Od września mogę powiedzieć: Violetta wszędzie Violetta bowiem program zagości na antenie TVN 7
Nie spodziewałam się tego, serio, V to taki fejm xD
Telenowela zyska uznanie w oczach starszych pań oglądających TVN 7 :P. Będę miał o czym nawijać z babcią, tylko żeby nie była za Pablangie bo wybuchnie konflikt rodzinny :D.
hahaha xD
Co ty gadasz Pablangie najlepsze, nie to co Germangie ze sztywniackim Germim, choć patrząc obiektywnie Angie i German są siebie warci hipokryta, despota i kłamca + hipokrtka i kłamczucha
No wiesz.... nie ma nic słodszego od patologicznego związku Angie i naszego Germita :D.
Trochę kłamali ale wiesz... wszystko zostaje wybaczone :P.
Jeżeli będzie za Pablangie to znaczy, że dla tej rodziny jest jeszcze jakaś nadziejA! :D
Ona na pewno będzie za Germangie, lubi patologie, a patologiczne Germangie jest w sam raz :D
Matko, przynajmniej przyznajesz, ze to patologia xD
Powiedz mi: za Diecescą też jesteś?
Tak, Diecesca ever :D.
Violetta idzie, czy tylko ja mam beke z latającej Violetty ? :D
Ogladacie na zywo 1 odcinek, kurde trza jutro obejrzeć tą komedie, teraz warunków nie ma , szpitalne wi fi xD
Współczujemy, możemy ci streszczać odcinek :D.
Teraz jest En Gira, za chwilę Ludmiła wzleci w powietrze :P.
Ludmiła to jeszcze nic, Volcia latająca w piórkach niczym ptak to dopiero coś xD
Ale ja myślałam, że z końca wzięli 10 minut a tutaj ze środka wyciągali sceny o.O
Właśnie ciekawiło mnie skąd Jade i Matias się wzieli w domu Germiego poprzednio w skóconym odcinku a po prostu brakowalo sceny jak wychodza z aresztu czy gdzie tam byli ;p w sumie nie powinni jej wycinać
Wolałam ich w sumie jak się tak sprzeczali, teraz takie słodziaki ;o
W końcu Parodi to dziewczyna Matiasa, raczej nie zamknie go w areszcie :P
Byli w domu Germana? o.O 5 minut nieobecności, tyle przegapić xD
E tam, tacy też są fajni :P
No było coś takiego i właśnie myslałam jakie to głupie, że w V2 i zamkneli a teraz hasają po domu Germana ;o
Ale najbardziej rozwala Maxi xD Violka juz myślała, że prezencik dla niej a ten jej wyrywa ;p teraz tylko czekam na jego "tiren tiren"
Przyznaj, że scena w pokoju Violki była urocza *_*
Ej, o co wgl chodzi z tym tiren tiren? xD Co to miało do sytuacji w serialu? xD
Nie mam pojęcia o co chodziło ale rozwalił tym wszystko.
Co do tej sceny to German musi nieźle w żyłę dawać, że już takie halucynacje ma o.O
dla mnie to było dziwne zwłaszcza jak widział "małą Viole" ;p
Dla mnie po schizofrenie zajeżdża ;p co innnego jakby widział wspomnienia ale takie coś o.O
Chyba, że jak mówiłam daje w żyłe jakieś koksy i potem tak to się kończy xD
O MOJ BOŻE co slow motion dowalili xD i Violcia machająca tymi patyczko-nożkami xD
Szczerze? Prawie nic nie rozumiem z twojej wypowiedzi, bo o tej godzinie mózg mi się wyłącza :D
Jeżeli wyłączyłaś, wiedz, że nadal leci :D
Nie wyłaczyłąm xD
Może po ludzku rozwaliło mnie zwolnione tempo jak Violka spadała i sposób w jaki lecą machała nożkami xD
A teraz czekam bo German zaraz będzię rwał! A on musi mieć dobry podryw
Sory że tak wyskakuję ale moje psiapsiółki chciałyby z Tobą popisać, masz może gg? ;> Lilka ma ochotę wypytać Cię o parę spraw ;D
Właśnie, masz GG? Zrób sobie ^^^ Odpisz. Chyba, że masz limit. Radzę ci założyć sobie kolejne konta na fw, bo limi jest męczący.
Ciekawy news, nie powiem xD Różowa telenowela puszczana babciom ;> Może im się spodoba, kto wie?
Taa babcie bd chodziły na zakupy do spożywczaka z torbą z podobizną V i będą śpiewać En mi mundo i będą się zastanawiały którego dziadka wybrać?
No i będą się odchudzać by mieć chude patykowate nogi i przez swoją niezdarność prawie wpadną na podstarzałych deskorolkowców ale w ostatniej chwili uratuje je Antonio xD
Hahaha xD
Na szczęście moja babcia mi mowi, że wyglądam jak anorektyczka (co baaaaardzo nie jest prawdą) więc myśle, że Violke uzna za kościotrupa więc jest bezpieczna :D
Antonio stanie się bożyszczem!
Albo uciekając przez wnukiem z ADHD poślizgną się i prawie wpadną do błotka. ale uratuje je RAFA PALMER xD
Hej :) Jesteś jeszcze? Lilka się po nocach nudzi i ludzi męczy :D Wybacz za tamte wypowiedzi Aśki.. napaleniec mały... Czy ty też czekasz z niecierpliwością na kolejne odcinki "Kto pyta nie błądzi"? Rezi coś ostatnio niewiele vlogów robi...