Czy tylko ja gdy czytam Harry'ego Pottera i widzę "Voldemort" to czytam Violetta?
A może Violetta to tak na prawdę nowa wersja Lorda Voldemorta?
P.S. Mamy za mało tematów.
Mnie raczej przeraża to coś co ktoś już zauważył: Potter miał blizne na czole i Tomas coś tesz ma!
Potterhead które oglądają Violette łączymy się!
W temacie "Uważaj złotko, bo Tomas cię złapie..." to było :D Wiem, bo dzisiaj dla rozrwki przeglądałam :D
Faktycznie! Uwielbiam ten wątek ^^
Ale faktycznie Violetta i Voldek podobne...
Jeśli jusz spamić to spamić; Ostatnio na jednym FanPage tiara przydziłu ku mojemu zaskoczeniu dali Violette do Gryffindoru : o Wg. mnie Puchonka jak trza.
Ja- wredna Ślizgonka uważam Puchonki za Margines itp.
Slytherin rządzi.
Ona najbardziej do Azkabanu by pasowała za zabieranie mojego męża. ;-;
Tak szczerze ona nigdzie nie pasuje :D
Też czuję się Ślizgonką, oczywiście. Powiedzmy, że widać to chociażby po moim nicku.
Tak, jak dla mnie wyraźną Gryfonką jest Fran, Puchonem Tomas, Krukonem... khem, dobra, nie wiem. Genialnym przykładem Ślizgonki jest Ludmiła, oczywiście.
A skoro o mówimy o Ślizgonach... oni bardziej spychali wszystkich idiotów do Grffindoru, nieprawdaż? ;P
Komentarz mojej przyjaciółki co do Gryfoństwa Vilu: No, głupia, okropna, głupio odważna, głupia, robi zamiast myśleć, głupia...
Lily Evans (mama Pottera) powinna być, tak jak zresztą i Ginny w Ravenclawie to wtedy mogłabym otwarcie nie być w żadnym procencie za tym, że gryfoni są okej.
Ach Ci ślizgoni - taki Draco Malfoy, Albus Potter, czy Severus Snape. <3
Mogłaby napisać jeszcze te 3 części o których kiedyś wspominała, a nie potwierdzać takie rzeczy!
Ja chcę książki o Albusie albo Jamesie <33
Odważna ? Cały sezon nie mogła powiedzieć ojcu prawdy, kłamała.
Azkaban ja nic!
Z jej odwagą kojarzy mi się ta scena z bodajże 60 odcinka, kiedy to wparowała do tej szkoły, w której podobno się uczy na zajęcia. Ale to nie moje słowa, cytaowałam przyjaciółkę, więc...
Ja bym ją do Hufflepuffu lub Gryffindoru wrzuciła.
Do Slytherinu czy Ravenclawu to sama bym chciała się dostać.
Ludmi - ślizgonka, Fran - krukonka, Naty - gryfonka i krukonka, Leon - gryfon jak nic, w ostateczności puchon, a Tomas do Azkabanu za noszenie tego czegoś na czole!
Do Lam Puchonów! Do Edwarda ze Zmierzchu! Dogadaliby się...
Azkaban albo Mugol nic więcej, a jeśli Czarodziejka to znając Germana by ją tam nie puścił :D Czyli Mugol.
Harry i Tomas to co innego - Harry wstydzi się dziewczyn, a Tomas od razu wychodzi z założenia, że go kochają.
Bo Tomas to buq, utalentowany itp. Wole Pottera ;-;
"Tomas Herida i Więzień Azkabanu"!
Wybacz :c Telefon nie znosze go.
Powinno być tomaz ;-; Bez Szacunku dla ludzi z Azkabanu!
A Bellatrix Lestrange? Jak można jej nie kochać tym bardziej, że zabiła Syriusza ♥
Bella jest mistrzynią! W książkach mam momenty z nią zakreślane, a w filmach cóż jedna z najlepszych aktorek ją grała.
Czyli Azkaban nie dla Tomasa...
Tomasa Avadą! TAAAAAAAK!
Uwielbiam Helene <3 (I znowu przypomniałm sobie że mam filmy z nią ocenić).
A ja nie pamiętam w jakich ją widziałam :D Ostatnio widziałam film romantyczny ze Snape'm (Rickman), ale też nazwy nie pamiętam.
On tam chyba zakochał się w swojej pracownicy, której opowiadał różne historie miłosne :D
Być może, zapomniałam się przyjrzeć. Nie naśmiewaj się z mojej ulubionej postaci. Zaraz po nim jest Zgredek.
SEVERUS?! Ja mam nauczyciela chemi Seweryna i na niego mówimy Severus xD
[*] Zgredek :c
Uwielbiam go. :ccc
Ale Malfoy i tak lepszy!
Zgredek dostał skarpete. Zgredek jest wolny. Zgredek jest zajebisty. Zgredek dostał nożem... Od Bellatrix - i tak właśnie kończy się to, że ją lubiłam.
Ja widziałam ostatnio Snape'a jako czarny charakter w "Robin Hood". Z wąsem wygląda całkiem, całkiem xD
Ejej, a nie uważacie że on powinien być dementorem?? Jest wystarczająco dziwny i jak na niego patrzę to mi sie przypominają wszystkie nieszczęścia xDD
Genialne Genialne! Dostajesz nagrodę czyli brak Tomaszka w 2 sezonie.
Tomas Dementorem xDDDDD Uwielbiam.
Julka: To dla zmyłki.
Magda: Julka myli Violettę z Voldemortem, a ja Johanne z Igrzysk Śmierci z Francescą. Johanna biegnie w drugiej części do nich i kopie Beete'ego i Wiress, a ja "Francesca biegnie!
Julka: Jak ja będę czytać znów Igrzyska to pewnie pomyle Finnicka z Marco. <3 Finnick x siempre!
A nie dziękuję, siedzę teraz jak na szpilkach, bo Rugguś śpiewał w 47 odcinku Nel mio mondo i ja CZEKAM!!!
Ludzie do Ruggero piszą, że Fede i Ludmila będą cudowną parą.
Ach, gdyby nie ta Lara! Jestem teraz niezdecydowana niczym Vilu.
Lord Violttermord,
z niezdecydowania postanowiła zniszczyc wzystkich mężczyzn na swiecie którzy mogą się w niej zakochac, czyli po prostu WSZYSTKICH meżczyzn!
A później kobiety, które mogłyby się za to na nią wkurzyć. Czyli WSZYSTKIE kobiety
Potter rządzi! Z całym szacunkiem, Ślizgonki, Ravenclaw najlepszy. Przynajmniej mieszkamy w wieży, a nie jakichś tam lochach. xD