PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6699
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Violetta 3

użytkownik usunięty

Myślicie,że o czym może byc 3 sezon Violetty? Nowe romanse, przyjaźnie, a może całkowicie co innego? Ja mam tylko nadzieję,że będzie Leonetta Forever :D I mam nadzieję,że zmienią już trochę temat całej Violetty i jej miłości (tzn. wiem,że musi coś byc o Vilu no bo w końcu to główna postac :D). Ale trochę nudziłoby mnie to,że co sezon jacyś nowi chłopcy lecą do Vilu... A wy co sądzicie?

ocenił(a) serial na 10

Na pewno będą romanse i przyjaźnie, na tym głównie opiera się serial :D
Też lubię Leonette, ale chciałabym zobaczyć Leośka z Fran! Leonesca <3 Ale to nierealne, więc niech będzie ta Leonetta :)
Mam nadzieję, że nie wprowadzą nowego adoratora dla Violki, jeśli już muszą coś namieszać w Leonettcie to niech dadzą kogoś Leonkowi, niech Violke dupa boli XD

użytkownik usunięty
majka5454

Dokładnie. Już mam dosyc jej ciągłych nowych adoratorów xD

ocenił(a) serial na 8

Mam tylko nadzieję, że Naxi przetrwa, tyle. ♥

ocenił(a) serial na 3

Będzie w cholerę Femiły. Mówię Wam. Będziemy rzygać tęczą jak przy Leonetcie.

KeThA

Nie no błagam nie! Jedna słotka Leonetta nam wystarczy!
Niech mi tego nie robią z Femiła -.-
Jak zrobią z tego serialu jeszcze słodszą papkę niż już jest, to chyba serio nie oglądam tego albo przewijam tylko d momentów Naxi, których i tak pewnie poskąpią, jak w 2 trzeba było czekać z 60 odcinków.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Znając producentów rozwalą ich z byle powodu, żeby mogli potem tak romantycznie do siebie wracać przez siedemdziesiąt odcinków.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Może i tak, ale pomyślmy racjonalnie: nawet jeżeli nie byliby razem to co dwa odcinki średnio byłyby ich prawie-pocałunki, w każdym przypadkowe zetknięcia rąk, losowe wybieranie ich do par na zajęcia razem, upadki w błotku, spojrzenia w oczy i macanko w kantorku za salą instrumentalną (oni luuubią) xD

KeThA

Macanko w kantorku mnie rozwaliło hahaha xD

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ewentualnie narkotyczne wizje wspólnego śpiewania, tańczenia, biegania z jednorożcami itp.
Macanko w kantorku zawsze spoko. XD

KeThA

Macanko? Wiesz, skoro z sezonu na sezon Violka staje się coraz ostrzejsza to może i oni pójdą krok do przodu...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Prorocze słowa :)

ocenił(a) serial na 7

Liczę na Germangie i Naxi. *-*

A ja liczę na Pablangie c;

ocenił(a) serial na 10

Wiem że w 3 sezonie ma być nowy aktor z Franci ale jest chyba trochę za stary dla Vilu.
Liczę na Fedemile i Naxi chociaż sądzac po zdjęciach z 3 sezonu Fede zerwie z Ludmi na początku.

ocenił(a) serial na 3
Violetta_Stosel

Francji.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dobra pomyliłam się wielkie mi rzeczy
Wszyscy wypominają te błędy.
Ludzie dajcie spokój wam się nie zdarza pomylić?

ocenił(a) serial na 3
Violetta_Stosel

Zdarza się. Ale warto poprawiać błędy, aby uniknąć ich w przyszłości.
Pomyśl, że kiedyś w tajemnicy będziesz musiała uczyć dzieci polskiego, bo znów nadejdą czasy rusyfikacji. Niech znają go chociaż dobrze.

OBY NIE BYŁO VIOLKI.

ocenił(a) serial na 10

Podstawa dla mnie w Violetta 3:
-Diego znajduję fajną, ładną dziewczynę
- Angie wraca i w końcu się zakochuje z wzajemnością Germanie czy Pablo ( mi to tam obojętnie)
- Jestem Fedemiła, Naxi, Marcesca

Viola i Leon niech sobie będą razem, ale tylko pod warunkiem, że znajdą kogoś dla Diego. ;))

ocenił(a) serial na 4
Kingetta

zgadzam się w 100%
to mój wymarzony scenariusz 3 sezonu
i żeby Gregorio był taki jak podczas ostatnich odcinków

ocenił(a) serial na 5

Będzie standardowo, czyli w Violi zakocha się 5 tysięcy rożnych chłopaków,a ona nie będzie umiała wybrać.

ocenił(a) serial na 7

mam nadzieje, że Violetta już bedzie z Leonem i nie bedzie nowego gościa między nimi...

ocenił(a) serial na 7

Najlepiej niech Diego znajdzie sobie jakąś super dziewczynę ;* Licze że wgl będzie dużo Diego i Germana XD