León nie może być z Larą!!! To by się skończyło NIENATURALNIE i ŚMIESZNIE jak te polsatowe komedie a nie przyzwoita, romantyczna telenowela!!! To nie może być prawda! Czy telenowele też schodzą na psy???? Już nie obejrzę 3 sez. Vilu (jeśli bdz) jeśli Leoś bdz z Larą! Ale już mi tu nie piszcie, że Wam się ten ich pocałunek podobał, bo to już wiem. A mi się nie podobał.
Spokojnie :) Jak już mówiłaś - to telenowela. Na końcu i tak wszystko bd po staremu - León&Vilu. Po prostu wprowadzają jakieś zwroty akcji, żeby widzom lepiej się oglądało. Mi się bardzo podobało :) Ale nie bd się rozpisywać w tym temacie, bo wiem, jak bardzo cię to wkurza. Wracając do głównego wątku postu: wszystko się poukłada. Wyluzuj ^^
mało zrozumiałam, ale .. Bosz! trzymali się za ręce! <3 mam nadzieję, że to początek wielkiego powrotu Leonetty. ;D
wiesz, zrobiłam solidny research. Jest już na yt filmik z wczorajszego odcinka, wrzuć w wyszukiwarkę "violetta 2 leon piensa de violetta", znajdź filmik z gitarą z wczoraj. Widać wyraźnie, o czym rzcezywiście myśli; bo i o czym może myśleć? o sytuacjach z vilu oczywiście ;) w zapowiedzi dzisiejszego odcinka widać kolejną podobną sytuację , ten zwiastun właśnie, i como quieres violetta zaśpiewa publicznie co musi dać leonowi do myślenia. Oddalali się od siebie a teraz jakby zaczną wracać ^^ szkoda tylko że tuż przed czteromiesięczną przerwą w serialu :(((
wieem widziałam ten odcinek. :D też myślę, że teraz zacznie się odwilż w ich stosunkach. :D
jaką przeerwą ? ! ;oooo O.o
ps. uwielbiam Twoje "risercze'' .xdd
hehe może się jednak przydam społeczeństwu xdd
w pierwszym sezonie między "primero parte" a "segunfdo parte" zrobili 4msc przerwę. Dlatego u nas jest co miesiąc.
a nie wiesz kiedy bd wyemitowany ost odc primero parte. i kiedy dokładnie powrót z segunfdo ?;d
ostatni odcinek primero parte bd w piątek XD ponieważ jest ich 80. dokładnie połowa. jak mówię, po wakacjach najpewniej bo może teraz zrobią powrót szybciej, serial leci na wielkiej falu popularności, niedawno pojawił się w USA (sądze że to zdeterminowało te tłumaczenia piosenek w 2sez). mam nadzieję że wróci po wakacjach oooj tak dłużej czekać bd cięzko. i w zapowiedzi tego tygodnia powiedzieli wyraźnie z podkładem como quieres ostatnie odcinki pierwszej częśći
dlaczego? XD zapowiedź tego tygodnia (drugi sezon), w którymś momencie jest pokazane jak violetta śpiewa como quieres i wtedy lektor mówi "ostatnie odcinki pierwszej części drugiego sezonu". ostatnie przed przerwa
w sensie w czasie przerwy? nie, raczej nie XDD pamiętajmy w jakim miejscu przerwali pierwszy sezon; kiedy na violettę zaczęła się walić scena w teatrze. Tytuł drugiej połówki to "violetta się zmienia". Może ten tytuł bd "violetta dojrzewa" "violeyya się stabilizuje" albo "Violetta podejmuje decyzje". Chciałoby się, oj chciało. Jestem pewna że przerwa ten sezon w jakimś rewolucyjnym momencie, mam nadzieje że pocałunku leona z violetty, takiego ze spontanu, na zasadzie że przyciągnie ją do siebie (lub odwrotnie, ona jego). Potem pokłócą się jeszcze jakiś czas i zacznie się solidna odwilż
chodzi mi o ten tydzień.;d pewnie zrobią tak, że cały tydzień bd coś ciekawego, a w piątek coś odwalą, przez co nie bd mogły przeczekać całych wakacji z ciekawości za dalszą częścią.
