Jak wiadomo, nasz Jorge niedługo ma urodziny.Już 19 grudnia odgrywca roli Leona będzie
obchodził swoje 22 urodziny ♥
A więc, otwieram temat wcześniej, by wszystko teraz zaplanować, i się do określonej daty wyrobić
:) A więc kilka pytań :)
1.Ko weźmie udział ? Jak coś po prostu napiszcie TAK w odp :D
2.Macie jakieś pomysły ?
3.Jak coś, kto by chciał sie za co wziąść ?
Nie wiem może bym wzięła udział.Tylko jest jeden aktor z Violetty,który ma wcześniej urodziny-a więc Pablo Sultani,czyli serialowy Beto (16 grudnia).
Dziękujemy bardzo.
A najlepsze w tym wszystkim jest to,że się jeszcze nie pobraliśmy,a już jesteśmy małżeństwem :c (odbija mi,oj odbija XDD)
Noo a jak xd To jest magia :D I Beto,zawsze śpiewa dla nas i całuje nas w usta,a potem w czoło i tula do snu (mnie i dziecko) <33 Jeszcze nam się szykuje potomstwo ... (udaje połączenie moich koleżanek,które niby są żonami chłopaków z 1D oraz takiej dziewczyny,której gdzieś komentarz na necie takiego typu)
Hmm ja ci pozwalam,ale muszę to przegadać z Bercikiem jeszcze.Chociaż nie, on mnie kocha i zawsze się ze mną zgadza.Czyli możesz być tą chrzestną ^^ (xd)
Oczywiście Clara ^^
A co do tych dwóch matek chrzestnych,to spokojnie może być tylko tylko chrzestnych skądś wytrzaśnijcie :D Więc Izzie możesz być chrzestną xd