czy w 2 sezonie (jak dotąd) Vilu całowała się z Diegiem? w którym odc, jak coś? :D xdd
a z Leonem ? :D
nie mg tak oglądać, jak nie mam punktu zaczepnego. :D if you know what i mean. xd
Pdbn jak na razie nie ale mają się BARDZO namiętnie pocałować pod koniec 2 sez.
to fotomontaż tini. Już było udowodnione (na mudnovioletty jest rozpracowane to zdjęcie) i ja widziałam to zdjęcie jeszcze z miesiac przed premierą drugiego sezonu, już wtedy wykluczyłam taką opcję. Jednak biorac pod uwagę nuestro camino (tłumaczyłam, trochę inaczej niż mundo violetty i mam wrażenie że lepiej ale nie zaczynam) moim zdaniem wynika z tego klarownie że muszą się zejść w końcu, bo śpiewają to razem i napisała to dla niego violetta. teraz napisze como quieres więc nuestro pojawi się w drugiej połowie. Co oczywiście sugeruje że się zejdą tak czy siak z tego prostego powodu że jeżeli w tym sezonie ich od siebie odpycha, to w drugim przy śpiewaniu takich właśnie pisoenek bd przyciągać
Ale są dwa takie zdjęcia. Jedno takie, którego nie widziałam, a które opisała mundovioletty a FB Vilovers. Mają wtedy małe mikrofony twarzy i świecą na nich reflektory.
http://mundovioletty.blogspot.com/ pewnie widziałaś ale wrzucam na wszelki wypadek. Drugiego nie widziałam a kto to ma? napisz mi albo do tej osby musze mieć link
Linku na razie nie mogę wrzucić, bo jestem na kompie wujka,który jest tak jakby zepsuty i nie mg na nim wrzucać linków,ale wystarczy, że wpiszesz na FB Vilovers to Ci się wyświtli.
trzy razy mieli dużą okazję się pocałować ale coś przeszkadzało ciągle. Wrzuć w wyszukiwarce violetta i diego se besan a znajdziesz wszystko
widziałam te filmiki i wgl; pytałam czy się całowali, oboje, z własnej woli, bo tam to Vilu się potknęła, a Diego to wykorzystał. druga sprawa, że się od niego odkleić nie bardzo chciała...xd