dupkiii. ;v
jeeju no chciałabym, że wrócili. żeby Vilu zrozumiała jak wszystko można łatwo stracić.
to takie fajne.xd boo w pierwszym sezonie Tomas pokazał Vilu jakąś dziwną wizję miłości. to ich pierwsze spotkanie i jego ciągłe gadanie: Oh jesteśmy dla siebie stworzeni, oboje cierpimy gdy jesteśmy osobno. bleh bleh. jak z romansidła. a tak w życiu nie ma. Leonetta to przykład miłości z życia wziętej. ludzie poznają się, zbliżają, są sobie bliscy, mogą na siebie liczyć itd., co nie oznacza, że ich miłość jest ze stali i są nie do zdarcia. bo są chwile kryzysu i kłopoty.
noo się rozpisałam. xd
ty się rozpisałaś? Wolałabyś nie wiedzieć co tzn prawdziwe rozpisanie, zwłaszcza w moim wykonaniu xdd
Nie mogę się oczywiście nie zgodzić. Patrzę na sprawę tak samo i moim zdaniem serial, mimo że niby rtakie fiu bździu d;a nastolatków a doskonale pokazuje kolejne fazy dorastania; od takiej właśnie uwięzionej księżniczki tatusia, poprzez pierwsze zakochanie i otwieranie się na świat, odkrywanie życiowej ścieżk8i, swojego powołania, prawdziwej, dojrzałej miłości, prawdziwy kryzys, radzenie sobie z błędami (takimi jak kłamstwo, konsekwencje flirtu itd), nauka o uczuciach także tej drugiej osoby, bo mam wrażenie że dopiero teraz do violetty dociera co leon czuł w takich momentach. Niby nic, fiu bździu disneya a jednak aż tyle. Nie wiem czy wyszło im to celowo czy nie, ale wyszło dobrze.
Jeszcze jedno, widać, odbicie między pierwszym sezonem a drugim; w pierwszym były dwie połówki miłości, dokonanie wyboru i odróżnienie zauroczenia od prawdziwego uczucia, moment samego wyboru. teraz jest jedna cała miłość i jeden cały romans. A nawet dwa całe. To też może w znacznym stopniu wnieść w życie bohaterów naukę o życiu i relacjach.
ale wywnioskowałaś to z tej zapowiedzi? ni ch*ja nie mogę znaleźć słuchawek, ciekawość wygrałą więc nie wiem co tam powiedzieli ale wyglądało raczej na to, że się spotkali i Lara ich zobaczyła
Ja tam już mam swoje podejrzenia co do końcówki Violetty. Wydaje mi się że jeśli wróci Tomas to Vilu z nim będzie a jeśli nie to z Leonem. 3 serii raczej nie będzie. Na końcu 2 German i Angie wezmą ślub (zazwyczaj takim akcentem kończą się telenowele) i pewnie na tym koniec. Poza tym jest bardzo dużo odcinków obu serii i to pewnie dlatego będą tylko 2 serie
Czemu nie?Odcinków jak na telenowelę jest strasznie mało,a z tym ślubem to przestańcie bo chodzi op zaręczyny
nie ma kurna opcji, żeby Szczurek wrócił. :D myślę, że to będzie wyglądać tak .....:
pod koniec 36 odc Vilu widziała ( i chyba słyszała, jak Diego rozmawiał o niej z Ludmi ).
teraz zaś ogarnie jakim jest bydlakiem. po czym.. pójdzie opowiedzieć o tym Leosiowi, powie, że jej przykro, że była taką idiotką itepe itede. Leoś jednak na to: sory bardzo, jestem z Larą. bd udawał, że nadal się boczy i wgl, ale tak naprawdę go to ruszy. a Vilu bd na razie przykro.
