Witajcie, przeglądałam wasze konwersacje od dawna i sama postanowiłam założyć sobie konto na filmwebie. Mam na imię Roksana i mam 16 lat ( Tak wiem, że jestem trochę za stara na Violettę) Jestem wielką fanką tego serialu choć samej Violetty nie lubię. Moją ukochaną parą jest Fedemila, a nawet prowadzę o nich tego o to bloga:
kochaj - wierz - marz .blogspot. com - Usuń spacje. Tak wiem chamska reklama.
Moimi ulubionymi postaciami z serialu są: Ludmila, Federico i Francesca.
Kocham też Naxi, Marcesce, Diegette i od pewnego czasu uraczył mnie Leomas.
Naprawdę bardzo się ciszę, że mogę wreszcie do was dołączyć:D:D
Witaj kochaniutka cieszę się, że nasze forum jest takie sławne. A teraz przedstawię Ci coś o sobie.
Mam na imię Liliana i mam 14 lat. Jestem uzależniona od białej czekolady, taka mała ciekawostka. Mam takie same ukochane pary jak ty, więc już Cię lubię. Na blogu już byłam i masz naprawdę wielki talent pisarski. Po za tym mało jest blogów o Fedemile. Moją ulubioną postacią jest Francesca i Alba. Ludmiła jest na trzecim miejscu. Jestem kochaną siostrą Sary i Zuzy, których tutaj na razie nie widzę. Mam córkę Martynkę, która też gdzieś zniknęła. Jeśli nie wiesz o co chodzi to pytaj śmiało, nie gryziemy.
Też kocham białą czekoladę, ale nie często ją jem, więc uzależnieniem bym tego nie nazwała. Ja od coli jestem uzależniona. I kocham lody cytrynowe w piekarni na dolę. *.* I chipsy lays zielona cebulka. ~J
Twój blog również czytam, ale zawsze zapominam skomentować. Wybacz. Po za tym powiedziałam, że blogów o tej parze jest mało, a nie że nie ma wcale.
To nie jest prawda. Teraz wszyscy robią Fedemile. Ale ja i tak mam najlepszy link. :D ~J
A ja naliczyłam około cztery blogi o tej parze, muszę przekopać bloggera. Tak Twój link, jest cudowny, taki oryginalny<3<3
Jestem mamusiu! Tylko dzisiaj cały dzień musiałam się uczyć do sprawdzianu z historii :( I kto tu zniknął? To ciebie tydzień nie było o_O
Długo, by opowiadać na temat mej nieobecności, jednak cieszę się, że już jestem
Też pałam nienawiścią do niektórych słów. Ale raczej głównie polskich. A bienvenidos mi nie przeszkadza. :)
ja wolę "buen dia", "buenos dias", choć teraz raczej "buenas tardes", czy "buenas noches", a najlepiej to zwykłe "Hola".
Tak, skoro już jesteśmy w temacie hiszpańskiego to wolisz na komputer określenie jak z Ameryki Łacińskiej, czy z Hiszpanii? Ja z Ameryki Łacińskiej. Computadora. <3 ~J
Hej, jestem Paulina. Nie jestem tu nowa ale rzadko się udzielam ;3
Mam za sobą 15 wiosen ^^
Moje pary to: FEDEMILA <3 Reszta mało ważna ;3 Ewentualnie jakieś Caxi coś... + Moje fejwrit postacie to Camila, Ludmiła, Diego i Fede ;3 Ostatnio w głębi swojego zwyrodnienia myślałam czy nie stworzyć Diemili (w sensie Dieguś+Cami) ale uznałam że od tych dwóch postaci bije taka zajebistość że nie dałoby się jej pomieścić w jednym związku ;) więc odpuściłam sobie te wywody ;p
_____
Fajny początek bloga ;3
Napisałabym coś o sobie, ale mi się nie chce. Poza tym jak będziesz dłużej to nie ma bata i tak mnie poznasz. Trudno tego uniknąć na tym foru, myślę że większość osób może zaświadczyć :)
Hej! Mam na imię Martyna, mam 12 lat. Moje pary to Leonetta, Naxi, Fedemila, Ramallga. Moja ulubiona postać to Fran ;)
Witaj, być może mnie znasz ;) Napisałaś bardzo dobry prolog, zapowiada się świetnie.
Jestem Wiola i za miesiąc skończę 19 lat (co ja tu robię w ogóle ;d ). Wielbię Naaxi <3
Też nie przepadam za Violetta ;d