PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6687
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Niby jest przystojny(choc Leon jest przystojniejszy o wiele),niby mily,uczynny.Taki zloty chlopak.No jednak jak patrze jak sie daje latwo okantowac,jak sobie nie potrafi poradzic,wpada w klopoty.Nie moze sie w koncu postawic Ludmile zeby sobie nie dawala szans na zwiazek z nim no i w koncu wyjasnic wszystko z Viola a nie raz sie lubia,ale kiedy cos jest nie tak nie moze z nia od razu wyjasnic nieporozumien tylko najpierw jej unika a dopiero pozniej z nia rozmawia.I na poczatku musial sie sluchac rad malej siostry bo sam nie wiedzial co ma zrobic.Brak u niego tego wigoru,charyzmy,pewnosci siebie.

ocenił(a) serial na 10
Princeska92

Racjaa, Tomas to taka szmata.... Nie potrafi się przeciwstawić nawet Gregorio..
Z tymi radami u Agus też nieźle mu dogadałaś xd A ogólnie to wyglada jak ofiara losu i wcale nie jest taki przystojny, on jest po prostu ładny jak na hiszpana ale co do urody i charakteru Leon przebija go po stokroć.! Już nawet Andres jest bardziej ogarnięty od Tomasa.
Leoś <3

ocenił(a) serial na 10
Leonettaa

Racja co on z siebie robi... Właśnie nikomu nie umie nie przeciwstawić by powiedział Ludmile, że nie ma sobie dawać szans i tyle...:p Leon jest owiele lepszy jest pewniejszy siebie wie co chce :) I za to go uwielbiam. Tyle, że to tylko film,a nie rzeczywistość. Nie wiemy jaki on jest normalnie.(No przynajmiej ja nwm, bo nie spędzałam z nim czasu, a to, że piszą w jakimś czasopiśmie, albo na jakiejś str. internetowej to nie znaczy, że jest to prawda. Bo każdy się zmienie przed telewizją i przed wywiadami :p ) Ale i tak tam wole Leona hahaha w filmie oczywiście! :D I też Leonetta ,, Leoś <3 " haha ♥

ocenił(a) serial na 10
jessi140

No wiemmmmmmmmm. xd
Leoś <3 to jest od jakiegoś czasu mój podpisik :0

ocenił(a) serial na 6
jessi140

no właśnie mówimy o s a m y m s e r i a l u ;d;d xd ja też wolę Leonka. Tomas to dupa wołowa, sierota taka życiowa.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

HaHaHa

ocenił(a) serial na 10
jessi140

wiecie kogo mi tutaj brakuje :D h t t p : / / w w w . y o u t u b e . c o m / w a t c h ? v = R W 6 - g l k I t k Y

ocenił(a) serial na 10
jessi140

kurde no nie umiem dać całego linka :p

Enterraz

Nie chce zakładać kolejnego tematu,więc zapytam tu
Wiecie,z jakiego to odcinka ?
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=32FkIdBgaWg&NR=1
albo chociaż sezonu ? bo nie spodobało mi się to,że zobaczyła Tomasa w Leonie :c tak być nie powinno ! :x

oska14

Z jednej strony dobrze, bo Leon chciał ją pocałować i się odsunęła bo zobaczyła Tomasa, czyli nie chciała się całować z Tomasem. :3 Ale nie wiem w jaki sposób mogła zobaczyć tego szczura w Leonie, nie mam pojęcia.
Jest to granica 50-60 odcinka 1 sezonu.

ocenił(a) serial na 6
oska14

odcinek czterdziesty któryś, czwarty siódmy nie pamiętam. Odprowadzał ją wtedy po przyjęciu kostiumowo-urodzinowym franceski. Niestety zawsze w pewnym stopniu bd czuła też coś do tomasa, chociaż moim zdaniem liczy się to, że ostatecznie zawsze wybiera Leona, bo jak sama mówiła nad uczuciami się nie panuje, a tomas trzyma się jej w głowie, bo chociaż to wydumana i naciągana, to zawsze pierwsza miłość. To że wzięła się znikąd a nie z poznania jak w przypadku LEona, nic nie daje. Zawsze ten głupek gdzieśtam bd, ale to leon zawsze wygrywa :>

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Swoje uwagi na temat ubioru i charakteru Tomasa skonsultujcie ze stylistami i reżyserem serialu, bo jak wiecie Pablo sam swojej postaci nie ubiera i nie kreuje jej charakteru ...

ocenił(a) serial na 10
Sissi_Annie_Romy

Kto się ze mną zgodzi że Leonek ma śliczny uśmiech, łapka w górę. ! xd
Leoś <3

Leonettaa

No jest niezły. ;D
Chciałabym takiego Leona u mnie w klasie *--*

ocenił(a) serial na 10
pieczonykurczak

Ja też.... ;**
Leoś <3