León nie może być z Larą!!! To by się skończyło NIENATURALNIE i ŚMIESZNIE jak te polsatowe komedie a nie przyzwoita, romantyczna telenowela!!! To nie może być prawda! Czy telenowele też schodzą na psy???? Już nie obejrzę 3 sez. Vilu (jeśli bdz) jeśli Leoś bdz z Larą! Ale już mi tu nie piszcie, że Wam się ten ich pocałunek podobał, bo to już wiem. A mi się nie podobał.
Coś mi się w tym zdjęciu nie podoba :) W tle widać nazwę ''Studio 21'', a jak dobrze wiemy, w drugim sezonie Studio zmieniło nazwę. Do tego Leon ma fryzurę z pierwszego sezonu, Villu chyba też. Więc nie jestem pewna, czy ten pocałunek będzie w drugiej serii, ale mogę się mylić :)
Przepraszam za mój badziewny nick, ale konto zakładałam , gdy byłam młoda i głupia :D
rzeczywiście, tam jest napisane studio21 Oo ale jestem pewna że violetta nigdy nie miała takiej bluzki. o co tu chodzi? Może jakiś fotomontaż, tym bardziej że rozmyte, albo było to po prostu w pierwszym sezonie (na obrazku jest logo disney channel) i leon ją całuje w policzek. O fuuuuuc.k właśnie straciłam wiarę w ludzkość.
Wrr... Mam już dość psychofanek, które tak pragną powrotu Leonetty, że fabrykują masowo fotki ich pocałunku. I rozeznaj się tu człowieku, co będzie się działo naprawdę w serialu, a co to tylko fotomontaż :/
prawda jest taka że w promocji zapodali dwie sytuacje prawie pocałunku- yo soy asi w 19odc i ten na wzgórzu, z leonem. W sumie nie wiadomo, dlaczego mieliby podrzucać ich więcej. Może nie psychofanki zaraz, ale sieją ferment
ja też sobie "zbieram" w folderze najlepsze zdjęcia leonetty, ale nie czuję potrzeby ich przeróbki