PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6688
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ludzie Po**** was?! Argentyński shit ma 7,9 lol. Świat schodzi na gimubsów

ocenił(a) serial na 10
NatanLaGrimmjow

To po co wchodzisz na forum o serialu? A serial jest super,i nie zaśmiecajcie forum gługimi hejtami bez powodu

leonivillu

Co jest niby dobrego w tym serialu? Kiepski Dubbing ? Głupie żarty dla amerykańskich gimbusów?

ocenił(a) serial na 10
NatanLaGrimmjow

nie bede gadac z kimś kto peewnie nawet nie widział ani jednego odcinka

leonivillu

Niestety Widziałem.Zero Fabuły tylko jakieś idiotyczne pierdoły. I Jeszcze to imię.Ludmiła. Ja walę co to za gówno?

użytkownik usunięty
NatanLaGrimmjow

A aktorka, która gra Ludmiłę, ma na imię Mercedes. ;D

ocenił(a) serial na 10
NatanLaGrimmjow

Imię Ludmiła pochodzi akurat z naszej kultury - kultury słowian.

ocenił(a) serial na 6
NatanLaGrimmjow

hejty jeb.ane sam pewnie gimbernauta dzieciom powinno odłączać się internet. Co to za imię, Ludmiła? hyhy ten argument to niszczyciel po prostu. Jeżeli nie jesteś gimbusem nie wiem GDZIE nim byłeś. Ja się nie czuję gimbusem ani wiekiem ani stanem umysłu. A jednak oglądam serial. Dziwne? Jednak jakoś bd musiał żyć z tym, że serial się podoba, np mi. Wiem, to bd ciężkie, ale przyjaciele na pewno cię wesprą. Pozdrawiam.

NatanLaGrimmjow

Powiedział wielce dojrzały obywatel. Zazdrość zżera i tyle. ;>

pieczonykurczak

Argentyna to najgorszy producent filmów od 30 lat.I czego mam zazdrościć do cholery?

ocenił(a) serial na 2
NatanLaGrimmjow

Właśnie kuwa masz rację to serial dla psychololicznych pedofili ku*****!!!!

ocenił(a) serial na 10
Kirool

roz*ebałeś system, niestety do Twojego niskiego poziomu się zniżać nie mam zamiaru.
BTW. - wydrukuj sobie znaczenia słów - psychol, pedofil, kur*a/kur*iarz. Wkuj, i dopiero później tak pisz, bo Ciebie dziecko drogi nikt ie wyzywa, ale widać upośledzone dziecko dorwało się do komputera i zaczęło popisywać.
Tak to jest jak dzieciom się da internet. :X

ocenił(a) serial na 2
Leonetta4ever

wypieprzej

użytkownik usunięty
Kirool

Nie ma takiego słowa.

ocenił(a) serial na 10
Kirool

skonstruuj poprawnie to słowo i juz się nie ośmieszaj.

użytkownik usunięty
Kirool

kuwa? psychololicznych? Też nie ma takich słów.

ocenił(a) serial na 6
NatanLaGrimmjow

Yep :3 wiesz, na poprzednich takich tematach były przynajmniej odpowiedzi. Ten jest tak beznadziejny, że ma, bagatela, 10 razem z moją. Skrobiesz dno od spodu, misiu.

ocenił(a) serial na 10
NatanLaGrimmjow

Talentu i tego, że w życiu coś osiągnęli.

NatanLaGrimmjow

HAhaha, o boziu [*] Po 1. Twoje przekleństwa są objawem braku kultury oraz małego zasobu słownictwa
Po 2. Gimbus to określenie zachowania.
Po 3.Obejrzałeś jeden odcinek i stwierdziłeś,że cały serial jest beznadziejny ? A jeśli obejrzałeś więcej niż jeden to oznaka,że jednak coś w tym serialu Cię zaciekawiło skoro raczyłeś obejrzeć kolejny odcinek tego "badziewia"
Po 4.Jaki problem masz z imieniem LUDMIŁA? Może wolałbyś GENOWEFA ? Tobie powinni chyba rodzice dać coś w stylu ...IDIOTA
Po 5. Podziwiam Cię,ponieważ tak się wysiliłeś by napisac coś co nie ma kompletnego sensu.Jaki był tego cel ? >.<
Dobranoc Ci :*

oska14

A tak wogóle to poco to oglądasz jak mówisz, że to "badziewie" ja jak czegoś nie lubię to nie oglądam proste!!!!!!