póóóźniej Lara zacznie mieszać. pewnie bd zazdrosna (czy coś) o Vilu albo nwm coś innego, ale niemożliwe, żeby długo byli razem z Leosiem. a gdy już się rozstaną, a Leo nadal bd smutny, zdołowany i urażony poprzednimi wydarzeniami, to Violetta napisze 'nuestro camino'. nooooo a poteeem to już... <3
bynajmniej tak przepowiada moja kobieca intuicja i chora wyobraźnia. hyh. :D ^^
tomas nie wróci bo to nie miałoby sensu- w momencie kiedy już cały ten sezon jest nastawiony na bitwę Leon Diego a o tomasie nawet jednego wspomnienia w tym sezonie.
dalej, oficjalne wypowiedzi producentów świadczą, ze tomas nie pojawi się w tym sezonie.
o tym że wezmą ślub wiadomo od pierwszego odcinka, 160 odcinkó tego samego wątku, bleah
COŚ, O CZYM MUSISZ WIEDZIEĆ; OD TEGO TYGODNIA ZACZYNA SIĘ WIELKA ODWILŻ!!!
pogrzebałam pogrzebałam i wszystko wskazuje na to że od tego tygodnia przestaną się od siebie oddalać a zaczną wracać!!
http://www.youtube.com/watch?v=HyXISmLeImk --->przykładowy filmik; będąc już z Larą, myśli o tych szcsególnych sytuacjach z vilu
w zapowiedzi tygodnia widać Leona i vilu na spotkaniu, trzymających się za rękę
ta żydówka mówiła coś do ludmiły na ten temat
w zapowiedzi dzisiejszego odcinka jest kolejna leonettosytuacja
zaśpiewa publicznie como quieres, dosyć jasny znak dla leona prawda?
ufffff ulżyło miii
Logiczne, że wrócą do siebie, jak to się uroczo toczy w każdej telenoweli. Już wcześniej gdzieś napisałam, że odwraca się sytuacja z 1 sezonu. tylko postacie inne, ale wracając do tematu.. Leon i Violetta są jak jedna osoba, oddzielnie są rozkojarzeni, niedokładni, a razem - idealnie ze sobą współpracują i tworzą coś niesamowitego. Już po tym, jak na siebie patrzą, uśmiechają się do siebie, można się spodziewać wielkiego powrotu Leonetty. No i oczywiscie zdjęcia ich pocałunków mówią same za siebie, a tych zdjęć znalazłam na razie 3, każde jest innym pocałunkiem. :D Także nie ma się czym martwić, to zerwanie jest tylko po to, żeby serial nabrał głębszej akcji, a później jak to w Disneyu, wszystko się uroczo skończy. ;))
dla odmiany, napiszę coś zaskakujacego; NIE ZGADZAM SIĘ :D:D oczywiście że się zgadzam ale musiałam coś powiedzieć, żeby wporwadzić dreszczyk emocji xdd słuchałaś nuestro camino? MAtko, uzależniłam się od tej piosenki. Póki co pocałowali się tylko raz, w pierwszym sezonie :(((( prognozuje że na pocałunku skończy się pierwsza część, tak myślę.Ja zaczne nafrabiać jak się dowiem że zdaje w tym roku XD poprawka by mnie chyba zabiła, a na pewno moje wakacje. Ejjj ziąąą wiesz jak zrobic bloga ;p;p zaczęłam robić ale nie mam za grosz pojęcia jak to ułożyć. A chce w wakacje pisać fanficki z violi
Tak, słuchałam, i uwielbiam. :D Przewidywalne, że Leon z Violą się zejdą, taki oczywisty happy endzik. No niestety, pocałunek był tylko jeden, a okazji był tyyyle.. :< Już z Larą się więcej razy całował xd ale jeżeli ma być ten pocałunek niech dadzą jakiś konkretny a nie takie byle co. :D
Co do bloga, już próbowałam zrobić mnóstwo, ale zawsze miałam problemy z rozstawianiem tych dupereli, i innych rzeczy. :P
to jest nas dwie. muszę znaleźć innego kozła robotnika XDD ale jak znajde nie zapomne podrzucić adresu :D
