Dzisiaj swoje urodziny obchodzi jakże uwielbiany tu Sebek! :D
Czego mogę ci życzyć?
- dużo Violetty w serialu - nawet nie wiesz, jak ciężko było mi to napisać...
- dużo Caxi - to jeszcze gorzej...
- powrotu Any
- dużo szczęścia, itd.! XD
Pozwolisz, że dołączę się do twych życzeń. Z bólem, ale jednak są bardzo trafne.
WSZSTKIEGO NAJLEPSZEGO ! HAPPY BIRTHDAY ! FELIZ CUMPLE ! Alles Gute ! itd.
Ps. Widzę, że Sebek też z kwietnia...
Sebastianie, tyś co Violettę na 10 oceniasz,
i en mi mundo pod prysznicem śpiewasz,
tyś, co o Caxi na ślubnym kobiercu marzysz,
i Tinkę nienormalnym uczuciem darzysz.
W dniu twych urodzin życzyć chcę Ci:
więcej Violetty i jej miłosnych rozterek.
no i oczywiście Caxi- tyś przecież Sebek.
Niech rap Brodłeja co dzień ci brzmi,
a Tomas Violkę łapie, gdy grzmi.
Bez ciebie forum smaku by nie miało,
więc kłóć się z nami o wszystko śmiało!
100 lat, 100 lat żyj nam w szczęściu,
i wnuków doczekaj się z dziesięciu!
100 lat ci życzę i pomarańczy,
niech ci Cande nago tańczy!
Hepi Bersdej!
Czemu Cande, a nie Tini? Ona przecież tańczy najlepiej ze wszystkich! XD
Świetne życzenia, serio. ^.^
A no, bo o Tince już pisałam, a nie chciałam, żeby napisał, że kocha Cande, a ja tego nie zauważam, choć i tak zapomniałam o jego związku z Sarrą...
Dzięki
No to dołączam się do życzeń.
Wszystkiego najlepszego!!Żeby Violka dalej byłą taka "piękna,pięknie śpiewała" i w ogóle. Żeby twoim tortem była Tinka z czekolady śpiewająca "Libre soy'! I oczywiście dużo Caxi XD
A jeszcze ten konkurs,co żeby mieć więcej głosów podlizujesz się nam wszystkim!
Najlepszego! Dużo szczęścia, zdrowia, Tinki ( nie wierze, że to piszę) i Cade. No i oczywiście wygrania tego konkursu, o ile się już nie skończył xx
Gratulacje!
Obecnie mam ten http://only-hope-fanfiction.blogspot.com/ ale jeszcze zrobiłam taki http://nic-po-prostu-nic.blogspot.com/ i nie mogę się zdecydować.. Każdy mówi coś innego :/
Gratutuję ukończenia piętnastki, hahaha, robimy quinceanierę Sebkowi. XD A, nie to się tylko dla dziewczyn robi. xD
Sto lat i wszystkiego najlepszego, Sebastianie.
Życzę Ci, żebyś się opamiętał z tą Tinką i wrócił do adorowania Cande. :3
A filmik będzie jak mi gmail dasz. :D
No to nie będę taka i też ci pożyczę wszystkiego najlepszego, zdrowia - nie łam więcej ręki na łyżwach, szczęścia, zmiany poglądów na lepsze. :D I realizacji tego wypadu do kina ze Skai, może wreszcie wam się uda.
Nie zapomnij przywalić twarzą w tort.
Wszystkiego najlepszego!
Zdrowia, szczęścia pomyślności, dużo Tinki (nie wierzę, że to piszę) i Caxi...
Wygranej w konkursie (głosowałam, aż 3 razy) i wszystkiego, co sobie wymarzysz ;)...
Sebastianie, młody człowieku, nie zamierzam Ci zyczyć Caxi, ani więcej Violetki. Bo reszta by tu cierpiała, a że ty jako hipis chcesz pokoju na świecie (ha! Startuj na miss Polonia xD) to nie mogę tego zrobić. Widzisz, jaka ja pełna poświecenia dla spokoju Twego ducha.
A więc życzę Ci, aby Twoje wypowiedzi były częściej udostępniane na asku Twego ulubionego bloga - bądźże fejmem częściej ^^
Życzę Ci udanego seansu kinowego ze Skai :D (przy okazji jej zyczę cierpliwości do Ciebie).
No i nie moge się wysilić na nic więcej kreatywnego... No to wszystkiego najlepszego, sratatata i ciao :d
Dziękuję, miłości ma <3
Ale w mojej szkole nie mogę wytrzymać jako hipis, więc już nim nie jestem xD
Były jakieś moje wypowiedzi na asku? ;o
Ależ proszę :D Dla Ciebie wszystko *.*
Przykro mi bardzo, ale przynajmniej znalazłam sobie usprawiedliwienie na nie życzenie Ci Caxi xD
Too co dawałeś linka do odpowiedzi z tym koncertem, czy dubbing, czy napisy ^^
Sebku!
Ja Ci życzę, abyś zawsze był szczęśliwy, wokół Ciebie były jedynie wspierające Cię osoby, Twe marzenia spełniały się coraz bardziej każdego dnia, z Twej buzi nigdy nie znikał szczery uśmiech, był zawsze pozytywnie nastawiony do całego świata i wszystkich zamieszkujących go ludzi, znalazł na świecie swoje miejsce, w którym czułbyś się wspaniale, zechciał w końcu pokazać swoje uczucia (uwierz, dziewczyny to uwielbiają), w każdej sytuacji pozostał sobą i nie próbował udawać nikogo, kształcił wszystkie swoje zainteresowani, przeczytał wiele niesamowitych książek i zobaczył mnóstwo genialnych filmów, dążył do wyznaczonych przez siebie celów i osiągał je, nie zważając przy tym na wszystkie, nawet te największe przeszkody.
A tak z innej beczki... masz urodziny tego samego dnia, co moi dwaj kuzyni i pewne znane mi bliźniczki. Świętujmy wobec tego popiątnie. :D
Przepraszam, że tak późno, ale cóż... Życzę Ci... Wszystkiego co najlepsze, hah xD
(kreatywnośc by ja) xD
Jeszcze zdążyłam ;) Życzę Ci wszystkiego najlepszego, Caxi, Tini, Cande, a tak poza serialem to zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i czego tam być jeszcze chciał :)
100 lat Sebek!!! Dużo Tini, Cande, Caxi i czego tam sobie zechcesz. Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności i fajnej dziewczyny (żebyś znalazł taką co z Tobą wytrzyma :D). I ogólnie wszystkiego NAJ.
Trochę spóźnione życzenia, ale mam nadzieję że wybaczysz :)
Wybacz kochana, nie wiedziałam o Was xd
Jak? Kiedy? Gdzie to się stało?
Kurde nie jestem na bierząco... :D
Jak ja mogłam ominąć ten temat?!
Sebku7771,
życzę Ci by twoja hipisowska natura została zaakceptowana, żeby Ci się fryzura układała, żeby Cande więcej śpiewała (powiedziałabym Tini, ale z Cande się będziemy oboje cieszyć :D ), życzę Ci żeby ta twoja dziewczyna już Ci tak w kość nie dawała ;) A, no i oczywiście jak najwiecej wygranych kłótni na forum ;] Życzę ci ogólnie ekskluzywności i tego typu dostojności :D
+jeszcze raz przepraszam za spóźnienie, mam nadzieję że wybaczysz mi ze względu na naszą długą znajomość ;] (notabene, w piątek minął rok odkąd jestem na forum, ale nie mówmy o mnie- toż to twoja chwila)