O ile to karierą można nazwać.
A na tatuaż i bluzki, które zasłaniają tylko biust to nie jest za młoda, tak? Twój tok myślenia mnie przeraża.
http://www.filmweb.pl/person/Candelaria+Molfese-1896175/discussion/Jaka+ona+jest +%C5%9Bliczna+*-*-2204127
Pomyśleć, że kiedyś byłeś miły.
Boże, umarłam z wrażenia... Ty znasz "Heartland"? Aaaaaaa *.* Tak, miałaś rację co do rozdziału, jak zawsze, mam teraz fazę na serial, który jest ekranizacją książki i MUSIAŁAM to po po prostu napisać xD
Kotku, czytałam wszystkie te książki z wyjątkiem "Kiedyś zrozumiesz" bo nie było w bibliotece. :D W swoim czasie chciałam jeździć konno, ale mi przeszło.
Czekaj, wszystkie to znaczy do której części? Bo ich jest x i jeszcze więcej xD Ale i tak jestem zachwycona. Uwielbiam Trega ;) Co mi tam reszta - ważne, że jest on. Myślałam, że zejdę w trakcie czytania "Czarnej Godziny" i "Wszystko się zmienia"
Nie, sorry. Ja już śpię. Jak sprawdziłam na wikipedii ile tego, to się złapałam za głowę. Nie wszystkie, tylko do "Prędzej czy później" włącznie. A reszty na oczy nie widziałam. Cóż, "wielkie" miasto, w którym mieszkam, nie ma tych pozycji w swej bibliotece, jakoś to przeżyję.
Boże, to ty nie czytałaś najbardziej traumatycznych dla mnie części xD Nie no, u mnie też jest do 12, ale od 13 do 16 sobie kupiłam :D Szalona ja ^^
Niestety, rzadko kupuję książki. Częściej dostaję, wygrywam albo wypożyczam. Może jeszcze dotrą, a jak nie, to... nie wiem, pożyczę od ciebie albo coś się wymyśli ;D A co było Tregowi? Uwielbiałam tego faceta, był chyba jednym z moich pierwszych ideałów książkowych *-*
Na prawdę chcesz spojlera?
UWAGA SPOJLER!
Zawala się stajnia, wchodzą z Amy do niej, bo dwa konie zostały uwięzione, Trego dostaje belką w głowę i wpada w śpiączkę :( A Dylań - koń Nicka Hailwella, czy jak to się pisze, zostaje uśpiony...
Tylko tyle? Myślałam, że coś gorszego. :D
I tak to nie ma znaczenia, bo tej książki nie zdobędę, więc co mi po spoilerach...
Nadzieja matką głupich... :D To jedyna wada mieszkania na wsi - względnie uboga biblioteka. Już nieraz czytałam pierwszą część jakiejś trylogii czy większej serii i na tym musiałam poprzestać, bo całości nie było. Przywykłam :D
Ja mam dokładnie to samo :( Życie jest smutne. A nie możesz przeczytać książki na komputerze? W sensie ebooka następnej części?
Nie wiem, czy Heartland jest. Chyba dopiero ktoś przepisuje na mojej ulubionej prawie stronie, której nie mogę napisać, bo filmweb jej nie akceptuje xD Jak będą to dam Ci znać :)
Dzięki, ale nawet nie trzeba. Przeżyję bez dalszego ciągu, i tak mam stosik do przeczytania, więc nie musisz robić sobie trudu ;) I mam zamiar spróbować Kinga, obejrzałam "Zieloną milę" i stwierdziłam, że muszę to przeczytać, i inne książki mistrza też.
hahahhaha. Nie. Szkoda czasu. Wolałam w tym czasie pooglądać farbę na ścianie - z dwojga złego to było ciekawsze.