Czy są jakieś filmiki promujące drugą część drugiego sezonu? Są zdjęcia, na których są pytania
"Czy Violetta odzyska głos?", "Co będzie z Francescą i Marco?" lub "Czy plan Diega i Ludmiły
wyjdzie na jaw", ale nie mogę znaleźć żadnych filmików. U nas zazwyczaj dają po zakończeniu
jednej części zapowiedź tego, co będzie w następnej.
Nie wiem, czy był już taki temat, jeżeli tak to przepraszam ;)
Chyba jeszcze nie ma, jakby były ktoś na pewno na tym forum już by wrzucił ;)
No tak ;) I już by było głośno, ale bardzo bym chciała móc zobaczyć chociaż jedną zapowiedź.
Nie wiem, ludzie różnie piszą. Ja już sama się zgubiłam, ale na pewno po pojawieniu się 41 odcinka forum oszaleje i się o tym dowiem. Jedni mówią, że 19 sierpnia, a inni że pod koniec tego miesiąca.
A na naszym Disney'u już wszędzie się rozpisują, że będziemy mieć Violettę 2 i ich znając zapowiedź dadzą tuż po zakończeniu pierwszego sezonu ;)
Ale dobrze że Violetta 2 będzie tak szybko. Spodziewałam się, że mogą ją puścić gdzieś pod koniec roku a to już w październiku:) jestem zaskoczona:) wow
A ja nie. Bije rekordy oglądalności na DC, więc lecą z prędkością światła, aby zarobić więcej pieniędzy. Na Disneyu zawsze chodzi o pieniądze.
mogliby już zafundować jakieś promo, chociażby takie krótkie, zebym byla chociaz pewna jak jeszcze długo musze czekac na dalsze odcinki ;d
No właśnie też bym chciała, ale jak widać wolą nas trzymać w niepewności, w przeciwieństwie do polskiego DC, które już promuje film, który będzie za ponad miesiąc.
tak u nas przeginaja w jedną strone tam w drugą ;p
ale teraz wyjątkowa cisza, nic zadnych informacji, filmów promocyjnych nic i zyj tu człowieku w takim stresie :P
Ja to bym wolała, by tak jak w kwietniu przed premierą drugiego sezonu było sporo filmów o tym co będzie. Przecież to wszystko co działo się w karaoke było już wrzucone miesiąc przed pojawieniem się drugiego sezonu. Może nie aż miesiąc, ale z dwa tygodnie wcześniej już krążyły.
No dookladnie, niby nie chca za duzo zdradzac, a wedlug mnie takie filmy pomagaja w promocji, mnie zawsze nakrecaja ;p a teraz szukam szukam i nic jeszcze skonczyli w takim momencie, tyle chce juz wiedziec
No właśnie. Ja muszę wiedzieć, czy np. Fran wróci do Włoch, czy jednak zostanie, muszę znać na to reakcje Marco, bo tylko mu powiedziała i koniec, muszę wiedzieć czy Nata wreszcie zostawi Ludmiłe.
Dokladnie to samo mnie meczy, Marco i Fran no co z nimi? Nata tez by mogla rzeczywiscie juz zostawic Ludmi. Nie musza pokazywac wszystkiego ale niech producenci dadza nam chociaz jakies podpowiedzi co bedzir dalej
Jak na razie mamy tylko zdjęcia z pytaniami, które napisałam wyżej i jeszcze innymi, ale te trzy pamiętam. Trzeba obserwować DisneyChannelLA na youtube to może się czegoś dowiemy.
Ja obserwuje codziennie sprawdzam i wpisuje te same pytania w wyszukiwarce ;p te plakaty z pytaniami tak wgl tylko mnie wkurzyly ;dd
Czemu?
Dla mnie to też denerwujące zwłaszcza jak widzę ten z Marco i Fran, bo chcę wiedzieć co będzie u nich (wielka fanka Marcesci).
No bo powtarzaja tylko na tych plakatach tyle co juz sama wiem czyli nic ;p kocham Marcesce i po prostu musze wiedziec co z nimi, no nie bede spac spokojnie dopoki nie bede miala pewnosci (albo w sumie nawet jakakolwiek informacja by mi pomoglo przetrwac czekanie ;p ;)
No już coraz bliżej druga połowa drugiego sezonu. Najbardziej mnie przeraża jednak wizja, że Fran mógłby się podobać Federico.
