Jak komuś sie nudzi albo nie ma co robic to zaraz ma być ( w sumie to mial byc o 22 ale ok ;] )
twitcam Martiny , Mercedes i Diega xDD
A tak wgl jutro ma byc twitcam z Xabianim podobno? Bo jak to prawda to by bylo super bo w moje urodziny ;D
Hahaha xD. A wiesz o kt ?. Noo to Wszystkiego Najlepszego ♥ ;]] . Tak troche wcześniej xDD .
Karolinko, sprawię Ci prezent na urodzinki i potwierdzę, że Xabiani zaprasza na swój twitcam dziś (15 sierpnia). Niestety godziny nie podał, więc trzeba czekać, kiedy mój pan i władca oznajmi, że już jest. Jakby było o 15 to w Argentynie byłaby 10 i zobaczyłybyśmy Xabianiego w śpiochach (możliwe także bokserki).
PS Dodałam nowe tłumaczenie na yt - rap Dj'a ;)
Hahaha, właśnie zdecydowałam że poczekam na tą 3 w nocy i też będę mu spamować ! xD
A jak! Jak nas zauważy to się poskarżę, że u nas trzecia i nie śpię w nocy, bo gapię się na niego.
ja tez bede czekac!! a co ;p niby to juz bedzie jutro ale zaspamuje mu sciane prosba o złozenie mi zyczen urodzinowych ;pp
No skoro już trzy tutaj potwierdziłyśmy, że będziemy. "Polonia te ama, Xabiani" będę pisać. Gorzej, że będzie z Samuelem, chłopak może zrobić się zazdrosny :D
a niech bedzie zazdrosny, nie dla niego mam zmiar siedziec przed komputerem do 3 czy tam 4 albo nawet 5 :P
wgl musze sobie przygotowac zapas kawy xd
A ja muszę przygotować rodziców na to. Jak siedzę na telefonie to jestem nie zauważona i nawet nie wiedzą pewnie, że jeszcze nie śpię, a tak to laptop...
ja bede musiala wysępić laptopa od taty, bo mój jest w naprawie a brat ma stacjonarny komputer w swoim pokoju ;o
Mój laptop na szczęście działa, a jakby nie działał to mam jeszcze komputer w pokoju, więc od mamy nie muszę brać.
Znam ten ból, gdy komputer jest w pokoju u brata i on siedzi sobie na kompie do 3 nad ranem, a ja muszę iść spać, bo nie mam co robić;)
Jak dla mnie zachowali się niekulturalnie, że wyszli podczas śpiewania "En Mi Mundo" bez pożegnania, tylko później Tini łaskawie oznajmiła, że dziękuje i oni już idą.