Madzik0_0

Serio jesteś taka tępa czy udajesz [*]
Ja pitole,ja nie nazwałam tego badziewiem.Ja zacytowałam to co wcześniej ktoś wcześniej napisał.
Ja kocham ten serial dlatego go oglądam.
A kto Ci kurna każe to oglądać,OGARNIJ SIĘ. >.<

oska14

Ale ja nie pisała do ciebie tylko do tej NatanLaGirl (czy jak to się pisze).A pozatym to ja kocham ten serial<3

Madzik0_0

No właśnie, to Twoja sprawa że ie lubisz tego serialu. Nas mało to obchodzi. Każdy ma inny gust i każdy może oglądać co chce. Nic nie zyskałeś zakładaniem nowej dyskusji xd

NatanLaGrimmjow

już za późno świat już dawno zszedł na psy więc nie ma co rozpaczać tylko zająć się swoim a nie tylko szukać pretekstu do denerwowania innych ludzi

malaikat

Wiem że nic nie zyskałem.Uważam tylko że to zwykły argentyński badziew .Madzik ogarnij się przecież Nathan to męskie imię -.- .
Niestety musicie się pogodzić z tym że nie każdy lubi ten serial.Pozdrawiam . Pa Pa

ocenił(a) serial na 2
NatanLaGrimmjow

Spokojnie. Jak również ty musisz się raczej pogodzić z tym, że telenowela ma tylu fanów. TELENOWELA raczej musi mieć ciągnącą się fabułę i być trochę ckliwa, takimi prawami się rządzi ;) Nie jest to co prawda najbardziej ambitne kino. Ja na przykład przychodząc zmęczona ze szkoły nie mam jakoś głowy do naprawdę wartościowych i wymagających myślenia filmów, chcę się po prostu odstresować i odpocząć. Do tego celu "Violetta" jest dobra, choć jak już mówiono, raczej dla dziewczyn, więc zwyczajnie nie musi ci się podobać. O gustach się nie dyskutuje, prawda? Pozdrawiam :)

tears_in_heaven

prawda każdy ma swój gust, ale chyba często zależy też od nastroju

tears_in_heaven

Przecież właśnie o to mi chodzi.Że to nie jest ambitne kino i tyle.

ocenił(a) serial na 2
NatanLaGrimmjow

Nie jest ambitne i nie jest badziewne. To po prostu disneyowska produkcja, a jak wiadomo, każda z tych ma swoich fanów i ma wrogów. Bywa.

tears_in_heaven

Widzę że jesteś najrozsądniejsza spośród wielu osób na filmwebie. Masz Rację.Pozdrawiam

NatanLaGrimmjow

POLAĆ!
Serial to wielki szit dla otępiałych umysłowo gimbazjalistów. I na dodatek kręcą tą szmirę w kraju, gdzie psy dupami szczekają i taka bieda, że co drugi człowiek to żul.

ocenił(a) serial na 10
KUNOvonLICHTENSTEIN

Ambitne argumenty, zaiste. Idź już spać i nie psuj sobie mądrej główki "argentyńskim szitem", skoro jesteś taki wyedukowany i prowadzisz statystyki żulów a Argentynie. Byłoby szkoda, gdybyś nagle stał się otępiałym gimbazjalistą oglądając ten serial... A, sorry, przecież nim jesteś. Inaczej nie zawracałbyś sobie dupy pisaniem pseudo protekcjonalnych komentarzy na filmwebie, wielki hejterze.

Życzę powodzenia w liczeniu żulów w Polsce! :***

ocenił(a) serial na 6
Wiolczur

wiesz ciekawe skąd on tyle wie o serialu, człowiek oświecony oglądający disney channel. Nieodmiennie bawią mnie te dzieci-profesorky, które uważają się za oświecone i lubią w swym dobrodziejstwie przekazywać swoją wielką wiedzę dalej. Wspaniale.

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Profesorek jest jak widać Panę Specę od wszystkiego, dla którego każdy inny, normalny człowiek jest tylko otępiałym gimbuskiem. Jak będziesz gdzieś wygłaszał odczyty nt żuli w Argentynie, to podeślij mi zaproszenie, z chęcią posłucham twoich arcy ciekawych wywodów :)

ocenił(a) serial na 6
Wiolczur

jasne ;p

Wiolczur

Ehh, Twoje konto zostało założone 30 kwietnia 2013r., pewnie dopiero teraz skończyłeś 3 podstawówkę i rodzice postanowili kupić Ci komputer.

