PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6703
2,0 2 krytyków
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Jeśli w polsce wydają album z naklejkami z jakiegoś disney-owskiego serialu to naprawdę musi
być sukces! Jak hannah montana, teraz będzie violetta

użytkownik usunięty
santanashadow

Już jest.Ja mam na razie 10:)

Sa w PL naklejki z Violetty?

ocenił(a) serial na 10

też mam 10

ocenił(a) serial na 4
santanashadow

Jak dla mnie to nienajlepszy pomysł. Może winę ponosi mój wiek? Chyba po prostu już jestem na to za stara... ;-) Jeśli już to mogli poczekać trochę a nie wydawać album z naklejkami po 2 miesiącach emisji serialu w Polsce. Z resztą mnie szkoda kasy bo nie mam jej na tyle żeby pozwolić sobie na rzeczy nieprzydatne. Kiedyś swego czasu zbierałam naklejki z serialu "Zbuntowani". Zniechęciłam się w końcu i nie zebrałam nawet połowy. Szacun dla zagorzałych kolekcjonerów. Dla mnie to marnotrawienie kasy. Ale to już są moje odczucia :-)

Lola140392

pewnie chca nieświadomie nam zrobic reklame nie inwestujac zbyt dużo dopiero jak sie rozkreci (w argentynie jest pelno gadżetów z serialu, najwieksza popularnoscia chyba cieszy sie jednak pamietnik), ktos kto nie oglada DC pojdzie do sklepu zobaczy np te naklejki i pewnie pozniej z ciekawosci sprawdzi sobie i moze go zainteresuje ;)

ocenił(a) serial na 3
malaikat

No pamiętnik jest zajebisty, jestem za stara, ale będę musiała go mieć!

ocenił(a) serial na 6
malaikat

ej ciekawe czy bd w polsce można dostać ten pamietnik???? Albo ten jej matki obojętne OD LAT szukam czegoś takiego; gruby, wielki, w twardej oprawie, zamykany na klucz, w dodatku wygląda jakoś względnie. Empik sprzedaje coś w podobie jakiejśtam firmy głównie na okładach są wzory secesyjne i ornamentalne, ale taki duży jest w formie A4 czyli trochę przyduży, w dodatku cienki, i jakby tego było mało kosztuje 129zł -.- i nawet nie zamykany. Muszę dostać w łapy ten pamiętnik i koniec bo po latach stwierdzam, że chyba takich nie produkują -.-

Lola140392

Ja tam zbierać tego nie będę tylko sam fakt że po 2 miesiącach w polsce coś zyskuje taką popularność daje do myślenia ;)