Macie jakieś filmiki związane z 41 (2) odcinkiem ? : )
Pewnie około pierwszej-drugiej coś w necie może zacząć się pojawiać, jeśli ktoś będzie szybki to po północy nawet.
Spoko, u nich dopiero odcinek się zaczyna, więc jeśli Disney Channel LA czegoś nie wrzucił, jak to czasem robi nasz, to niczego nie ma.
http://m.youtube.com/watch?feature=plcp&v=-WuGx_efV88
http://m.youtube.com/watch?feature=plcp&v=GhwEayyWczY
Znalazłam to ; )
czekam na to z zacisnietym sercem :D moze sie wyjasni co z wyjazdem Fran, bo Lodo dzis dodała twita tresci mniejwiecej "Co stanie sie z Fran? Czy wyjedzie do Włoch?" wiec nie moge sie juz doczekac :D
O 3 był już w internecie odcinek Violetty i rozmawiali z Marco, czy musi wyjechać oraz o miłości na odległość.
wiem ogladalam, no wlasnie bylo tylko tyle i w koncu nie wiadomo czy wyjedzie, znaczy niby caly czas ma wyjechac ale ja w to nie wierze! cos siet stanie i Fran zostanie bo musi! :D ;p
No Camila chyba chciała ją przygarnąć. To znaczy nie jestem pewna, bo nie do końca zrozumiałam, bo do Keci pisałam co się dzieje. Ona na wycieczce, a ja miałam jej mniej więcej streszczać.
tego nie zrozumiałam ale i tak Fran powtarzała ze wyjeżdża bo jej tata cos tam cos tam. ;p
nie sadze zreszta zeby skonczylo sie tak ze zamieszkala by z Cami, ale po prostu musi zostac!
musze to powiedziec, czyli znów tak sama jak bylo z Tomasem! wiec nie zdziwilabym sie jakby tez skonczylo sie tak ze zołatwia jej tacie pracy tam i nie beda musieli wyjechac ;d
Nieee. Myśle, že jakoś inaczej to zakończą tym razem. Każda dziewczyna zostawia chłopaka w Argentynie.
Fran Marco, Libi Andres, tylko przy tych drugich się nie wzruszyłam.
staram sie w moim malym rozumku tworzyc jakies ewentualne rozwiazania dla ktorych Fran nie wyjezdza i nic mi nie przychodzi do głowy ;d
Tak to wystarczajacy powod zeby zrezygnowac z wyjazdu ;p najprostrze rozwiazania najlepsze ;D a wgl zrozumialas co mowil Marco do Fran jak rozmawiali przez telefon ? I wgl co Marco trzymal?
Mi to najpierw wygladalo na pasztorp i mysle sobie "dobrze jedzie za nia" xD a potem przypomnialam sobie ze to produkcja disneya i zwatpilam ;p
Też mi to wyglądało jak paszport, ale nie rozumiałam, co gada to stwierdziłam, że gada po włosku XDD