ja już byłam cała pełna czarnych myśli aż tu nagle, ot poniedziałek, wyszło słońce, znów świat jest piękny :P teraz już jestem prawie pewna końca i jestem z niego niezmiernie zadowolona. Tym bardziej że to wudać, odbicie między pierwszym sezonem a drugim; w pierwszym były dwie połówki miłości, teraz jest jedna cała miłość i jeden cały romans. A nawet dwa całe. Aaaach tak sie ciesze i mam nadzieje że zejda się na oczach lary, niech cierpi niech wyje :D:D
Nawet w tym zwiastunie co wyżej podano, gdy Leon i Vilu trzymają się za ręce, to mina Lary jest bezcenna. Dokładnie jak Tomasa gdy się dowiedział o pocałunku Leona i Vilu. :D Czekam na takie mocne zejście, z jakąś fajną akcją, coś typu Vilu przyciąga do siebie Leona, całuje go, badź na odwrót. I to ma się wydarzyć na urodzinkach Leona, więc czekajmy tylko na ten odcinek. ;D
kiedy bd urodziny Leona? F.uck, przez te załegłości nic nie wiem. Ale kiedy próbuje odsunąć od siebie violettę, serducho mi pęka :< wiem że tylko sobie wmawia że chce ją zostawić, ale mimo wszystko, chlip
no już to czytałam na mnóstwie blogów, fanpagów ;)
że w drugiej części będzie jakaś wielka impreza urodzinowa Leona, i tam sie pocałują, a na jednym ze zdjęć nawet widać imprezę. ;D
a zdjęć z pocałunkiem znalazłam minimum 3!!
więc spodziewajmy się czegoś niebawem ;DD
https : //pbs.twimg . com/media/BGI0TbvCAAARvzb.png:large
to wygląda na lepszy całusek :D http : //1.bp. blogspot . com/-VMbjRCTo9AY/UV-q-rI8-dI/AAAAAAAAAro/fsUc9MuOYVM/s1600/BGkA_zsCEAAZYyZ.jpg
drugie to fotomontaż :< a pierwsze widziałam już o nim zapomniałam. ale I TAK DOBRZE. Ja mam darmowe smsy, pewnie nie udostepniasz numeru komórki przez internet, nie bardzo, co?
widziałam to zdjęcie jakiś czas przed rozpoczęciem promocji drugiego sezonu, może w marcu, czyli sporo czasu. a potem się przypałętało, ludzie zaczęli udostępniać więc mundo rozłożyła ten fotomontaż i wyraźnie widać.
Wiesz niektórzy mają co do tego konserwatywne podejście xdd mogę ci na privie wysłać najpierw swój jak się boisz xdd
Ente, jeśli szukasz kozła do pomocy z blogiem, to zgłaszam się na ochotniczkę. Rozmawiasz z osobą, która pół życia nad tym spędziła i swoje już wiem ;D
aaaaaaa świetnie!!! <3333 to może ty zrobisz (bd screenować wygląd mi wysyłać, np na gg ok?? i ja bd wybierać wygląd),powiem ci co chciałam mieć w menu (miałam z tym wielki problem, i można dodawać nowe kategorie później?) i bd git. Achhh co za ulga.
Namiary na jakiś kontakt ciągły mi daj (gg czy coś) i coś zaradzimy, aby było dobrze ;D
kurczę, u mnie były takie nawałnice, że prąd non stop siadał, ale dzisiaj powinno być okej :D jakoś tak 19?
czy dzisiaj, kurczaki, nie wiem bo matka lata jak nawiedzona po domu i wyraźnie uważa, że jest taki bałagan, że spaliłaby się normalnie żywcem gdyby ktoś obcy przyszedł. jak dla mnie to jest normalnie ;p;p ale chce mnie zagonić do mopa i szczotki od 16. Zajrzyj wieczorkiem jak bd to popiszamy. Albo po prostu obserwuj czy jestem na gg ;p jak mnie nie bd do 8 to to chyba nie ma sensu bo jak siedzieć na komputerze to jakoś do 21 (stoi w pokoju dużym, a później sie mama spać kładzie) a na lapku nie mam gg.
tak czy siak mamy całe wakacje. Dzięki że się zgłosiłaś ^^<3