Mam na myśli Diego. Myślicie, że powróci w trzecim sezonie? Nie widziałam nigdzie oficjalnego
potwierdzenia. Może Wy coś wiecie? Zdziwiłoby Was to, że rezygnują z jego postaci ze względu na
kontynuuacje pokazania tego, że Leon zmaga się z adoratorami Violetty (bo w pewnym sensie tak to
wygląda)?
Był na zdjęciu, które wrzucił Rugg z podpisem, że znów są razem, czy coś takiego i że Violetta3. Więc będzie :D
Rzeczywiście. Tam była też nowa, nieznana mi wcześniej twarz. Chodzą plotki, że ma być ona nową postacią. O ile pamięć mnie nie myli, Laurą.
Niech spierdziela xD Nie pasowała mi jakoś. A jakby miała być z Diego. Brrr...
To psuje Lenarico... ale do Diego Lena też pasuje. Tak w życiu bywa: fajni pasuję do fajnych.
I tak Lenarico nie będzie - oni pozostaną w moim serduszkuuu *_* Por siempre, czy para siempre. Łotewer.
Ale Diego i Lena mogliby być ze sobą - o ile w ogóle Lena pojawi się w 3 sezonie. Ale nie, i tak reżyserzy czy kto tam nam zjebią zabawę i dadzą mu jakąś lafiryndę jak Fedusiowi. ŻAŁOSNE.
Ja już się przyzwyczaiłam. Wszyscy na okrągło mi wszystko psują...
Reżyserowie i tak już wszystko zepsuli nazywając serial " Violetta ". Ale dali Naxi. Wybaczam im.
Tak... Tyle, że Naxi jest:
1 sezon: od 56 odcinka. I to mało co. ŻAŁOSNE
2 sezon: od 60 odcinka. Albo dalej. WTF?!
Dlatego trzeba je doceniać!
Ale tak serio... to nie jest najlepszy serial świata. Bierzmy to pod uwagę. Ale przynajmniej to pozwala nam odróżnić naprawdę fajny serial od średniego.
Ja jestem.. dużą ma rodzinę i chyba go tam kochają :)
Mam nadzieje, ze powróci też Seba, bo na Brodłeja ostatnio patrzyć nie mogę. ;c
Ty jesteś obeznana w każdym temacie, wiem.
Jezu... jak nie powróci... nie będę się odzywaç przez tydzień- jakbym miała powód, potrafiłabyś, więc...
Nie, jestem obeznana tylko w Facu i Albie. Boże.. jak to brzmi. No i w temacie Diego.
Powróci <3
Nie wiem.. ale trzeba przyznać, że jego siostra jest śliczna.. jakby nie z rodu Gambande. O.o No nic, mam nadzieje, że Diego zaszczyci nas swoją obecnością w V3, bo jak nie to pozostanie mi tylko Naxi, które zapewne rozejdzie się w pierwszym odcinku i zejdzie w 78.. na sam koniec. Paranoja.
Wiem, też się zdziwiłam, jak pierwszy raz zobaczyłam jej zdjęcie. Naprawdę ładna jest. Diego mast bi.
Weź, jak mi znowu to zrobią w Naxi to nogi z dup powyrywam jak nic!!!!
Wiem, że wiesz (w końcu... jesteś Sarą. Tą Sarrą. Geniuszem), ale wolałam się upewnić.
Nie no.. ja poszalałam. Myślałam, że Diego jest innej orientacji, naprawdę. Ród Gambande jest dziwny - tylko jedzenie, a Mechi ma chyba obsesje na punkcie stóp, Cande na punkcie paznokci, a Alba widać, że żyje we właśnym świecie i ciska poematami wszędzie, kochana.
No ale ona jest taka dobra, on taki zły. Fede ogarnął Ludmiłę (bierze mnie na wymioty jak o nich myślę... Jest źle) to Lenie tym bardziej się uda z Diego.
weź... Ich będzie dużo w 3 sezonie. Umrę... Kolejna para do przewijania: Leonetka, Hermenszi, Femiła...
Zostaje mi Naxi, Marcesca i Ramallga
Naxi ma być dużo bo zabiję:D Femiła jest dla mnie zbyt oklepana, dziecinna, przesłodzona. A niedługo będziemy musieli na nich patrzeć w telewizji...
Oni byli fajni - na początku. Myślałam, że rozwinie się jakoś ich uczucie. Jakoś mi Lu psuje Fede... :(
Nie wiem, raczej z nikim z serialu. Kiedyś myślałam, że może Diego, ale nie. Leon? Nie wiem.
Tak! Ciesze się strasznie, że Diego będzie w V3.W sumie zdziwiłabym się gdyby go nie było, bo rozwineli jego wątek i znalazł ojca. Bo chyba by nie udawali w 3 sezonie, że Gregi nie miał syna. Chociaż... to Violetta i tu wszystko jest możliwe. Ale dobrze, że będzie bo to jeden z najlepszych bohaterów<3.