Uroda wiadomo kwestia gustu a w tym poscie chodzi o Violette.Wiec jestem ciekawa jak chlopacy(dziewczyny tez a czemu nie xd) oceniaja urode glownej bohaterki.czy jest rzeczywiscie tak powalajaco piekna niczym Afrodyta wyjaniajaca sie z morskiej piany?Czy na prawde dech zapiera na jej widok i dziewczyny spada wasza samoocena?I wreszcie jesli nie Violetta to jaka chlopacy wam sie podoba a wy dziewczyny ktorej bohaterki uroda byscie nie pozalowaly?:)
No to wymienię plusy i minusy jeżeli chodzi o jej wygląd...
+Ma ładne oczy...
I z tego to chyba tyle ode mnie.
-Garbi się
-Chodzi strasznie krzywo
-Beznadziejnie się ubiera, tak chole.rnie cukierkowo
-To jej ombre w drugim sezonie- rzygam jak to widzę
-Ma krzywy uśmiech
-No i za szerokie ramiona i totalny brak bioder
-Popieram @perfumowana. Ma lisią twarz.
-Chuda jak szkapa
-Ogółem z twarzy niezbyt ładna, przeciętna.
Violetka- zero w porównaniu do Fran, Ludmi i Naty. Amen.
Zalety Violetty :
• Oczy.
Wady Violetty :
• Włosy
• Nogi
• Sylwetka (?)
Według mnie, najładniejsze są :
1. Mercedes
2. Alba
3. Lodovica
To teraz Sebek mówi kto jest najładnieszy ^^
1.Cami
2. Naty
3.Ludmiła
4. Fran
5. Andrea
6.Lara, w rozpuszczonych włosach, oczywiście
7.Violetta
8.Lena
To tyle, jeśli chodzi o uczennice Studia ;3
Ja czasem nazywam to inaczej niż trzeba ;d
Chodziło mi o to, no jak to określić xd Młodsza część w serialu :D
Mi się tam Violetta podoba, szczególnie z twarzy i figury bo włosy to ma słabe. Więc jak dla mnie najładniejsze są :
1. Violetta i Naty
2. Francesca
3. Ludmiła
Jak mogłaś/mogles dać Ludmiłę na 3 miejsce.??? Jak juz to powinna być z Fran egzekwo na 2. Przepraszam za pierwsze zdanie ale niestety po twoim Nicku nie potrafię się domyśleć twej plci..
Viva el Ludmiła i Natalia.!!!!!
xo xo
Spokojnie, w sumie masz rację że Ludmiła nie jest brzydsza od Fran, jest śliczna szczególnie uwielbiam te jej włosy... A co do płci to jestem dziewczyną
Dziekuję za uznanie racji i jeszcze raz przepraszam no bo trudno było się domyślić...
xo xo
Nie jest jakąś super pięknością jak dla mnie ale jest ładna, podobnie jak reszcie na początku wydawała mi się bardzo ładna a potem już taka... średnia. Fran i Naty są ładniejsze, jednak Vilu ma bardziej oryginalną urodę, a to duży plus. Nie podoba mi się tylko jej uśmiech ;/
http://31.media.tumblr.com/tumblr_mdws4qmATV1rlg65so1_500.png
Tu np wygląda koszmarnie, ogółem nie podoba mi się jak wychodzi na zdjęciach, w serialu lepiej wygląda.
A mnie podoba sie uroda Tini:-)
Chciałabym byc takachuda jak Tini :'(
A w obydwu sezonach jest piekna <3
1.Tini i Lodo
2.Alba
3. Cande
Zabiłabym sie za nogi Tini :-P
Wiecie co, tak sobie pomyślałam, że jednak Violka ma coś czego mogłyby zazdrościć jej koleżanki ze Studio xd Mowa oczywiście o biuście ;) Zagadka rozwiązana, wiemy dlaczego wszyscy chłopcy ją kochają ;D
Ale Violka jest taka chuda i jeszcze do tego ma fajny biust, a to nie jest takie częste. Chude najczęściej są płaskie xd