PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Vilu

ocenił(a) serial na 10

Ogólnie serial jest bardzo ciekawy, inspirujący, muzyczny i można nawet trochę się z niego nauczyć o życiu. Zwłaszcza dla osób, które mają około 12-14 lat. Ja oglądam go codziennie. Są wesołe i smutne wątki, ale moim zdaniem jego gatunek jest familijny.

ocenił(a) serial na 2
domka1702

"można się z niego nauczyć o życiu"
Współczuję Ci, serio.

domka1702

Mi teŻ się ten serial bardzo podoba. Jasne, że można się czepiać, wytykać błędy, potknięcia, ale nie ma drugiego takiego serialu, który poruszyłby tyle milionów młodych ludzi na CAŁYM świecie. Oglądałam filmiki z koncertu w Łodzi i myślę, że nadszedł czas, aby zadać kilka pytań wszystkim krytykom: Po co ten jad? Co wam w Violettcie przeszkadza? Dlaczego tak wam zależy, żeby zepsuć tą cudowną więź jaka połączyła wszystkich fanów z odtwórcami serialowych postaci?
Widziałam tysiące dzieci wpatrujących się w Tini jak w obrazek. Widziałam łzy szczęścia, spełnione marzenia. Odpuście. Każdy ma prawo do swoich pięciu minut spełnienia. I Violetta jest w stanie dać je każdemu, o ile tylko otworzycie się na to co ma pozytywnego do zaoferowania. Warto o tym pamiętać.
Dziękuję Ci Violetta, DZIĘKUJĘ DISNEY!

fanigrzysk

napisałaś "poruszył tyle milionów serc"? serio? śmieszna jesteś. to totalny gniot. a jedyne co może poruszyć to układ trawienny i przez to wszyscy idą się wyrzygać. najgorszy serial ever. już lepiej mi się ogląda drzewo bo jest ciekawsze i więcej robi niż ta głupia dzi wka. mam nadzieje że na tym gównianym koncercie, który głupi disney reklamuje cały czas ktoś tą suk zestrzeli ze snajperki, a jak nikogo takiego nie bd to sam ją zabije...

Cravlin

Bardzo dziękuję za twój komentarz. Różnorodność w przyrodzie została zachowana.
Rzeczywiście napisałam, że ten serial poruszył miliony serc i tak rzeczywiście było, chyba, że jak twierdzisz te 7 mln płyt z muzyką z serialu zrobiło sprzedane jako substytut środków na problemy żołądkowe CZY COŚ W TYM RODZAJU.
To nie jest najgorsza rzecz ever, gorsza jest twoja wypowiedź pozbawiona kultury osobistej i taktu. To chyba jakiś problem emocjonalny jeśli obrzucasz takimi wyzwiskami rzeczy lub osoby, które można po prostu olać. Brak ci innych zajęć czy co?
P.S sprzedawanie broni osobom rozchwianym emocjonalnie jest niewskazane, więc coś czuje, że twój cwany plan nie wypali.
P.S 2 BĄDŹ TAK DOBRY I ZWAŻAJ NA SŁOWA.