DOKŁADNIE 15 lat temu na świat przyszła dziewczyna o wielkiej urodzie, niezwykłym głosie i
talencie, a także przyszła zwyciężczyni x-factora oraz gwiazda sławy światowej- czyli urodziło się
nasze filmwebowe Skailątko, nasza Skailes, nasza Skai, nasza Asia- dzisiejszego dnia więc
obchodzi swoje piętnaste urodziny. :D
Czego jej życzymy?
A więc- Wszystkiego Najlepszego, Joanno! ^^
Teraz wasza kolej! :D
Wzruszyłam się. ;D To takie miłe i nieszczere, dziękuję za te komplementy, Sebastianie! :-D
GITES MAJONEZ JEST. :D Dzisiaj ogólnie chodziłam po szkole i podbijałam do nauczycieli z tekstem "Wie pan(i) co dzisiaj jest?.... MOJE URODZINY!". XD Psychoza. Łup niezły dzisiaj. Jeden z najlepszych. :D Dostałam komórkę, sluchawki do młota pneumatycznego (nic w nich nie słychać, a ja kocham ciszę xD), tata to jednak wie, co Asia lubi. xD Przyjaciółka dała mi kosz słodyczy (koszyk gratis :D), po za tym dostałam naszyjnik, jakieś tam kosmetyki, trochę forsy, ze dwie kartki urodzinowe, bombonierkę, lokówkę, a sama sprawiłam sobie prezencik, tj. wywołałam zdjęcie Clary i wsadziłam w ramkę. To samo ze zdjęciem Diego. :D Naprawdę mam dzisiaj miły dzień. Z fajną piosenką w tle. :)
Zdrowia, szczęścia pomyślności, dużo weny oraz czasu! Sto lat! Wszystkiego najlepszego!
KOCHANIE MOJE (lol, odbija mi xD)
Życzę Tobie, z całego serduszka, wszystkiego najlepszego, wgl wszystkiego.
Nie będę powtarzac, że nie umiem składac życzeń xD
Więc najlepszego! xD
Sebek, myślisz, że to konto Marty na tt jest prawdziwe? xD
Nie. Napisała dokładnie:
"powtórzę ostatni raz :
NIE POSIADAM ŻADNEGO ASKA, TWITTERA, INSTAGRAMA I INNYCH TEGO TYPU KONT.
znalazłam dzisiaj "swojego" aska i nie wiem czy śmiać się czy płakać ;_;"
Ostatni raz, czyli nie ma zamiaru zakładać bez informowania ^^
+Nie mogę uwierzyć, że była w dogrywce ;-; To jest CHORE.
Napisała to już dawno, więc ekhm. Poza tym, na tt pisze wiele zgodnych rzeczy...
A dostałam follow, haha xD
A jak to prawda, co napisała na fejsbuku, to nie mam jak jej obserwowac... :((
DOKŁADNIE.
Ale ślicznie zaśpiewała Birdy, nie? Od razu potem, przełączyłam na eurowizję, haha xD nawet Calum napisał o maśle xD
Napisała OSTATNI RAZ, więc raczej by poinformowała. Na fb jak klikasz 'lubię to', automatycznie ją obserwujesz.
Racja, pięknie zaśpiewała <3 Ja nie przełączałem, zbyt wielkie nerwy że odpadnie były. :D
Kto to Calum? :D
Wiele zgodnych rzeczy? Na wiele pytań odpowiadała na photoblogu, więc.... Co będę kłamał, powiem prawdę;
To ja jestem Marta Bijan, tylko taki nick sobie wybrałam. Masz do mnie jakieś pytania? ;)
Nie mam fb, hahaha xD
Nawet lepiej jak normalnie, haha :D
Calum z 5SOS... http://media-cache-cd0.pinimg.com/236x/92/24/bf/9224bfae32ebba9dfe55f0d09be98803 .jpg x
TAK, TAK, TAK, NA PEWNO.
Po co? :p
Miałam wolną chatę, haha :D a oglądanie z całym tt i wyłączanie austrii z europy jest najlepsze xD
Wszystkiego najlepszego! Zdrowia,szczęścia, dużo Angie/Clary i oczywiście dużo Germangie w trzecim sezonie i wszystkiego co sobie jeszcze zapragniesz!
Nie umiem niestety składać takich dłuższych życzeń :/
Wszystkiego Najlepszego Asiu! Szczęścia, zdrowia, pomyślności, dużo Dielari, Angie, Germangie (ale mam nadzieję, że to się jednak nie spełni xd), dobrych ocen, fajnego chłopaka, spełnienia marzeń i ogólnie wszystkiego NAJ ;)
Też nie umiem składać życzeń, piszę to co mi na myśl przyjdzie xd
Dziękuję. :) Cóż, ważne, zeby życzenia były szczere, a nir bardzo wyszukane :)
end maj łajf* :D Jeszcze raz wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń, dużo Clari i Dielari, i Germangie (chociaż ja nie przepadam, ale dla Ciebie wszystko ^^ :D). A po to zmywarkę to muszę pojechać jeszcze XD Sto lat! :3
Siostrzyczko moja!
Przecudna, niesamowita Asiu, w dniu gdy świętujemy rocznicę twych urodzin, chcę życzyć Ci- wszystkiego najlepszego: mnóóóstwo Angie w V3, zdrowia, pomyślności, dużo Germana gwałcącego wzrokiem Ążi, oświadczyn i ślubu Dielari, pociechy z filmwebowych dzieci, by kolejny rok małżeństwa był przepełniony szczęściem i wszystkiego, wszystkiego naj! Przyjmij ode mnie skromny podarek- toster.
Cudowne życzenia, dziękuję, wzruszyłam się! Mam nadzieję, że to wszystko się spełni. :)
ACH, TOSTER! Marzyłam o nim... Wcale nie mam już w domu dwóch, nie no skąd. XD
A ja przychodzę spóźniona, bo od niedzieli w mojej okolicy nie było internetu i byłam odcięta od świata wirtualnego.
Wybacz mi to spóźnienie :D
Szczerze, nie jestem dobra w składaniu życzeń.
Życzę Ci zdrówka, szczęścia, radości, pomyślności, wszystkiego co najlepsze, żeby spełniły się Twoje wszystkie marzenia oraz, oczywiście, jak najwięcej Dielari :D
To nie ważne. :D
Bardzo dziękuję. :D Mam nadzieję, że to się wszystko spełni. :)
Ja też przychodzę spóźniona, u mnie to norma xd
Sto lat i wszystkiego czego tam sobie zapragniesz! :)