PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Violetta i Diego

ocenił(a) serial na 10

Ona mnie już wkurza tutaj gada Leonowi że ten Diego ją nie obchodzi że go nie lubi. No i Fran
ze on jej się nie podoba czy coś tam.
A jak śpiewał piosenkę yo soy asi to takie maślane oczka do niego. I te jej tłumaczenie że
Ludmila ja tam przeprowadziła. Jak by tak na serio nie chciała iść to by z tamtąd poszła a nie
tak na niego patrzyła. Albo jak jej ten filmik przysłał. To jak się zachwycała. A tu niby tak Leona
kocha. Jeszcze to że nie mogą pozwolić aby Diego ich rozdzielił. A jednak pozwoli na to bo mi
ulegnie. Ale wtedy zobaczy że Lara zainteresuje się Leonem. Normalnie ona mnie wkurza bo tu
gada co innego i robi co innego. Na pierwszy rzut oka od razu idzie się skapnąć że Leci na
Diega. O to całe moje zdanie o tym. I według mnie to ona wcale nie jest taka idealna. Wole
Ludmi bo z niej to się nawet można pośmiać no i jest zawsze zdecydowana nie to co Violetta

sara637

Dieletta forever <3

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Proszę cię nie denerwuj mnie.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Dokładnie :D

ocenił(a) serial na 10
sara637

Popieram w 100%. Lubię Leonette i wkurza mnie gdy Violetta robi te maślane oczka do Diego.
Niby go nie chce, a jednak widać po niej, że nie jest jej obojętny. Nie dziwię się, że Diego dalej o nią walczy, sama jest temu winna.
Na miejscu Leona już dawno straciłabym cierpliwość. Nie dziwię się, że ją zostawi po tym pocałunku. Niby to Diego ją pocałował, ale ona nie jest święta.
Uwielbiam Leona i nie mogę patrzeć jak ona to wszystko robi.
Niech Violetta się ogarnie!

ocenił(a) serial na 10
majka5454

W końcu ktoś rozumie o co mi chodzi. Ona sama go prowokuje żeby ja podrywała. Tak samo jak okłamała Leona z tą piosenką. czasem tak myślę że Lara była by o wiele lepsza o Violetty. Jak by nie chciała z nim gadać to bym mu wszystko wygraneła p r z y j e b a ł a w twarzi powiedziała mu swoje. Ale ona oczywiście nie umie tak powiedzieć. Nie lubie takich ludzi mówią jedno a robia drugie.

ocenił(a) serial na 10
sara637

Ja jestem za Leonetta, to moja ulubiona para, kibicuje im i w ogóle, ale nie mogę czasami Violetty. Dopiero, gdy zobaczyła, że ma konkurencję w Larze zaczęła się starać o Leona. Czemu tak późno?
Wiem, że go kocha, to nie ulega wątpliwości, ale nie może się powstrzymać od tych flirtów z Diego? I jeszcze dziwi się, że Leon się wkurza na nią i na Diego. Jak ma się nie wkurzać?

ocenił(a) serial na 10
majka5454

Właśnie dajmy przykład że twój chłopak też by z inna flirtował to byś się pewnie wkurzyła a nie stała i patrzyła. Własnie ona zacznie dopiero działać jak zobaczy że Leon larze się podoba. Albo jak w studio się pocałują. I to mnie bardzo ucieszy że to zobaczy. niech ona trochę po cierpi i zobaczy co straciła. Bo Leon cały czas cierpi i w 1 i 2 sezonie/

ocenił(a) serial na 10
sara637

Mało tego, Leon jeszcze ją broni, że to Diego ją zaczepia, żeby się nie martwiła itp. Jeśli Violka robi maślane oczy do Diego, to wcale się nie dziwię, że on odbiera to tak, że on jej się podoba.

A tak w ogóle to chciałabym się z wami przywitać. Jestem nowa na forum. Mam na imię Eliza i mam 13 lat :D

ocenił(a) serial na 10
Microela

A ja mam na imię Sara i mam 16 lat. Miło cię poznać. Bo on tego nie widzi że To violetta go prowokuje żeby on ją podrywał.