali i Lara ich zobaczyła

ocenił(a) serial na 7
MartinaStoessel

Ja tam już mam swoje podejrzenia co do końcówki Violetty. Wydaje mi się że jeśli wróci Tomas to Vilu z nim będzie a jeśli nie to z Leonem. 3 serii raczej nie będzie. Na końcu 2 German i Angie wezmą ślub (zazwyczaj takim akcentem kończą się telenowele) i pewnie na tym koniec. Poza tym jest bardzo dużo odcinków obu serii i to pewnie dlatego będą tylko 2 serie

Claudia_filmweb

Czemu nie?Odcinków jak na telenowelę jest strasznie mało,a z tym ślubem to przestańcie bo chodzi op zaręczyny

ocenił(a) serial na 9
Claudia_filmweb

nie ma kurna opcji, żeby Szczurek wrócił. :D myślę, że to będzie wyglądać tak .....:
pod koniec 36 odc Vilu widziała ( i chyba słyszała, jak Diego rozmawiał o niej z Ludmi ).
teraz zaś ogarnie jakim jest bydlakiem. po czym.. pójdzie opowiedzieć o tym Leosiowi, powie, że jej przykro, że była taką idiotką itepe itede. Leoś jednak na to: sory bardzo, jestem z Larą. bd udawał, że nadal się boczy i wgl, ale tak naprawdę go to ruszy. a Vilu bd na razie przykro.
póóóźniej Lara zacznie mieszać. pewnie bd zazdrosna (czy coś) o Vilu albo nwm coś innego, ale niemożliwe, żeby długo byli razem z Leosiem. a gdy już się rozstaną, a Leo nadal bd smutny, zdołowany i urażony poprzednimi wydarzeniami, to Violetta napisze 'nuestro camino'. nooooo a poteeem to już... <3
bynajmniej tak przepowiada moja kobieca intuicja i chora wyobraźnia. hyh. :D ^^

ocenił(a) serial na 6
Claudia_filmweb

tomas nie wróci bo to nie miałoby sensu- w momencie kiedy już cały ten sezon jest nastawiony na bitwę Leon Diego a o tomasie nawet jednego wspomnienia w tym sezonie.
dalej, oficjalne wypowiedzi producentów świadczą, ze tomas nie pojawi się w tym sezonie.
o tym że wezmą ślub wiadomo od pierwszego odcinka, 160 odcinkó tego samego wątku, bleah

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

COŚ, O CZYM MUSISZ WIEDZIEĆ; OD TEGO TYGODNIA ZACZYNA SIĘ WIELKA ODWILŻ!!!
pogrzebałam pogrzebałam i wszystko wskazuje na to że od tego tygodnia przestaną się od siebie oddalać a zaczną wracać!!
http://www.youtube.com/watch?v=HyXISmLeImk --->przykładowy filmik; będąc już z Larą, myśli o tych szcsególnych sytuacjach z vilu
w zapowiedzi tygodnia widać Leona i vilu na spotkaniu, trzymających się za rękę
ta żydówka mówiła coś do ludmiły na ten temat
w zapowiedzi dzisiejszego odcinka jest kolejna leonettosytuacja
zaśpiewa publicznie como quieres, dosyć jasny znak dla leona prawda?
ufffff ulżyło miii

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ufff ty to potrafisz pocieszyć kobieto! <3

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

wszyscy za leonettą zą braćmi XD

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Hah XD

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

TO MUSZĘ JAK NAJSZYBCIEJ NADROBIĆ TEN SERIAL. :D

ocenił(a) serial na 10
MartinaStoessel

Logiczne, że wrócą do siebie, jak to się uroczo toczy w każdej telenoweli. Już wcześniej gdzieś napisałam, że odwraca się sytuacja z 1 sezonu. tylko postacie inne, ale wracając do tematu.. Leon i Violetta są jak jedna osoba, oddzielnie są rozkojarzeni, niedokładni, a razem - idealnie ze sobą współpracują i tworzą coś niesamowitego. Już po tym, jak na siebie patrzą, uśmiechają się do siebie, można się spodziewać wielkiego powrotu Leonetty. No i oczywiscie zdjęcia ich pocałunków mówią same za siebie, a tych zdjęć znalazłam na razie 3, każde jest innym pocałunkiem. :D Także nie ma się czym martwić, to zerwanie jest tylko po to, żeby serial nabrał głębszej akcji, a później jak to w Disneyu, wszystko się uroczo skończy. ;))

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

dla odmiany, napiszę coś zaskakujacego; NIE ZGADZAM SIĘ :D:D oczywiście że się zgadzam ale musiałam coś powiedzieć, żeby wporwadzić dreszczyk emocji xdd słuchałaś nuestro camino? MAtko, uzależniłam się od tej piosenki. Póki co pocałowali się tylko raz, w pierwszym sezonie :(((( prognozuje że na pocałunku skończy się pierwsza część, tak myślę.Ja zaczne nafrabiać jak się dowiem że zdaje w tym roku XD poprawka by mnie chyba zabiła, a na pewno moje wakacje. Ejjj ziąąą wiesz jak zrobic bloga ;p;p zaczęłam robić ale nie mam za grosz pojęcia jak to ułożyć. A chce w wakacje pisać fanficki z violi

