PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Vilu+Diego

ocenił(a) serial na 9

czy w 2 sezonie (jak dotąd) Vilu całowała się z Diegiem? w którym odc, jak coś? :D xdd

ocenił(a) serial na 10
Dani_8

pocałował ją chyba w 20 >.<

ocenił(a) serial na 9
Leonetta4ever

a z Leonem ? :D
nie mg tak oglądać, jak nie mam punktu zaczepnego. :D if you know what i mean. xd

ocenił(a) serial na 10
Dani_8

Pdbn jak na razie nie ale mają się BARDZO namiętnie pocałować pod koniec 2 sez.

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

to fotomontaż tini. Już było udowodnione (na mudnovioletty jest rozpracowane to zdjęcie) i ja widziałam to zdjęcie jeszcze z miesiac przed premierą drugiego sezonu, już wtedy wykluczyłam taką opcję. Jednak biorac pod uwagę nuestro camino (tłumaczyłam, trochę inaczej niż mundo violetty i mam wrażenie że lepiej ale nie zaczynam) moim zdaniem wynika z tego klarownie że muszą się zejść w końcu, bo śpiewają to razem i napisała to dla niego violetta. teraz napisze como quieres więc nuestro pojawi się w drugiej połowie. Co oczywiście sugeruje że się zejdą tak czy siak z tego prostego powodu że jeżeli w tym sezonie ich od siebie odpycha, to w drugim przy śpiewaniu takich właśnie pisoenek bd przyciągać

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ale są dwa takie zdjęcia. Jedno takie, którego nie widziałam, a które opisała mundovioletty a FB Vilovers. Mają wtedy małe mikrofony twarzy i świecą na nich reflektory.

ocenił(a) serial na 6
MartinaStoessel

http://mundovioletty.blogspot.com/ pewnie widziałaś ale wrzucam na wszelki wypadek. Drugiego nie widziałam a kto to ma? napisz mi albo do tej osby musze mieć link

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Linku na razie nie mogę wrzucić, bo jestem na kompie wujka,który jest tak jakby zepsuty i nie mg na nim wrzucać linków,ale wystarczy, że wpiszesz na FB Vilovers to Ci się wyświtli.

ocenił(a) serial na 6
Dani_8

trzy razy mieli dużą okazję się pocałować ale coś przeszkadzało ciągle. Wrzuć w wyszukiwarce violetta i diego se besan a znajdziesz wszystko

ocenił(a) serial na 9
Enterraz

widziałam te filmiki i wgl; pytałam czy się całowali, oboje, z własnej woli, bo tam to Vilu się potknęła, a Diego to wykorzystał. druga sprawa, że się od niego odkleić nie bardzo chciała...xd

ocenił(a) serial na 6
Dani_8

no przecież chyba chceili w 19 jak śpiewali yo soy asi w sali muzycznej ale diego się chyba wycofał nie pamiętam, na pewno viola nie zamierzała protestować