PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

DOKŁADNIE 15 lat temu na świat przyszła dziewczyna o wielkiej urodzie, niezwykłym głosie i
talencie, a także przyszła zwyciężczyni x-factora oraz gwiazda sławy światowej- czyli urodziło się
nasze filmwebowe Skailątko, nasza Skailes, nasza Skai, nasza Asia- dzisiejszego dnia więc
obchodzi swoje piętnaste urodziny. :D
Czego jej życzymy?
A więc- Wszystkiego Najlepszego, Joanno! ^^
Teraz wasza kolej! :D

użytkownik usunięty
Sebek7771

Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam... A kto? Asia!!!!!

Tak z innej beczki; znasz jakieś sposoby na nauczenie się mapy? xD

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Co, hista czy gegra?

Skailes

Hista ;/
3 rozbiory, do tego podpisać miasta xD

użytkownik usunięty
Sebek7771

Emmm... Nie, nie znam xD

ocenił(a) serial na 10

Dzięki. :DD

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Wzruszyłam się. ;D To takie miłe i nieszczere, dziękuję za te komplementy, Sebastianie! :-D

Skailes

JAKIE KURDE NIESZCZERE?! :D
Proszę bardzo xD

Skailes

A tak wgl- Jakie prezenty dostałaś? Jak mijają urodziny? ^^

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

GITES MAJONEZ JEST. :D Dzisiaj ogólnie chodziłam po szkole i podbijałam do nauczycieli z tekstem "Wie pan(i) co dzisiaj jest?.... MOJE URODZINY!". XD Psychoza. Łup niezły dzisiaj. Jeden z najlepszych. :D Dostałam komórkę, sluchawki do młota pneumatycznego (nic w nich nie słychać, a ja kocham ciszę xD), tata to jednak wie, co Asia lubi. xD Przyjaciółka dała mi kosz słodyczy (koszyk gratis :D), po za tym dostałam naszyjnik, jakieś tam kosmetyki, trochę forsy, ze dwie kartki urodzinowe, bombonierkę, lokówkę, a sama sprawiłam sobie prezencik, tj. wywołałam zdjęcie Clary i wsadziłam w ramkę. To samo ze zdjęciem Diego. :D Naprawdę mam dzisiaj miły dzień. Z fajną piosenką w tle. :)

ocenił(a) serial na 4
Sebek7771

Zdrowia, szczęścia pomyślności, dużo weny oraz czasu! Sto lat! Wszystkiego najlepszego!

ocenił(a) serial na 10
Black_Hunter

Dziękuję. :))

Sebek7771

KOCHANIE MOJE (lol, odbija mi xD)
Życzę Tobie, z całego serduszka, wszystkiego najlepszego, wgl wszystkiego.
Nie będę powtarzac, że nie umiem składac życzeń xD
Więc najlepszego! xD

Sebek, myślisz, że to konto Marty na tt jest prawdziwe? xD

Sweet_Raspberry

Nie. Napisała dokładnie:
"powtórzę ostatni raz :

NIE POSIADAM ŻADNEGO ASKA, TWITTERA, INSTAGRAMA I INNYCH TEGO TYPU KONT.

znalazłam dzisiaj "swojego" aska i nie wiem czy śmiać się czy płakać ;_;"

Ostatni raz, czyli nie ma zamiaru zakładać bez informowania ^^

+Nie mogę uwierzyć, że była w dogrywce ;-; To jest CHORE.

Sebek7771

Napisała to już dawno, więc ekhm. Poza tym, na tt pisze wiele zgodnych rzeczy...
A dostałam follow, haha xD
A jak to prawda, co napisała na fejsbuku, to nie mam jak jej obserwowac... :((
DOKŁADNIE.
Ale ślicznie zaśpiewała Birdy, nie? Od razu potem, przełączyłam na eurowizję, haha xD nawet Calum napisał o maśle xD

Sweet_Raspberry

Napisała OSTATNI RAZ, więc raczej by poinformowała. Na fb jak klikasz 'lubię to', automatycznie ją obserwujesz.
Racja, pięknie zaśpiewała <3 Ja nie przełączałem, zbyt wielkie nerwy że odpadnie były. :D
Kto to Calum? :D
Wiele zgodnych rzeczy? Na wiele pytań odpowiadała na photoblogu, więc.... Co będę kłamał, powiem prawdę;
To ja jestem Marta Bijan, tylko taki nick sobie wybrałam. Masz do mnie jakieś pytania? ;)

Sebek7771

Nie mam fb, hahaha xD
Nawet lepiej jak normalnie, haha :D
Calum z 5SOS... http://media-cache-cd0.pinimg.com/236x/92/24/bf/9224bfae32ebba9dfe55f0d09be98803 .jpg x
TAK, TAK, TAK, NA PEWNO.