Jezu tak boje sie o to! Gdyby nie bylo Marco to by mi tska wizja nie przeszkadzala, ale kocham Marco, Fede tez ale Marco i Fran sa piekna para i Marceska musi zostac! ;) Fede moglby dostac jakas wieksza role ale inna dziewczyne. Bo jakby tych dwoch bilo sie o jedna dziewczyne to nie moglabym zdecydowac komu kibicowac ;O
Ja bym mogła. Uważam, że Fede stracił swoją szansę na Fran. Wcześniej nie był nią szczególnie zainteresowany, a teraz ma mu się spodobać? Nie chciałabym tego i tylko zniszczyli by jego postać. Fede może być z inną.
Musi byc z inna, Fran jest dla Marco, nie mogl na darmo sie tyle starac i byc taki slodki. Zreszta tych dwoch powinno byc w serialu kumplami tak jak naprawde a nie odpijac sobie nieslusznie dziewczyny.
Też uważam, że powinni być kumplami, chociaż znając twórców tego serialu mógłby im się spodobać wątek bitwy o jedną dziewczynę. Jak dla mnie, jeżeli nie mogłaby się zdecydować stałaby się drugą Violettą, a tymczasem bardzo lubię Fran, ponieważ jest miła, przyjacielska i jak się jej chłopak podoba to na prawdę jej na nim zależy.
Tak zniszczyliby postac Fran, zreszta motyw problemu z wyborem chlopaka stalby sie juz tak oklepany ze bylby nie do przetrawienia. Powinni byc kumplami, niech nawet chodza na podwojne randki (a co, jak szalec to szalec ;P) . Fran ma byc Marco, a dla Fede poprosze jakas rownie fajna dziewczyne
Na dodatek mamy w Violetcie przecież jakieś wolne dziewczyny. Nie sądzę, by Federico chciał się brać akurat za zajętą.
I w dodatku ta dziewczyna jest ladna wiec pasuje ;p tak przeciez znajac Fede on nie rozbija zwiazkow, oby tylko tworczy nie rozbili wczesciej Marcesci przez ten wyjazd Fran
Mi się wydaje, że Francesca jednak nie wyjedzie, ponieważ Lodovica była praktycznie codziennie na planie Violetty jak tworzyli drugi sezon.
Miejmy nadzieje, niby wtedy to by znaczylo ze ten watek wyjazdu nic nie wziosl za bardzo, ale zostal wprowadzony w takim momencie ze moze mial przyciagnac fanow. Albo moze ich zwiazek sie po prostu wzmocni i bedzie wiecej kochanych scen Marcesci ;D ;p
O tak. Więcej Marcesci równa się więcej uśmiechu u Magdy. Jak to kiedyś tears napisały jak Marco powinien zareagować na wyjazd Francesci do Włoszech - pakuje szczoteczkę do zębów, pastę i zapasową bieliznę i wsiada w najbliższy samolot do Włoszech.
Hahahaha, no raczej :D Co jeszcze potwierdza moje zdanie, że skończy się Marcescą? Fakt, że Marco i Fran (Xabiani i Lodovica) mieli robione razem zdjęcia po zakończeniu finałowej sceny.
Czyli idealnie ;D wazne zeby koniec koncow byli razem ( chociaz i tak wgl nie powinni mieszac Fede w ich zwiazek nawet tylko przejsciowo)
Też tak uważam.
http://25.media.tumblr.com/b492539b0ed7cea7b0856d7e50903a90/tumblr_mnu4mbTbj61s7 5vlro1_500.jpg
https://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/p480x480/580543_207825059365513_1774 744349_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/p480x480/484856_315502245 247457_1419852391_n.jpg
To są zdjęcia z pracy przy finałowej scenie. Tego Marco i Fran nie mogę znaleźć :D
Na tym piereszym wyszli cudownie ;D Lodo taka sliczna, a Xabi no coz on dla mnie zawsze jest cudny ;D
No wiadomo ze troche zdjecie popsul, ale mysle ze to ktore zrobil ten koles moze byc lepsze od tego na ktore sie wtrącił
Ten koleś to chyba Jorge, bo ma tą samą kurteczkę. Przynajmniej mi się tak wydaje. Może, kiedyś wrzuci to zdjęcie.
Ale aktorzy zazwyczaj dodają takie zdjęcia wraz z premierą, gdzie byli tak ubrani. Np. Alba w stroju do "Peligrosamente Bellas" zdjęcie dodała dopiero jak już było to w serialu, tak samo Mechi oraz Nico i Tini.
No tyle z tego mamy, ale wiesz - tego gościa można łatwo wyciąć, nawet w paincie.