Wiolczur

"Życzę powodzenia w liczeniu żulów w Polsce!"
Jesteś pierwszym z nich :).

ocenił(a) serial na 10
KUNOvonLICHTENSTEIN

Och, więc chyba Cię rozczaruję, wielki hejterze, gdyż mijasz się z prawdą. Mogłabym wdać się z Tobą w polemikę, ale zachowujesz się jak gimbernauta, który zachłysnął się "hejterskim rzyciem", więc ustępuję. Żyj dalej w swoim radosnym świecie, gdzie jesteś najmądrzejszy i nie rozróżniasz żuli, dzieci, gimbazjalistów i dojrzałych ludzi, którzy liczą na merytoryczną dysputę a nie rzucanie mięsem co jest tak typowe dla pseudo hejterów, ludzi Twojego pokroju, którzy myślą, że wejdą na forum, zjadą po kolei wszystkich nim zainteresowanych i myślą, że świecą.

Pozdrówki.

ocenił(a) serial na 6
KUNOvonLICHTENSTEIN

dziękujemy za tę jakże konstruktywną i inteligentną wypowiedź, jej lektura była dla mnie pasjonującym i pouczającym przeżyciem, stanowi dla mnie światełko w "gimbazjalnych ciemnościach" być może dzięki temu wreszcie dorosnę do tej szkoły średniej, och dziękuję.
Wyraziłeś jasno, co uważasz o widzach, w tym o mnie. I bardzo mi z tego powodu wszystko jedno ;3
Jednak chciałam coś zaznaczyć, światowy ekspercie, bo pomimo tak rażącego błędu mojego życia jak oglądanie violetty jednak uważam się za osobę oświeconą i zainteresowaną wszelaką wiedzą, w tym tą o świecie. Krótko powiedziawszy, wypowiedzią o buenos aires po prostu się zbłaźniłeś. Składa się z kilku sektorów, podzielonych na dzielnice, i centrum bardzo, ale to baaaaardzo daleko do faweli ;3 Zwłaszcza dodajmy, że ojciec głównej bohaterki jest biznesmenem z milionowymi rocznymi dochodami dochodami.
Także twój argument okazał się inwalidą.
Tak poza tematem, co skłoniło cię do oglądania Disneychannel? Dłużej niż 5 minut?

Enterraz

Pff, Buenos Aires, stolicą to się nie zasłaniaj, prawie w każdym kraju jest najpiękniejszym miastem.
A co do Argentyny.
To na 100% serial nie jest kręcony w Argentynie, tylko te biedne Aregentyńce wykupiły sobie działki w USA, poprzyklejały swoje pieprzone napisy i inne bilbordy w jakże gównianym języku, jak tylko słyszę hiszpański mam ochotę wyrwać sobie uszy.
http://erinmichaelafuera.files.wordpress.com/2011/10/buenosaires_slum_for_lemond e-5.jpg
Twoje piękne Buenos Aires -.-

ocenił(a) serial na 10
KUNOvonLICHTENSTEIN

Której części w tym zdaniu: "i centrum bardzo, ale to baaaaardzo daleko do faweli" nie zrozumiałeś, wielki hejterze? Może to Ty dorwałeś się do kompa i próbujesz zabłysnąć na forum telenoweli dla ludzi, których nijak obchodzą Twoje usilne starania zbłaźnienia się w internecie? Bo nie dość, że nie potrafi czytać ze zrozumieniem - odsyłam do podstawówki, to jeszcze jest ksenofobem, który nie potrafi znieść obcej (i równie pięknej) kultury. Ba, zapomniałam jeszcze o mistrzostwie w samozaprzeczaniu:
1) pewnie dopiero teraz skończyłeś 3 podstawówkę
2) Jesteś pierwszym z nich :). [żulem]
3) szit dla otępiałych umysłowo gimbazjalistów
Więc kim w Twoim mniemaniu jestem, co, wielki hejterze?
Jak już mówiłam, idź spać, hejterku, bo mózgiem tutaj nie szpanujesz, a prędzej jego brakiem, nie wspominając o deficycie kultury i poziomie over - 1259682

Wiolczur

Eee, wyraziłem tylko swoją opinie o serialu "Serial to wielki szit dla otępiałych umysłowo gimbazjalistów."
Uszanuj moją opinię, jeżeli miałabyś choć trochę oleju w głowie to przeczytałabyś i zaakceptowała opinie innych użytkowników.
PS. wygryź te kraty z piwnicy, potem wyloguj się z Filmweba, wyjdź na dwór, zdejmij denka -40 z nosa, wyciśnij pryszcze, schudnij z 20kg i ŻYJ!
Pozdrawiam
Stanisław Wokulski