PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

"To nie chodzi o to, że nie chcesz zranić Leona", kiedy dowiedział się, że nie wybiera żadnego z
nich ;)

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Tomas miał solowo występ na zakończeniu. Wtedy co Antonio krzyczał na Gregorio w tle słychać było Tomasa "Entre tu y yo" ze sceny.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Uroczy jak zawsze Tomaszek <33 Rwaać tylko, no nic więcej nie pozostaje do zrobienia <33333

KeThA

tak ale najlepsze było spojrzenie Leona na ten tekst Tomaska xd

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Tak! I za to lubię Leona:)

majka5454

Pogarda w czystej postaci xd

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Takie WTF? XD

ocenił(a) serial na 10
MagdaJulka

Mówiłam! A mi nie wierzono, że Tomas wyjedzie do Hiszpanii dla kariery

MagdaJulka

rozwaliło mnie to, tak kocha Viole, a tylko nadarza sie okazja to zwiewa dla kariery do Hiszpani

ocenił(a) serial na 7
karolina199

musieli jakoś zakończyć jego wątek skoro Pablo E. nie będzie dalej grał. Więc rozegrali to tak.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Już widzę jak on tę karierę robi. Czekajcie, bo jeszcze wróci taki jak Fede - autografy, nie można dotknąć włosków itd. xD

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Nie wierzysz w siłe Tomasa? Będą za nim latać tłumy dziewczyn i rzucały stanikami, by miał świetne wejście!

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Ta, ja też tam polecę. Ze stanikiem w garści i karteczkami z numerem telefonu. Kij z tym, że nie znam hiszpańskiego.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Na staniku efektowniej! Tylko żeby w tłumie zobaczył nas. Ach, gdyby dotknąć chociaż leciutko mojego palca to szczęśliwa latałabym w powietrzu o ile nie rozszarpałyby mnie jego fanki!

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Eee, jak znam życie średnia wieku fanek Tomiego - 10 lat. Do pasa nam będą sięgały. To co, jedziemy? Gdzie oni mają najbliższy koncert? We Francji?

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Niestety Tomas nie jeździ tak daleko na koncerty, ale na całe szczęście Hiszpania bliżej niż Argentyn a. Będziemy się wyróżniać i pomyli nas z olbrzymami, ale chociaż nas zapamięta. <3

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Z pewnością. Może nawet nam pomacha... Szczyt marzeń.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Lepiej o czymś tak ekskluzywnym nawet nie marzyć. Mi wystarczy spojrzenie.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Zatoniesz w tych czarnych oczach.

tears_in_heaven

One są niebieskie! Jak mogłaś pomylić jego kolor oczu?! To w końcu Tomas!

ocenił(a) serial na 2
Luu__4

Nie! Spalę się ze wstydu.

tears_in_heaven

Myślę, że Tomas Ci wybaczy. Kolor oczu Ludmiły też pomyliłaś ;P (przy okazji, Twój blog jest genialny!)

ocenił(a) serial na 2
Luu__4

Wiem, wiem. Jakieś jeszcze zastrzeżenia? xD

tears_in_heaven

Tak. Umrę czekając aż do września na następny rozdział. Chociaż, może z drugiej strony warto poczekać?

ocenił(a) serial na 2
Luu__4

Nie wiem, czy warto, ale cierpliwość pewnie będzie wskazana ;)

tears_in_heaven

Na pewno warto, chociażby ze względu na inną, straszniejszą wersję Diega.

ocenił(a) serial na 2
Luu__4

A jakiegoś komentarza zostawić to już nie łaska, tee? ;D

tears_in_heaven

Zupełnie nie wiem co napisać. Chyba nieodpowiednim byłoby "Świetny rozdział, czekam na następny" ?

ocenił(a) serial na 2
Luu__4

Nawet nie wiesz, jak to na duchu podnosi ;D

tears_in_heaven

To zabieram się za pisanie komentarza, postaram się o jak najdłuższy.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Jak będzie Naxi to będzie warto!! Rozumiesz aluzję? (a ja dalej nie przeczytałam rozdziału... ale przeczytam :P)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Będzie, będzie. Polegaj jak na Zawiszy. ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Tylko na to czekałam całe moje życie! On spełnia moje marzenia o których nawet jeszcze nie wiem.

MagdaJulka

No nie mogłam z tego jak on to powiedział :D on jest taki SKROMNY, jak tu go nie kochać? :D

MagdaJulka

Haha nie moglam z tego tekstu.Jak zawsze pewny siebie adonis per Tomaszek

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Ale jednak Leóna przytuliła jako pierwszego. Dziadek Freud powiedziałby, że coś jest na rzeczy. xD

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Bo ona naprawdę kocha Leona:) Ja to wiem, a ona nie xd

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Ja też go kocham ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Ja też ;p

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Tylko Violetta taka głupia i ślepa.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Zawsze się dziwię czemu dziewczyny tam w tym studio nie szaleją na jego punkcie. Jakby w mojej szkole było takie ciacho, dziewczyny by mu żyć nie dały:)

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Przy blasku Tomiego nawet ciacho León blednie i szarzeje. No cóż, takie życie.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

O Tommim to ja nawet nie wspominam, on jest poza wszelką konkurencją, jak można do niego kogokolwiek porwnywać xd

ocenił(a) serial na 2
majka5454

On jest jedyny w swoim rodzaju, a jego blask rozświetla nawet najbardziej pochmurny dzień. Soy el rey.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Włączam sobie jak śpiewa, gdy mam zły humor, od razu mi się poprawia xd

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Zwłaszcza "korafon". Balsam na wszystkie rany duszy.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Ach, ten Tommi. Jak ja przeżyję jego brak w drugim sezonie. On jest niezastąpiony:)

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Wieść niesie, że powróci. Zrobi wejście smoka, jednym spojrzeniem zmiecie Diega, o cherlawym Leonku nie wspominając i jak ten rycerz z reklamy mleczka Cif olśni wszystkich. I odjadą na jego pluszowym jednorożcu w dal.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Żeby jeszcze Fran ze sobą nie porwał. Marco też blednie przy tym adinosie:)

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Nie, skądże. Ale może się stać, że boski Tomi spojrzy łaskawym okiem na Marco. Padnie na kolana i w płomiennych słowach wyzna uczucie. A Marco, spłoniony jak młoda dzieweczka, potrząśnie swym długim warkoczem i powie "Mój ci on!". Toteż hrabia Heredia złapie jego wątłą kibić i przerzuciwszy chłopaczka przez plecy, uprowadzi do krainy, gdzie panuje radość i tolerancja.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

I będą żyli długo i szczęśliwie w krainie szczęścia, dochowają się liczniej dziatwy z czarnymi plamami na czole i kangurzymi kolanami:)