Jeśli w polsce wydają album z naklejkami z jakiegoś disney-owskiego serialu to naprawdę musi
być sukces! Jak hannah montana, teraz będzie violetta
Jak dla mnie to nienajlepszy pomysł. Może winę ponosi mój wiek? Chyba po prostu już jestem na to za stara... ;-) Jeśli już to mogli poczekać trochę a nie wydawać album z naklejkami po 2 miesiącach emisji serialu w Polsce. Z resztą mnie szkoda kasy bo nie mam jej na tyle żeby pozwolić sobie na rzeczy nieprzydatne. Kiedyś swego czasu zbierałam naklejki z serialu "Zbuntowani". Zniechęciłam się w końcu i nie zebrałam nawet połowy. Szacun dla zagorzałych kolekcjonerów. Dla mnie to marnotrawienie kasy. Ale to już są moje odczucia :-)
pewnie chca nieświadomie nam zrobic reklame nie inwestujac zbyt dużo dopiero jak sie rozkreci (w argentynie jest pelno gadżetów z serialu, najwieksza popularnoscia chyba cieszy sie jednak pamietnik), ktos kto nie oglada DC pojdzie do sklepu zobaczy np te naklejki i pewnie pozniej z ciekawosci sprawdzi sobie i moze go zainteresuje ;)
ej ciekawe czy bd w polsce można dostać ten pamietnik???? Albo ten jej matki obojętne OD LAT szukam czegoś takiego; gruby, wielki, w twardej oprawie, zamykany na klucz, w dodatku wygląda jakoś względnie. Empik sprzedaje coś w podobie jakiejśtam firmy głównie na okładach są wzory secesyjne i ornamentalne, ale taki duży jest w formie A4 czyli trochę przyduży, w dodatku cienki, i jakby tego było mało kosztuje 129zł -.- i nawet nie zamykany. Muszę dostać w łapy ten pamiętnik i koniec bo po latach stwierdzam, że chyba takich nie produkują -.-