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Tak, słuchałam, i uwielbiam. :D Przewidywalne, że Leon z Violą się zejdą, taki oczywisty happy endzik. No niestety, pocałunek był tylko jeden, a okazji był tyyyle.. :< Już z Larą się więcej razy całował xd ale jeżeli ma być ten pocałunek niech dadzą jakiś konkretny a nie takie byle co. :D
Co do bloga, już próbowałam zrobić mnóstwo, ale zawsze miałam problemy z rozstawianiem tych dupereli, i innych rzeczy. :P

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

to jest nas dwie. muszę znaleźć innego kozła robotnika XDD ale jak znajde nie zapomne podrzucić adresu :D
ja już byłam cała pełna czarnych myśli aż tu nagle, ot poniedziałek, wyszło słońce, znów świat jest piękny :P teraz już jestem prawie pewna końca i jestem z niego niezmiernie zadowolona. Tym bardziej że to wudać, odbicie między pierwszym sezonem a drugim; w pierwszym były dwie połówki miłości, teraz jest jedna cała miłość i jeden cały romans. A nawet dwa całe. Aaaach tak sie ciesze i mam nadzieje że zejda się na oczach lary, niech cierpi niech wyje :D:D

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Nawet w tym zwiastunie co wyżej podano, gdy Leon i Vilu trzymają się za ręce, to mina Lary jest bezcenna. Dokładnie jak Tomasa gdy się dowiedział o pocałunku Leona i Vilu. :D Czekam na takie mocne zejście, z jakąś fajną akcją, coś typu Vilu przyciąga do siebie Leona, całuje go, badź na odwrót. I to ma się wydarzyć na urodzinkach Leona, więc czekajmy tylko na ten odcinek. ;D

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

kiedy bd urodziny Leona? F.uck, przez te załegłości nic nie wiem. Ale kiedy próbuje odsunąć od siebie violettę, serducho mi pęka :< wiem że tylko sobie wmawia że chce ją zostawić, ale mimo wszystko, chlip

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

no już to czytałam na mnóstwie blogów, fanpagów ;)
że w drugiej części będzie jakaś wielka impreza urodzinowa Leona, i tam sie pocałują, a na jednym ze zdjęć nawet widać imprezę. ;D
a zdjęć z pocałunkiem znalazłam minimum 3!!
więc spodziewajmy się czegoś niebawem ;DD

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

dawajdawajdawaj!!!!
wysyłaj natychmiast

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

https : //pbs.twimg . com/media/BGI0TbvCAAARvzb.png:large
to wygląda na lepszy całusek :D http : //1.bp. blogspot . com/-VMbjRCTo9AY/UV-q-rI8-dI/AAAAAAAAAro/fsUc9MuOYVM/s1600/BGkA_zsCEAAZYyZ.jpg

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

drugie to fotomontaż :< a pierwsze widziałam już o nim zapomniałam. ale I TAK DOBRZE. Ja mam darmowe smsy, pewnie nie udostepniasz numeru komórki przez internet, nie bardzo, co?

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

jeszcze zależy komu. ;D
jeżeli fotomontaż, to bardzo szczegółowy. :P

ocenił(a) serial na 6
Leonetta4ever

widziałam to zdjęcie jakiś czas przed rozpoczęciem promocji drugiego sezonu, może w marcu, czyli sporo czasu. a potem się przypałętało, ludzie zaczęli udostępniać więc mundo rozłożyła ten fotomontaż i wyraźnie widać.
Wiesz niektórzy mają co do tego konserwatywne podejście xdd mogę ci na privie wysłać najpierw swój jak się boisz xdd

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

tak, bardzo się boję xd :D
okok wysyłaj, ;D

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ente, jeśli szukasz kozła do pomocy z blogiem, to zgłaszam się na ochotniczkę. Rozmawiasz z osobą, która pół życia nad tym spędziła i swoje już wiem ;D

ocenił(a) serial na 6
Wiolczur

aaaaaaa świetnie!!! <3333 to może ty zrobisz (bd screenować wygląd mi wysyłać, np na gg ok?? i ja bd wybierać wygląd),powiem ci co chciałam mieć w menu (miałam z tym wielki problem, i można dodawać nowe kategorie później?) i bd git. Achhh co za ulga.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Namiary na jakiś kontakt ciągły mi daj (gg czy coś) i coś zaradzimy, aby było dobrze ;D

ocenił(a) serial na 6
Wiolczur

wysyłam gg na privie. masz czas dzisiaj? ja mam ;p;p

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

kurczę, u mnie były takie nawałnice, że prąd non stop siadał, ale dzisiaj powinno być okej :D jakoś tak 19?

ocenił(a) serial na 6
Wiolczur

czy dzisiaj, kurczaki, nie wiem bo matka lata jak nawiedzona po domu i wyraźnie uważa, że jest taki bałagan, że spaliłaby się normalnie żywcem gdyby ktoś obcy przyszedł. jak dla mnie to jest normalnie ;p;p ale chce mnie zagonić do mopa i szczotki od 16. Zajrzyj wieczorkiem jak bd to popiszamy. Albo po prostu obserwuj czy jestem na gg ;p jak mnie nie bd do 8 to to chyba nie ma sensu bo jak siedzieć na komputerze to jakoś do 21 (stoi w pokoju dużym, a później sie mama spać kładzie) a na lapku nie mam gg.
tak czy siak mamy całe wakacje. Dzięki że się zgłosiłaś ^^<3