Sweet_Raspberry

To załóż xD
I niby telewizji nie oglądasz... :D

Sebek7771

Po co? :p
Miałam wolną chatę, haha :D a oglądanie z całym tt i wyłączanie austrii z europy jest najlepsze xD

Sweet_Raspberry

By Martę obserwować xD

Sebek7771

Obserwuje ją w telewizji :D

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Skai, wszystkiego dobrego!
Nie potrafię składać życzeń, przykro mi. :c

ocenił(a) serial na 10
julia_555

Nie martw się, ja też nie umiem. Dziękuję. :))

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Wszystkiego najlepszego! Zdrowia,szczęścia, dużo Angie/Clary i oczywiście dużo Germangie w trzecim sezonie i wszystkiego co sobie jeszcze zapragniesz!

Nie umiem niestety składać takich dłuższych życzeń :/

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

Dziękuję, kochana. :)

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Wszystkiego Najlepszego Asiu! Szczęścia, zdrowia, pomyślności, dużo Dielari, Angie, Germangie (ale mam nadzieję, że to się jednak nie spełni xd), dobrych ocen, fajnego chłopaka, spełnienia marzeń i ogólnie wszystkiego NAJ ;)

Też nie umiem składać życzeń, piszę to co mi na myśl przyjdzie xd

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Dziękuję. :) Cóż, ważne, zeby życzenia były szczere, a nir bardzo wyszukane :)

Sebek7771

end maj łajf* :D Jeszcze raz wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń, dużo Clari i Dielari, i Germangie (chociaż ja nie przepadam, ale dla Ciebie wszystko ^^ :D). A po to zmywarkę to muszę pojechać jeszcze XD Sto lat! :3

ocenił(a) serial na 10
kislowa

Dziękuję jeszcze raz, mężu. Leć, zanim media markt zamkną. xD

Sebek7771

Siostrzyczko moja!
Przecudna, niesamowita Asiu, w dniu gdy świętujemy rocznicę twych urodzin, chcę życzyć Ci- wszystkiego najlepszego: mnóóóstwo Angie w V3, zdrowia, pomyślności, dużo Germana gwałcącego wzrokiem Ążi, oświadczyn i ślubu Dielari, pociechy z filmwebowych dzieci, by kolejny rok małżeństwa był przepełniony szczęściem i wszystkiego, wszystkiego naj! Przyjmij ode mnie skromny podarek- toster.

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

Cudowne życzenia, dziękuję, wzruszyłam się! Mam nadzieję, że to wszystko się spełni. :)
ACH, TOSTER! Marzyłam o nim... Wcale nie mam już w domu dwóch, nie no skąd. XD

Skailes

Nie ma za co ;) Ja też ^^
To będzie toster awaryjny!

Sebek7771

A ja przychodzę spóźniona, bo od niedzieli w mojej okolicy nie było internetu i byłam odcięta od świata wirtualnego.
Wybacz mi to spóźnienie :D

Szczerze, nie jestem dobra w składaniu życzeń.
Życzę Ci zdrówka, szczęścia, radości, pomyślności, wszystkiego co najlepsze, żeby spełniły się Twoje wszystkie marzenia oraz, oczywiście, jak najwięcej Dielari :D

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

To nie ważne. :D

Bardzo dziękuję. :D Mam nadzieję, że to się wszystko spełni. :)

ocenił(a) serial na 8
Sebek7771

Ja też przychodzę spóźniona, u mnie to norma xd
Sto lat i wszystkiego czego tam sobie zapragniesz! :)

ocenił(a) serial na 10
LadyRedCoat

Dziękuję. :D